yedim japon restoranında hepsini denedim sushi denen ürünü eminim ki havadan seviyoruz diyorlar sevilmez imkansız! palamutun kabuğunu soy içine pirinç ye hanginizin hoşuna gider bir de havyarlı balık yumurtalı olanlar var gene içinde çiğ yengeç dışında balık yumurtası dişlerine geliyor tıkır tıkır😂😂😂😂 bu arada wasabi ve soya turşusu karides cipsi çin böreği gibi şeyleri de yedim hepsi birbirinden berbat o paraya asla değmez gözünü sevdiğim lahmacunu vs ❤️
Hayır hiç denemedim denesem belki çok severim ama denemek için aşırı bir ilgim merakım olmadı o yüzden fırsat yaratıp deneme çabasında bulunmadım. Ama denk gelirsem birgün tadımlarım diye düşünüyorum.
Denemek istiyorum ama çekiniyorum ayrıca çok pahalı 4 tane California roll alana kadar güzel bir menü burger ya da 5 6 tane lahmacun alır yerim.. Param çöp olur, kusarım diye korkuyorum 😂
Bro tam hatırlamıyorum yediğimde zevk aldım ni falan ama bir kere yedim ve zevk alsaydım jnutmaz unutamazdım ben gurme gibi bir şeyim de damak konusunda 🤣
denedim hatırlamıyorum isimlerini ama sevdiklerimi çok sevmiştim sevmediklerimi de hiç sevmemiştim tatlı su balığı sevmiyorum onla yapılanlar çok hoşuma gitmemişti.
Tabi Maki Sushi en yaygını. Klasik bir lezzet olarak tadabilirsin. California Roll deneyebilirsin, bizim bölgede de seviliyor. Damak tadı olarak diyim en azından :) . Farklı tatlar söylerim ama ilk defa yiyecek birini soğutmak istemem.