Ben pek beğenmedim 🤔Aslında normal balığı çok severim ama bu pek hoş değil.
Sevdim
Sevmedim
Denemedim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Ben pek beğenmedim 🤔Aslında normal balığı çok severim ama bu pek hoş değil.
Dardanel markasını denemiştik ve hiç beğenmedik kızlarla. Bilmiyorum bize mi kötü geldi yoksa gerçekten mi kötüydü bilemedim ama bize hitap etmemişti kesinlikle. Belki başka yerlerde daha iyi yapan vardır ama o kötü deneyimden sonra pekte hevesim kalmadı :)
Merhaba; suşi'de somonlu olanı denemenizi tavsiye ederim. Ayrıca somonu marketten direk alıp evde ekmeğin üzerine bir dilim koyup koyun, üzerinede bir dilim kaşar koyup micro dalgada 1 dk ısıtıp çıkınca üzerine bi dal maydanoz koyup yiyebilirsiniz o da çok güzel olur. Pişmemiş istiyorsanız direk ekmek diliminin üzerine koyup, üzerine 1 dal maydanoz koyup çiğde tüketebilirsiniz. "Balık rakının yanında değilse bırakın yüzmeye devam etsin". Afiyet olsun ya da yarasın.
Sevmedim ama bir başka uygulama öğrenmiştim rahmetli babamdan:
Uskumru ama taze ama yeni çıkmış olacak denizden, ikiye ayır boylamasına ortadan, bol tuz ile kapla ama tamamen 1 saat beklet bol su ile yıka tuzu tamamen arındır bol limon ile yanında :D
üzerine tahin helvası sade (yediğin zaman balık helva ile midede karşılaşınca işte o zaman öldüğünü ve helvaısının dağıtıldığını anlar :D :D :D )
teşekkür ederim
sağolunuz EİC için
Özellikle yemeye götürdüler, çiğ olmasından dolayı ön yargım vardı. Yedikten sonra da bir şey kaybetmediğimi anladım. 🤭 benim damak zevkime uygun değil, yağda pişmiş Çinekopa hayatta değişmem 🤭
Cevap
21Cevap
Ben bunu hiç merak etmedim bile
Hayır hiç yemedim
Hiç yemedim yalnız yarın kendi ellerimle yapıp deneyeceğim, hatta bakalım paylaşırım belki burada. 🤔😄
Deneyip göreceğiz. 🙄😄
Daha bir taneyi yapabilirsem. 🙄
👑😄
sushi yüzünden rezil olmuştum lisede elit kızlar sushi yemeye gidiyodu bende gidiyim bari dedim cebimdeki son parayı sushiye vermenin acısıyla sushiyi inceliyodum. Neyse sonra bakalım şu kızlar nasıl yicek bende ona göre yiyimde rezil olmayım dedim kız ağzına attı bende atıyım dedim ay o an aklımdan her şey geçti zorla yuttum 3 tane felan sonra çıkışta kızın babasının arabasına kusmuştumm ay rezillik ondan sonra tüm sushi hayatım bitti
Benim bir de Japonyaya gitme hayalim var nası bunlar yicem diye düşünmüyor değilim 😂
Evet tadı güzel ben seviyorum karın doyurmak için yenecek bir şey değil ama böyle tatmak için güzel bir şey.
yemedim ama bu ulaşma imkanım olmadığımdan değil tadını seviceğimi sanmıyorum eminönünde balık ekmek yerim daha iyi
Eskişehir'de şu siyahlı ve yuvarlak var ya köşede olan. Ondan yedim. Güzeldi. Ben sevdim.
Sushi seviyorum. Arada bir yerim. Somonlu olanlar daha bir lezzetli oluyor
Denemedim ancak farklı lezzetlere açık bir insanım.
Soya sosunu kullanın!! Wasabiye de dikkat diyorum acısı beyne vuruyor
Deniz ürünlerinin hiçbir türünü 22 yıldır tüketmiyorum. Haliyle denemedim.
Denedim ilk pek sevmedim ama sonradan hoşuma kaçtı ~ ℳ
Yedim güzeldi ama herkesin sevebileceği bir şey değil doyurucu da değil.
yedımde damak tadıma cok uymadı ya.. sankı boyle kagıt yıyormusum gıbı akılda kalıcı bır tadı yok
Bizim damak kültürümüzle çok uyumlu olmadığını düşünüyorum. Belki yılda bı defa
Cok fazla yememis insanlar var bundan 10 yil sonra emin olun cogu yemis olcak, türkiye cok gec gelisiyor ben ilk 10 yasindayken yemistim bundan 13 yil önce
Yemedim ama aklımızda arkadaşlarımla iyi bir yer bulursak yiyeceğiz
Bir kaç kez yedim ama özellikle suşi olsa da yesem demem
Hiçbisey bizim memleketin yemeklerinin yerini tutamaz hele ciğer
Evet arada yiyorum.
Pişmişini yedim Adana’da Maki’de. Tadı güzel tavsiye ederim orayı.
Aşçıyım fakat bunu merak edip yemem hahah
Suşi değil ongiri yedim çok hoşuma gitmişti
Denemedim. Denemeyi de düşünmüyorum..
Pardon ozaman
Yemiştim ve bence tadı güzeldi.
Denemez olaydım, yosun bozuk çıktı..🫢
Sushi hiç yemedim, yemem de 🤕
Çok yedim, çok severim
Yatmadan önce ilaç niyetine yiyorum
Yemedim ve yememde
Merak ediyorum ama yemedim hiç
Izgara tercih ederim?