Yeme & İçme Bayramda çok şeker yediniz mi? flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Yapay Zekaya Sor Kızlar Bir Adım Öne ben az önce farkettim hiç yememişim 🤦♀️🤦♀️ Bayramda çok şeker yediniz mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
joeblack18 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Yok ya eskisi gibi yemiyorum artık. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Hayır diyetteyim 1 0 Yorumla
burakistan35 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 613 cevap paylaştı. yedirem mi? https://www.youtube.com/embed/TC7wiEolV64 1 0 Yorumla
zpldz216 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Biraz yedim ya :( kilo almadım işin garibi, normalda saniyesinde alırım. Aman nazar değdirmeyim, inş almam 🧿 1 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Sevdiğimiz jelibonlardan… ay yok yemedim fazla. Zaten kendim yeterince tatlıyım diye ekstra bir tatlıya gerek yok diye düşündüm 🤪 1 0 Yorumla
Berk666 Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 95% +1 yıl Şeker yemedim. İkram edileni cebime koyup kardeşime verdim hep. 1 0 Yorumla
polisgazi Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Oy oy oy kıyamam sana gel ben sana şeker ısmarlayayım 🤣🤣 1 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7979 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Bayramda şeker 🍭 yemedim, sadece çikolata yedim, sen nasıl fark edemedin şeker yemediğini? 1 0 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl 1-2 başkada yok yemedim tatlı çok yemişimdir özellikle ekler 1 0 Yorumla
semxsem Takip Et Master Yaş: 45 , eic 97% +1 yıl İki dilim ev yapımı baklava dışında hiç şeker tüketmedim 1 0 Yorumla
αtҽιst Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl şeker pek aramam da sen kimsin niye engellemişim seni 1 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yemediğin şekerleri yolla bana. Ben hallederim. 1 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. pek değil tatlı yemiştim daha çok 1 0 Yorumla
Green_mile_devi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 60% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 866 cevap paylaştı. Bu bayram baklava da fazla yemedim 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Çok şeker çikolata yedim 1 0 Yorumla
Nesrin772 Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Şekerle aram yok ama çok fazla çikolata yedim 😂 1 0 Yorumla
Chamber Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Pek yemem dişlere zarar zaten fazla şeker 1 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5b cevap paylaştı. Hayır şeker yemedim tatlı yedim. 1 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Şeker sevmem 1 0 Yorumla
UnhappyKing Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 520 cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Yok ya eskisi gibi yemiyorum artık.
Hayır diyetteyim
yedirem mi?
https://www.youtube.com/embed/TC7wiEolV64Biraz yedim ya :( kilo almadım işin garibi, normalda saniyesinde alırım. Aman nazar değdirmeyim, inş almam 🧿
Şeker tüketmiyorum
Sevdiğimiz jelibonlardan… ay yok yemedim fazla. Zaten kendim yeterince tatlıyım diye ekstra bir tatlıya gerek yok diye düşündüm 🤪
Şeker yemedim. İkram edileni cebime koyup kardeşime verdim hep.
Oy oy oy kıyamam sana gel ben sana şeker ısmarlayayım 🤣🤣
Bayramda şeker 🍭 yemedim, sadece çikolata yedim, sen nasıl fark edemedin şeker yemediğini?
1-2 başkada yok yemedim tatlı çok yemişimdir özellikle ekler
İki dilim ev yapımı baklava dışında hiç şeker tüketmedim
şeker pek aramam da sen kimsin niye engellemişim seni
Evet hepimiz şekerleme olduk.
Yemediğin şekerleri yolla bana. Ben hallederim.
Hayır.
Şekerle aram yok ki benim.
pek değil tatlı yemiştim daha çok
Bu bayram baklava da fazla yemedim
Çok şeker çikolata yedim
4 5 tane bir şey yemişimdir.
Şekerle aram yok ama çok fazla çikolata yedim 😂
Bayramda şeker yemedim. 🤷🏻♂️
Of bunu çok seviyorum
Çok şekerpare yedim 😂
Sorma vallahi hem de çok...
Az önce yedim hemde portakallı