AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
128Cevap
Czn Burak daha güzel ve çeşit olarak daha çok
Her ikisi de tabii ki ortada nimet ayırt edilmez😋
Czn Burak daha samimi 👌🏻
En güzeli czn yemekleri cok güzel tam anadolu yemekleri nefis🤩🤩🤩🤩
Nusret gereksiz pahalı ama bir merakta etmiyor değilim.
Nusretin etler hep çiğ ya yiyemem ki czn daha mantıklı
Czn abartıyor biraz nusret de biraz öyle otobüs terminali favorim hala ikisi de kalsın 😂
Şu fotoğraflardaki adamlardan hiç birinde bundan emin olabilirsin
Nusret bence, et severimmm
Bunlar gibisine para kazandiracagima gider daha halktan bi esnafin yemeklerini tadarim bunlar nimetle alay ediyorlar sanki
gurme olsaydım dinazor biftek tadına bakardım
Benim icin farketmez.
Czn burak daha samimi geliyor ona giderim
İkisini de denemezdim
Hiçbirine gitmem mahallemdeki bana yeter.
Ben Mehmet Yalçınkaya ya gitmek isterim ya
İkisindende nefret ediyorum
Beleş yemek yerdim güzel olurdu
Çok meşhur mekanları sevmem
işim gurmelikse eğer ikisine birden giderdim
Gurme olsaydım onlar beni davet ederdi.
Nusret. Kırmızı et hastası olabilirim.
İkisinde
Son soruma da beklerim 🙏🌿👸
yok bu yeterli :D
Nusret daha lezzetli gibi geliyor nedense
czn burak
Czn Burak
CZN Burak
Czn Burak😊
nusret çok itici ya
Czn ye gitmek isterdim
Czn Nisa tabiikide
CZN Burak
Ali dayı bunları döver. Yaşasın esnaf lokantası😂
Uzak olsun ikisi de
Nusretinki yemekten ziyade şaşa.
Garanti Burak olurdu o ya
Bunları bukadar büyütmeye gerek yok aslında
İçimi okumuşsun
Bunlar ego ile hareket eden kendini beğenmiş, dandik insanlar
Yani kişiliklerini bilemem ama özellikle czn yaptığı iyilikleri insanların gözüne gözüne sokuyor ben ondan sevmiyorum
İkisindede yedim, ikisinide çok beğenmedim..
Yemek olsun yeter
Gurme ikisini de beğenmez
Etciyim ben o yüzden Nusret
Ikısıde degil
Czn Burak tabi olm
Nusret
İkisini de istemem
Kesinlikle nusr-et 🙈🥰🥰
İkisinde ama nusret mi czn mi derseniz tabiki czn
Czn Burak
CZN Burak
Czn Burak :)
Czn tabikisii
Et için Nusr-et. ;)
İkisinin de
Nusret
Cnz güzel
Cnz değil czn
Oruç başıma vurmuş😂😂
Oruç yürüyorsa tutmayın
Biraz zorlanıyorum
Kendinize eziyet etmeyin gerek yok bir garibanın karnını doyurun daha makbule geçer
Teşekkür ederim garibani doyururum🤗
Rica ederim
Oruç gerçekten kendine eziyet etmek mi? bide müslümanız diyorsunuz abi delircem ben ya
Delirmeye gerek yok mantıklı olan şeyi söyledim tutamiyorssniz kendinize eziyet edip hastalıkları tetikliyorsaniz ne anlamı var bu orucun
Madem oruç o kadar guzel ve faydalı bisey neden bu gariban aç insanlar bitmiyor ülkemizde neden birileri çok zenginken birileri çok fakir neden hiç sordunuz mu bu nasıl islam diye islam böyle olmaz kimse kusura bakmasın islam adalet dinidir eşitlik denge dinidir ama su anki muslumanlarin hiçbiri birbirine denk değil arada çok büyük makas var nasıl baktığınıza bağlı bizim oruç tutup aç insanların halinden anlamamız gerekirken hala aç insanlar varsa bir yerde ciddi sorun var demektir yıllardır oruç tutuyoruz ama bence bu garibanların karnı açken tuttuğumuz oruç eziyetten başka bisey değil bunun ne insanın kendisine ne de başkasına bir faydası var akıl ve mantık yoluyla düşünün sorgulayın herseyi hemen lap diye kabul etmeyin
İslamı sorgulayamazsın kardeşim? Aç kuranı oku aklındaki her şeyin cevabı onda var
Ben kuranın indirdiğini gözümle gormediysem sorgularım öğrenirim sorgulamadan mantığa akla oturmadan biseyo de yapmam
Peki ya bu konulara girmek istemiyorum
İster İnan ister inanma cezasını çekersin diğer tarafta
Bilgi sahibi olsaydınız beni altta bırakmak için herseyi yapardınız okuyun okuyun islamin ilk emri bile okumak üzerine dir
Yok senle şu an bu konuyu tartışamam
Bıktım çünkü sizin gibilere bir şeyleri anlatmaktan
Anlatmana gerek yok ben kendim araştırıyorum Müslümanım ben de ama sizin gibi değil sorgulayan öğrenen araştıran Müslümanız çok şükür
Müslüman mısın😃
A peki pardon ya
Neden şaşırdınız ki ben İslamiyete küfür mü ettim
Sorun orucu eziyet olarak görmen
Konu buradan başladı
Ben orucu eziyet olarak görüyorum demedim ama şu an garibanların karni aç iken nasıl bir qnlami olur orucun dedim daha ne dediğimi algilayamiyorsunuz?
Oruç eziyet değildir ben severek ve isteyerek tutuyorum ilk gün zorlandım. migren var çok normal vücut alışması gerekiyor fakirde oruç tutuyor herkes herşeyi biliyor zaten
Aynen herkes herseyi biliyor ama nerden baktığı farklı oluyor
Allah herkesi farklı şekilde sınıyor sen onlar neden aç neden evleri yol diyemezsin onlar da diğer tarafta rahat edecekler belki? Herkesin parası olsa herkes güllük gülistanlık olsa Allah’a şükreden insan olmazdı sende bunu o kafana sok
Onlar aç diye onları kendi haline mi bırakalım bu arada şükretmek için illa fakir olmama gerek yok madem Müslümansın yasadigin için de sürekli şükür etmelisin sadece zora düştüğünde değil fakat sizin kafanızda ben namaz kılacam oruç tutacağım cennette gideceğim olduğu için siz bazı gerçekleri göremiyorsunuz her şeyi Allaha bırakıyorsunuz ve o yüzden bu devirdeki muslumanlarin neden geride olduğunu yüz yıl geçse de nasıl somuruldugunu anlayamazsınız
Müslümanım diyen herkes şükrediyor mu sanıyorsun sen ben kendi adıma söylemiyorum bunları, yo kafamda öyle şeyler yok namaz kılıp oruç tutmakla olsaydı bu işler
Tamam sizin düşünceniz size benimki bana olsun iyi geceler tartışma olmazsa olmaz
Of bence de, iyi geceler
CZN tabiii
Czn Burak hahahaha
Czn burak tabiki
Tabiki CZN BURAK
Czn elbette 😍