İrmik helvasını dondurmalı mı, sade mi tercih edersin? Sabah sabah aklıma irmik helvası geldi😋😋 23 Nisan kutlamalarından sonra eve gidip kendime bademli irmik helvası yapacağım. Bu arada ruhu çocuk olan herkesin be benim olmak üzere 23 Nisan ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN🥳🎊🎉🎧🎶🎼 #DeliMavi 23 NİSAN 2022
İrmik helvasını dondurmalı mı, sade mi tercih edersin?
Benim anlamadığım durumlar var burada oruç tutan insanlar var hatta tesettürlü bayanlarda bunu çok görüyorum neden görsel paylaşımı yapıyorsunuz günaha girdiğinizin farkında degilmisiniz acaba
O zaman oruç tutup bundan rahatsız olan varsa niyetli oldukları saatlerde girmezler ve rahatsız olmazlar. Bende niyetliyim ama nefsime hakimim hiç bir şey beni etkilemiyor.
@Hayatİstanbul77 İnternette yemek fotoğrafı, hele alengirli, nefis görülen yemek fotoğrafı paylaşmak doğru değil. Çocuklar var, gücü olmayanlar var. Herkesin durumu bir değil... Bu nedenle onları üzecek şekilde fotoğraf paylaşmak doğru değil.
Sadece internette değil, televizyon ekranlarında bile böyle şeyler yayımlamak doğru değildir. Nefis yemekler pişiriliyor... Hele ramazanda. İftara yakın şu yemeği pişirin olur da gündüzün ortasında herkes açken, güzel yemekler göstemek doğru değildir. Gözün hakkı var, nefs var...
Gücü olmayanın burada işi nasıl oluyor? İnternet olmadi lazım akıllı telefon veya bilgisayarı olmaliki bu siteye girebilsin Allah aşkına ajitasyon yapmayın.
lapa sevıyorum ben.. cok yanık olmayan... bazıları helvayı cok kuru kavuruyor.. suyunu dıbıne kadar cektırıyor ben onu yıyemıyorum yumusak bır tad gelmelı agzıma