Yeme & İçme A101'rin Akçaabat köftesi çok pahalı değil mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Eskiden 26 liraya alırdım sonra 32 oldu en sonda da 56 lira oldu , eskiden çok sevdiğim köfteydi şimdi alamıyorum çok özledim tadını.. sizin bu konu hakkında görüşleriniz ne Güncellemeler+1 yıl ... A101'rin Akçaabat köftesi çok pahalı değil mi? Cevapla Sevgi Soruları Pahalı Soruları A101 Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16b cevap paylaştı. her şey pahalı oldu gadası 0 0 Yorumla
ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 664 cevap paylaştı. Marketlerden öyle şeyler almıyorum. Genelde et ve balık kurumundan alıyorum. Bilindik bir yer olduğu için ücretini sorun etmiyorum. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl keşke bizde öyle alabilsek ama imkanımız yok Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Oylar ampule basarsan seneye 250 tl alıcaksın aynı şeyi. Yani refahın artmış zenginlemiş oluyorsun 250 kağıdı verdiceğine göre ✨👌Oylar ampule 😎 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
her şey pahalı oldu gadası
Marketlerden öyle şeyler almıyorum. Genelde et ve balık kurumundan alıyorum. Bilindik bir yer olduğu için ücretini sorun etmiyorum.
keşke bizde öyle alabilsek ama imkanımız yok
Oylar ampule basarsan seneye 250 tl alıcaksın aynı şeyi. Yani refahın artmış zenginlemiş oluyorsun 250 kağıdı verdiceğine göre ✨👌
Oylar ampule 😎