Yeme & İçme Dengeli yaşam etiketi kazan! Dengeli yaşam için neler yapıyorsun? (Sayfa 9) Pınar Süt Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3850 Dengeli yaşam etiketi kazan! Dengeli yaşam için neler yapıyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 88 kişi beğendi
UtangaçBirKız096 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 94% +1 yıl genelde yürüyüş yaparım protein tüketirim 0 0 Yorumla
çaydanlıkaltlığı Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 46% +1 yıl Nefes alıyorum yeterlidir bence 0 0 Yorumla
Sarı_Papatyam_benim Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 71% +1 yıl spor yapmaya çalışıyom yiceklerime dikkat ediym 0 0 Yorumla
DaRealBribery Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Sağlıklı besleniyorum.. Spor yapıyorum.. 0 0 Yorumla
küçükşeftali Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 35% +1 yıl Dengeli beslenme, bol spor , doğru bakım 0 0 Yorumla
Brutal-Betty Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Her şeye zam geldi nerde düzenli süt içmek. 0 0 Yorumla
Gecedekiinci Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Süt süt harika birşeydir, saglik cok onemli 0 0 Yorumla
expectopatronumm1 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Yasiyorum iste daha ne yapayim 0 0 Yorumla
sjshdydbdghshs Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Sağlıklı besleniyorum. Düzenli spor yetiyor 0 0 Yorumla
takma-kafana Takip Et Xper 7 Yaş: 34 +1 yıl Suanlik bişi yapmiyorum ama yapicam çok yakında 0 0 Yorumla
amacimgezmekeglenmek Takip Et Yoda Yaş: 24 +1 yıl Yemek yiyorum şarkı dinliyorum yatıyorum 1 0 Yorumla
princessscindirella Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl Zararlı alışkanlıklardan uzaklaşıyoruz 0 0 Yorumla
oLderman Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 47% +1 yıl harika süt bende çok içerim 0 1 Yorumla oLderman +1 yıl güzel begeniyorum Yorumla
papagligocik Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 80% +1 yıl Fitness yapıyorum bundan daha güzeli var mı 0 0 Yorumla
haya1perest0 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 , eic 30% +1 yıl spor yapıyorum beslenmeme dikkat ediyorum 0 0 Yorumla
emreJ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 32% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 563 cevap paylaştı. Yatıyorum biraz da yürüyüş 0 0 Yorumla
DarkBlack22 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 52% +1 yıl Elimden geldiğince sağlıklı besleniyorum 0 0 Yorumla
TemizMan Takip Et Master Yaş: 44 , eic 94% +1 yıl Herşeyin başı sağlık. Saplık için spor şart 0 0 Yorumla
Sormec Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl Spor su çalışmak mutlu üçlü … az stres tabi 0 0 Yorumla
Sadbut_true Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 595 cevap paylaştı. Besin değerlerine dikkat ederim 0 0 Yorumla
Eray-Demirci Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 362 cevap paylaştı. Beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum. 0 0 Yorumla
bycon06 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 78% +1 yıl Dengesiz yaşıyorum bu sayede her şey yolunda 0 0 Yorumla
cengaver115 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Pınar süt içerim çünkü en sağlık süt pınar süt 0 0 Yorumla
ErdenizGz Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 48% +1 yıl Bol bol kat inip kat çıkıyorum (Kuryeyim) 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
pinarı cok sever kalıte marka
Yaşamaya çalışıyorum sadece bu.
genelde yürüyüş yaparım protein tüketirim
Ben bir şey yapmıyorum doğrusu
Dengeli yemek ve spor şart...
Herşeyi yetrli kadar tüketmek
Sadece düzenli uyuyorum :(
Bilgiler için teşekkürler
Nefes alıyorum yeterlidir bence
bol su içip dans ediyorum
Sadece bol su içiyorum ben
Kazanalım bari, yapıştır etiketi
Güzel fikir uygulamak lazım
spor yapmaya çalışıyom yiceklerime dikkat ediym
Sağlıklı beslenme spor düzenli uyku
Sağlıklı besleniyorum.. Spor yapıyorum..
Yürüyüş ve sağlıklı gıdalar
Dengeli beslenme, bol spor , doğru bakım
Her şeye zam geldi nerde düzenli süt içmek.
Süt süt harika birşeydir, saglik cok onemli
Yasiyorum iste daha ne yapayim
Sadece uyuyor ve uyanıyorum
Sağlıklı besleniyorum. Düzenli spor yetiyor
Yaşıyorum işte daha ne var
Spor düzenli uyku ve iyi beslenme
Suanlik bişi yapmiyorum ama yapicam çok yakında
Yemek yiyorum şarkı dinliyorum yatıyorum
Laktoz çok sıkıntılı benim için :(
Erken kalkarım erken kalkmak her şeyin çözümüdür
Zararlı alışkanlıklardan uzaklaşıyoruz
Erkekler Ne Diyor
Spor yapıp sağlıklı besleniyorum
Spor yapmak her zaman iyidir..
Spor, spor, spor ve diyet…
Spor , diyet vb aktiviteler yapıyorum
Spor yapıyorum dengeli besleniyorum
harika süt bende çok içerim
güzel begeniyorum
Fitness yapıyorum bundan daha güzeli var mı
spor yapıyorum beslenmeme dikkat ediyorum
Uzun hizli tempo yürüyüş yaparım.
Yatıyorum biraz da yürüyüş
Elimden geldiğince sağlıklı besleniyorum
Herşeyin başı sağlık. Saplık için spor şart
Yoğurt süt ürünleri tüketiyorum
Spor su çalışmak mutlu üçlü … az stres tabi
Hiçbisey yapamıyorum her şey alt üst 🥲
Hiç bir şey genelde yürüyüş oda arada bir
Besin değerlerine dikkat ederim
Dengeli beslenip, dengesiz yaşıyorum
Hiç bir şey yapmiom ben 😂😂😂
Beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum.
Dengesiz yaşıyorum bu sayede her şey yolunda
Pınar süt içerim çünkü en sağlık süt pınar süt
Bol bol yürüyüş yapıyorum
Maalesef hiçbir şey yapamıyoruz
Pınar süt tuketiyorum protein sart
Bol bol su tuketmek gerek
Laktozsuz olmazsa olmazım
Bol bol kat inip kat çıkıyorum (Kuryeyim)
Pek bir sey yapmiyorm aslinda ya
Tost yiyorum karışık hem de nshsh