Yeme & İçme Börek sever misiniz, neli seversiniz? Manquer Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 611 Yapay Zekaya Sor Nasıl gözüküyor böreklerim ☺️Bugün de ıspanaklı/peyniri börek yaptım, sever misiniz? ☺️🍽😋😋Neli börek seversiniz?Gördüğünüz şey börek sosudu 😅 Börek sever misiniz, neli seversiniz? Cevapla Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 17 kişi beğendi
Adıultimeguide Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Ellerine sağlık şefim. En sevdiğim börek tabiki su böreği daha sonra da senin yapmış olduğun gibi ıspanaklı ve patlıcanlı böreğe asla hayır diyemem. 😍👌 1 1 Yorumla Manquer +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Perikızı__ Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Aslında çok da fark etmez ama patatesli börekle pek aram yok. Olmasa aramam, olsa yerim. En sevdiğim kıymalı ve ıspanaklı börek. Peynirli de olabilir. 0 0 Yorumla
Süpürgesizcadı14 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Enfes gözüküyor eline sağlık 😊 Patatesli ıspanaklı lor peynirli börek severim 😊 1 2 Yorumla Manquer +1 yıl Ispanaklı lorlu ☺️ Yorumla Süpürgesizcadı14 +1 yıl 🤤 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Görselde kı gibi ıspanaklı severım. Eline sağlık 1 1 Yorumla Manquer +1 yıl Teşekkür ederim 🙏 Yorumla
joeblack18 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Evet daha çok kıymalı börek severim. Afiyet olsun. 1 2 Yorumla Manquer +1 yıl Teşekkürler Yorumla joeblack18 +1 yıl Ricalar. Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Sevmiyorum 0 0 Yorumla
Bilinçli1Cahil Takip Et Xper 4 Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Patatesli, ıspanaklı veya peynirli börek severim.Börekleriniz harika görünüyor. Ellerinize sağlık, afiyet olsun. 1 2 Yorumla Manquer +1 yıl Teşekkür ederim Bilinçli1Cahil +1 yıl Rica ederim.
Yecüc_Mecüc_7979 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Kıymalı-patatesli severim, elinize sağlık, afiyet olsun. 1 2 Yorumla Manquer +1 yıl Teşekkür ederim 🙏 Yorumla Yecüc_Mecüc_7979 +1 yıl Rica ederim Yorumla
kodi34 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 701 cevap paylaştı. Patatesli börek severim ellerinize sağlık güzel görünüyorlar 1 0 Yorumla
Vanessa__ Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Canım çekti çok güzel gözüküyor. 😂Her çeşidini severim. 1 0 Yorumla
SasukeGaara Takip Et Master Yaş: 24 , eic 79% +1 yıl evettt https://www.instagram.com/reel/CZ6ZMFBraT6/?igshid=YmMyMTA2M2Y= 0 0 Yorumla
Pmbetrlk Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Ayy allahm o ıspanakları yıkamak ölüm doğrayıp kavurmak ayrı bı ölüm eline sağlık 😂😂 bna farketmiyor valla börek olsn yter 1 0 Yorumla
Master81 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 87% +1 yıl Kıyma ve ıspanaklı severim.Ama üzülerek belirtmeliyim ki, böreğin olmamış. Pufur pufur yapmayı becerememişsin:)Tüyo istersen verirrim. 0 0 Yorumla
berksinsi Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Aslında çok ama çok severim özellikle kıymalı ve peynirli börek... Ama yememem gerek sağlıklı olabilmek adına. 🤭 0 0 Yorumla
BildiginGibiDegilO Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Börek yemeyeli baya oldu ama sadece Ispanaklı severdim. Artık çiğ ıspanak salatası yiyorum. : ) 0 0 Yorumla
semxsem Takip Et Master Yaş: 45 , eic 97% +1 yıl Ispanaklıyı çook özledim ve parasıyla olanlar bahçemizdeki ıspanaklardan çoook uzak😔 0 0 Yorumla
babysharkSmom Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Patatesli kıymalı ya da ıspanaklı kıymalı börek severim. Seninki de güzel görünüyor 0 0 Yorumla
SupremexGOD Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Genel olarak böreği severim içinde kıyma da olabilir ıspanak ya da peynir de.. 0 0 Yorumla
mrpodda Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 68% +1 yıl Sadece kıymalı, bu hani bir firma var tepsi börek harika yapıyor. 0 0 Yorumla
Pnrakgl Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 94% +1 yıl ellerine sağlık canısı ben severim ama peynirli ve kendi yaptığım borekse disarda yemeyi sevmiyorum 0 0 Yorumla
atomxyz Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 92% +1 yıl Börek dedin beni benden aldın börek sevmeyen uzaya çıksın bence 0 0 Yorumla
LALOGLAN Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 61% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 979 cevap paylaştı. Imkan olsa elimi ekrandan sokup tabagini bura alirdim.. Severim.. :) 0 0 Yorumla
zodyaklısamara_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 78% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 669 cevap paylaştı. Tamam tamam seni alan yaşadı hergün bişiy yapıyorsun 🤣🤣💐 0 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Senden neli var?Yerim severim :D 1 1 Yorumla Manquer +1 yıl Ispanaklı peynir karışık 😄 Yorumla
Serqts Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Börek miydi cidden 🥲 1 2 Yorumla Manquer +1 yıl Evet 😄 Yorumla Serqts +1 yıl Sen her gün kendine mi yemek yapıyorsun 🙄 Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Oyh ellerine sağlık, severim. 1 1 Yorumla Manquer +1 yıl Teşekkür ederim canım ❤️🌺 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,5b cevap paylaştı. Özellikle patatesli olursa daha çok seviyorum. 1 1 Yorumla Manquer +1 yıl Börek yaptım nasıl olmuş? ↗ Yorumla
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Sadece peynirli ya da kıymalı olmalı 1 0 Yorumla
Nut_Butter Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Peynırlı, patatesli ve ıspanaklı severim 1 0 Yorumla
iSLaNDBaZaRr Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Bosnak böreğine hayır demem kıymalı patstesli 1 0 Yorumla
Egeninincisizmir Takip Et Xper 5 Yaş: 43 , eic 48% +1 yıl Patatesli börek için kurşun atar kurşun yerim 1 0 Yorumla
Omerfrkkucuk Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Beyaz peynirli ve kıymalı severim. Zaten bu ikisi dışında börek yemem. 0 0 Yorumla
Varmısın_Yokmu Takip Et Xper 4 Yaş: 105 +1 yıl diyetteyim ama patates ve kıymalı birde kürt böreği 0 0 Yorumla
DamirAdalı Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl fakirler kıymalı niye yapmıyorsunuz :) 0 1 Yorumla Manquer +1 yıl Ne alaka kıymalı olunca zengin mi olucaz? Zevk meselesi bu Yorumla
aysin7575 Takip Et Bilge Yaş: 125 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 399 cevap paylaştı. Severim kıymalı ıspanaklı 0 0 Yorumla
Merveniizzz Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 78% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 586 cevap paylaştı. Kıymalı severim. Ayrıca ellerine sağlık :)) 0 0 Yorumla
u Bihteeerrr Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Severim peynirli. Sevdiğim de sever öyle hatta. ✍️ 0 0 Yorumla
BeyazKuğu03050810 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl Severim peynirli patatesli ve kıymalı severim 0 0 Yorumla
Afacan_37 Takip Et Master Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 526 cevap paylaştı. Patatesliyi çok severim 0 0 Yorumla
sewen Takip Et Master Yaş: 42 , eic 44% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 491 cevap paylaştı. En sevdigim ve harika gorunuyor 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Ispanaklı ya da patatesli 0 0 Yorumla
alicelosangeles Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl börek severim ama özellikle şu dediğim yok 0 0 Yorumla
hürdeli Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 30% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 379 cevap paylaştı. Ispanaklı ve patatesli çok severim. 0 0 Yorumla