Yeme & İçme Dengeli yaşam etiketi kazan! Dengeli yaşam için neler yapıyorsun? (Sayfa 8) Pınar Süt Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3850 Dengeli yaşam etiketi kazan! Dengeli yaşam için neler yapıyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 88 kişi beğendi
Saudade000 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Yaşıyorum da sanki dengesi kaldı🤦🏻♀️ 0 0 Yorumla
Yabancıpanda2 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 92% +1 yıl alkol içmiyorum sağlıklı olmak için hfajgj 0 0 Yorumla
seniseviyordumbe Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 80% +1 yıl Spor , ve beslenme konusuna dikkat ediyorum 0 0 Yorumla
Venoriusent Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 73% +1 yıl Sut urunlerini tuketmeyi biraktim 3 haftadir 0 0 Yorumla
Alfamadchen Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 46% +1 yıl Spor yapıyorum beslenmeme dikkat ediyorum 0 0 Yorumla
avicenna90 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 367 cevap paylaştı. Dengesizlerden uzak duruyorum✌🏻 0 0 Yorumla
unicorn___ Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 46% +1 yıl Süüttt favorim ya özellikle çilekli 😋 0 0 Yorumla
mavisekercik3636 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 50% +1 yıl Sağlıklı besleniyorum ve hareket ediyorum 0 0 Yorumla
Uzgunvekaramsar Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 57% +1 yıl Her gün süt içiyorum ve sağlıklı besleniyorum 0 0 Yorumla
NicksizBirHanim Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 93% +1 yıl Dengeli yaşamım olduğunu kim söyledi 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Sağlıklı beslenme uyku spor fazla düşünmemek bakım 0 0 Yorumla
Hhdhhddjd Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 74% +1 yıl Cnmm dengesiz yaşıyom yha düzen sıfır cnmm 0 0 Yorumla
Last_Queen Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Elimden geldiğince spor yapmaya gayret ediyorum. 0 0 Yorumla
ehnasılolsun Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 73% +1 yıl Sade süt sevmiyorum.Çikolatalı tercih ediyorum. 0 0 Yorumla
xxebruuxx90 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Hiçbir şekilde dengeli beslenmiyorumm 0 0 Yorumla
İnselcilişki Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 72% +1 yıl Spor müzik gezi sosyal ortam yakılma felan 0 0 Yorumla
delidayı0234 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 39% +1 yıl Bol bol Su içiyorum yürüyüş yapıyorum 0 0 Yorumla
Solaraaystem34 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 87% +1 yıl Sağlıklı besleniyorum formumu koruyorum 0 0 Yorumla
Dilers Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 40% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 415 cevap paylaştı. Spor, basketbol, bisiklet, vb 0 0 Yorumla
Dündarİngiltere Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 50% +1 yıl Spor spor spor düzenli yemek sağlıklı yemek 0 0 Yorumla
coollboyy__ Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Az ve sık yemek ara ara vakit buldukça yürüyüş 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Günlük sporr yapıyorum sağlıklı beslıyorum, sağlıksız beslenme dikkat et 0 0 Yorumla
Cevaa Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 65% +1 yıl Yediklerime mümkün mertebe dikkat ediyorum 0 0 Yorumla
SezaiYanlız Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Herkes ister dengeli yaşamı da mümkün değil işte 0 0 Yorumla
bircaymolasi Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 88% +1 yıl Süt değilde yoğurt yiyorum bol bol. 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Yaşıyorum da sanki dengesi kaldı🤦🏻♀️
alkol içmiyorum sağlıklı olmak için hfajgj
Yatmak, oturmak ve daha çok yatmak
Hicbirsey yapamıyorum maalesef
Valla hiç bisey yapmıyorum 🤣
Spor , ve beslenme konusuna dikkat ediyorum
Bu ara bir şey yapmıyorum.
Sut urunlerini tuketmeyi biraktim 3 haftadir
Spor yapıyorum beslenmeme dikkat ediyorum
beslenmeme dikkat etmem dkdksk
pek dengeli beslendiğim söylenemez
Dengesizlerden uzak duruyorum✌🏻
Süüttt favorim ya özellikle çilekli 😋
Spor yapip dogal besleniyorum
Bol bol süt içmek gerekir 🤍🤍🤍🤍
Sağlıklı besleniyorum ve hareket ediyorum
Her gün süt içiyorum ve sağlıklı besleniyorum
Hiçbir şey. Her şeyim dengesiz
Dengeli yaşamım olduğunu kim söyledi
Sağlıklı beslenme uyku spor fazla düşünmemek bakım
Dengeli yaşam için
Spor yaparım
Sağlıklı beslenirim
Gibi..
Cnmm dengesiz yaşıyom yha düzen sıfır cnmm
Günlük süt içiyorum. Sonra spor normal.
Elimden geldiğince spor yapmaya gayret ediyorum.
Sade süt sevmiyorum.Çikolatalı tercih ediyorum.
laktozsuz süt gastrid reflüye1e 1
Düzenli egzersiz yapıyorum.
Faydalı Bi paylaşım beğendim.
Hiçbir şekilde dengeli beslenmiyorumm
Bahsettiginiz gercekten dogru
Erkekler Ne Diyor
Deli gibi spor yaptığım icin
Spor müzik gezi sosyal ortam yakılma felan
Bol bol Su içiyorum yürüyüş yapıyorum
Sağlıklı besleniyorum formumu koruyorum
Düzenli beslenip, spor yapıyorum.
Bu konuda kafama göre takılıyorum.