Humus sever misin, en son ne zaman nerede yedin? Farkli tatları denemeyi pek sevmem, fakat ilk eltimin elinden humus yedim yani denedim ve hoşuma gitmedi. Sonrasında hiç bir yerde yemedim. Taaa ki İngiltere de çok ünlü bir Türk restoranında ısrar üzerine deneyene kadar. İlk denememle bu humus arasında dağlar kadar fark vardı. Mükemmel ötesinde çok güzel bir lezzet. En son dün akşam kizkardesimin ellerinden yedim ve o bu işi biliyor. Oğlumada el verdi ve oğlumda güzel humus yapar. 😋😋 #DeliMavi 26 NİSAN 2022
Bonjour! Ay yok tadı çok kötü ya. Görüntü olarak güzel görünüp, tat olarak bir şeye benzememesi çok şaşırtıyor beni. Tabi her görüntüsü güzel olan şeyin tadı güzel olucak değil ama ben şaşırmıştım. Yemem bir daha. ❤
Humus ve fava ikilisine hep bir acabalı gitmiştim ama yanıldım ve yenildim şimdi ikisini de çok seviyorum. Humusta tahin, limon ve kimyon dengesi önemli ama ayarını iyi tutturmak lazım.
Evet humus çok severim özellikle üzerine bol zeytinyağı gezdirip pul biber ve kimyon serpip bir az da domates ve turşu dilimleri konulduğu zaman tam oluyor. Kahvaltı ya da akşam yemeği olsun her öğüne harika oluyor diyebilirim.❤️