Yeme & İçme Bayram şekeri aldınız mı? sugar_babyy Takip Et Xper 3 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Hem jelibon hem çikolata aldımm🙂Sitenin çocuklarına şeker çikolata dayanmıyor 😅 Bayram şekeri aldınız mı? Cevapla Çocuk Soruları Site Soruları Jel Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Biride seni alsın alan kişi için daha güzel olur bayram 0 2 Yorumla sugar_babyy +1 yıl Beni almak mümkün değil aşko daha çok gencim be küçüğüm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kjgsdjkk elbet gideceksen Yorumla
Yıldızlıgelecek Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aldım galiba biraz fazla aldım. 0 0 Yorumla
hayalllerdebiter Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 94% +1 yıl bize yok mu şeker 0 2 Yorumla sugar_babyy +1 yıl Hepsini yiyebilirsin Yorumla hayalllerdebiter +1 yıl teşekkür ederim Yorumla
Fatmanurarı Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. evet aldım 0 0 Yorumla
bbyfce0 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Bana da var mi 0 2 Yorumla sugar_babyy +1 yıl Tabiki varr Yorumla bbyfce0 +1 yıl Ben şeker olarak seni ysem olr mu 😂👅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Biride seni alsın alan kişi için daha güzel olur bayram
Beni almak mümkün değil aşko daha çok gencim be küçüğüm
Kjgsdjkk elbet gideceksen
Hayır almadık biz.
Hayır çikolata aldım ben
Aldım galiba biraz fazla aldım.
bize yok mu şeker
Hepsini yiyebilirsin
teşekkür ederim