Sushi yediniz mi/ beğeniyor musunuz?
-Yedimm, bayılıyorummm <3

Hiç yemedim ama yemeyi düşünüyorum
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Hayır hiç denemedim denesem belki çok severim ama denemek için aşırı bir ilgim merakım olmadı o yüzden fırsat yaratıp deneme çabasında bulunmadım. Ama denk gelirsem birgün tadımlarım diye düşünüyorum.
Spider roll ve uramaki çeşitleri çoksell 🤤
yedim japon restoranında hepsini denedim sushi denen ürünü eminim ki havadan seviyoruz diyorlar
sevilmez imkansız! palamutun kabuğunu soy içine pirinç ye hanginizin hoşuna gider bir de havyarlı balık yumurtalı olanlar var gene içinde çiğ yengeç dışında balık yumurtası dişlerine geliyor tıkır tıkır😂😂😂😂 bu arada wasabi ve soya turşusu karides cipsi çin böreği gibi şeyleri de yedim hepsi birbirinden berbat o paraya asla değmez
gözünü sevdiğim lahmacunu vs ❤️
Denemek istiyorum ama çekiniyorum ayrıca çok pahalı 4 tane California roll alana kadar güzel bir menü burger ya da 5 6 tane lahmacun alır yerim.. Param çöp olur, kusarım diye korkuyorum 😂
Bro tam hatırlamıyorum yediğimde zevk aldım ni falan ama bir kere yedim ve zevk alsaydım jnutmaz unutamazdım ben gurme gibi bir şeyim de damak konusunda 🤣
Bayılıyorum ben, kime denetsem beğenmedi ama ben cidden bayılıyorum.
Herkesin sevebileceği bir şey değil ama sevende böyle seviyor.🤷♀️
Yedim. Pek damak tadıma hitap etmedi açıkçası. Çok açken karnımı doyurmak maksadıyla yemem mesela ama tadımlık olursa yerim.
Bir kere demedım leş gıbı yosun kokuyordu. Açlıktan ölsem yemem bır daha be içinde kı pirinç baya baya lapa gibi bir şey
Çok seviyorum Sushiyi ben. Bir zaman yemeyince özlüyorum hatta 😌
Arada sırada tercih ettiğim bir yemektir. Ya çok beğenilir ya hiç.
denedim hatırlamıyorum isimlerini ama sevdiklerimi çok sevmiştim sevmediklerimi de hiç sevmemiştim tatlı su balığı sevmiyorum onla yapılanlar çok hoşuma gitmemişti.
geçen suşiyi tavada soğanla kavurma yapıp ta yedim baya lezzetli bir şey tavsiye ederim (ciddiyim)
Pek sevmem.
Eski kız arkadaşım yüzünden hergün eve geliyordu!
Mide bulandırıcı bir hal almıştı!
Yedim ama sürekli yemek isteyeceğim bir tat değil çok nadir böyle ortam olursa yerim özellikle gidip yemem.
Yedim damak zevkime aşırı ters geldi. Seveni
Çok afiyet olsun 💁🏼♀️🌹
Pişmiş sushi grubunu seviyorum, çiğ olanları sevmem
İsimleri tam aklımda değil ama üstünde yoğun çiğ somon olanları değilde diğerlerini seviyorum.
Tabi yedim. Hem de çok sevdiğim yemek. Sık sık yiyorum. En sevdiğim Philadelphia Maki
yedim ama hiç beğenemedim. belki yediğim yerden kaynaklıdır, güzel yapan bir yerde tekrar denemek istiyorum
Yemedim normal balık yemeyi sevmiyorum zaten onu yersem direk kusardım heralde
En İyi Kız Görüşü