Yeme & İçme Börek sever misiniz, neli seversiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 56 Yapay Zekaya Sor Ne güzelde yapmışımmm🌸😂 Patatesli Kıymalı Peynirli Ispanaklı Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Börek sever misiniz, neli seversiniz? Cevapla Sevgi Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Su böreği severim. 1 0 Yorumla
ChungCha Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Börek seveyim en çuk pataesli ve kıymalı şeviyoyum 0 0 Yorumla
ѕüтʟüĸαнve Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Severim en çok peynirli patatesli ve domatesli seviyorum 0 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,7b cevap paylaştı. Börek en sevdiğim yiyeceklerin başında yer alır. En çok patatesli ve peynirli börek seviyorum. Eline sağlık :) 0 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,8b cevap paylaştı. Kiymali severim de afiyettt olsunnn 🤤😄😄 gidip bende yapcam canim cekti sjsjjs 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yap yap😂 teşekkürlerr Yorumla isabella181919 +1 yıl Rica ederim Yorumla
TheMedeni Takip Et Master Yaş: 41 , eic 83% +1 yıl Kıymalı ve peynirli severim Bu ne güzel börek böyle Kız Seni Alan Yaşadı 😃 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederimm ☺️ Böreğim meşhurdur Yorumla TheMedeni +1 yıl Evet öyle görünüyor 😃✌️ Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,7b cevap paylaştı. Yalnız karanlık çekimden mi yoksa biraz yanmış mı anlayamadım soğuk baklavaya benziyor 😂 0 0 Yorumla
asyaaalia Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 98% +1 yıl Peynirli dışında hepsini severim. Su böreği hariç 0 0 Yorumla
Dilers Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 40% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 415 cevap paylaştı. Severim kuru yufkadan tava böreği bir de sigara böreği 0 0 Yorumla
mervesevgi1 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,8b cevap paylaştı. Peynirli börek severim.Ellerine sağlık. 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,7b cevap paylaştı. Sevmediğim bir börek yemedim bu zamana kadar 0 0 Yorumla
Tartini Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Böreğin her türlüsünü seviyorum 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Demi her anlamda cok güzelll Yorumla Tartini +1 yıl Kesinlikle öyle Yorumla
sabahınilkisigi Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 69% +1 yıl Kıymalı hariç hepsi eline sağlık 🌸 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim☺️ Yorumla
_AnaisWatterson_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Böbrek diye okudum ag kıymalı ıspanaklı severim 0 0 Yorumla
MrMarston Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 97% +1 yıl Böreğin her türlüsünü yerim farketmez. 0 0 Yorumla
hayalsizhayalperest_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl tepsi böreğini patatesli seviyorum 0 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,5b cevap paylaştı. Güzel görünüyor. Ben patatesli severim 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Kiymali 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,9b cevap paylaştı. kıymalı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Su böreği severim.
Börek seveyim en çuk pataesli ve kıymalı şeviyoyum
Severim en çok peynirli patatesli ve domatesli seviyorum
Börek en sevdiğim yiyeceklerin başında yer alır. En çok patatesli ve peynirli börek seviyorum. Eline sağlık :)
Kiymali severim de afiyettt olsunnn 🤤😄😄 gidip bende yapcam canim cekti sjsjjs
Yap yap😂 teşekkürlerr
Rica ederim
Kıymalı ve peynirli severim
Bu ne güzel börek böyle
Kız Seni Alan Yaşadı 😃
Teşekkür ederimm ☺️ Böreğim meşhurdur
Evet öyle görünüyor 😃✌️
Yalnız karanlık çekimden mi yoksa biraz yanmış mı anlayamadım soğuk baklavaya benziyor 😂
Peynirli dışında hepsini severim. Su böreği hariç
Severim kuru yufkadan tava böreği bir de sigara böreği
Peynirli börek severim.
Ellerine sağlık.
Sevmediğim bir börek yemedim bu zamana kadar
Böreğin her türlüsünü seviyorum
Demi her anlamda cok güzelll
Kesinlikle öyle
Kıymalı hariç hepsi eline sağlık 🌸
Teşekkür ederim☺️
Severim her türlü ayırmam genelde
Ispanaklı seviyorum.