Yeme & İçme Dengeli yaşam etiketi kazan! Dengeli yaşam için neler yapıyorsun? (Sayfa 7) Pınar Süt Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3850 Dengeli yaşam etiketi kazan! Dengeli yaşam için neler yapıyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 88 kişi beğendi
yelizece Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl sağlıklı beslenme ve spora önem veriyorum 1 0 Yorumla
firebreather95 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 91% +1 yıl Hayatıma dengemi bozacak kimseyi almıyorum. 1 0 Yorumla
Dilekde Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 63% +1 yıl Neden pınar süt ürünleri güzel olur 1 1 Yorumla rzgr_11 +1 yıl Kankı :) süt iç sen :) Yorumla
umursamazbirkedy_ Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Spor yapıp dengeli beslenmeye çalışıyorum. 1 0 Yorumla
nirhamm Takip Et Master Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yaşamaya çalışıyorum. Artık zor her şey. 1 0 Yorumla
NadideBirElmass Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 70% +1 yıl Hiç bir şey yapmıyorum. Her seyi oluruna biraktim. 0 0 Yorumla
SіlverBlossome Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Düzenli ve sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. 0 0 Yorumla
rastgelecevaplar Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 49% +1 yıl Egsersizimi özel dans hareketleri ile yapıyorum 😁 0 0 Yorumla
Gamze_nr_49 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 30% +1 yıl Dengeli beslenme rahat uyku bol bol su iciyorum 0 0 Yorumla
bahardan Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 41% +1 yıl Çok dengesiz beslenirim ama sütü çok severim. 0 0 Yorumla
zevksuyuuuu Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 83% +1 yıl Spor yapiyordum ama ramazanlik bitsin bj 0 0 Yorumla
ElifKaragungen Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 75% +1 yıl Maalesef hic bir sey yapmiyorum param yok 0 0 Yorumla
AleynaCanaz Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 31% +1 yıl En iyisi tabiki bence her zaman Pınar Süt🙃 0 0 Yorumla
morsaclihuriyeee Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 744 cevap paylaştı. Sütün her şeyini çok seviyorum 0 0 Yorumla
TheNightStalker Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Spor salonundayım genel olarak ve yürüyüşler tabiki 0 0 Yorumla
Yalnız1Mami Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Hiçbir şey yapmıyorum maalesefÜşengeçlik başa bela :( 0 0 Yorumla
Sentezx Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Pek bisey yapamoz ama yapmak gerek dengeyi bi kurabilsek 0 0 Yorumla
bluemanyd Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Çok fazla sütte yaararlı değil dikakat edilmesi gerek 0 0 Yorumla
comeex Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl bol spor yapıyorum ve dengeli bi şekilde beslenmeye çalışıyorum 0 0 Yorumla
Night31 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl süt yoğurt yumurta gibi bol proteinli ürünler kullanıp spor yapıyorum 0 0 Yorumla
Erkekisimsiz2001 Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Ara sira fitness gidiyorum ama pek umrumda degil gerisi 0 0 Yorumla
Kaslıesmer Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Spor şart! Düzenli beslenme ve spor olunca her şeyi halleder insan. 0 0 Yorumla
zfraktas Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Şekere dikkat ediyorum herşeyi hemiyorum gidayada dikkat ediyorum 0 0 Yorumla
Ahmettkoc Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl En güzeli düzenli uyku spor ve bol su içme gibi alışkanlıkları benimseme 0 0 Yorumla
çokazgınımçok Takip Et Xper 4 Yaş: 39 +1 yıl spor yapmak lazım açıkmadan yememek doymadan kalkmak lazım 0 0 Yorumla
Varmısın_Yokmu Takip Et Xper 4 Yaş: 105 +1 yıl yarım yağlı süt içiyoruz ve diyet yapıp spor yapıyoruz 0 0 Yorumla
Noyusâ Takip Et Xper 4 Yaş: 109 +1 yıl Dengeli bir yaşam için boş insanları çevremden uzak tutuyorum 0 0 Yorumla
Brsozdmrr Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Spor sağlıklı besinler lifli besinler özellikle tüketmek 0 0 Yorumla
uralbora Takip Et Xper 4 Yaş: 39 +1 yıl Otofaji ve fasting yapıyorum herkese de tavsiye ediyorum. 0 1 Yorumla uralbora +1 yıl Ama 😅 bunu derken şu saatte künefe üstü dondurma yedim , dengesiz yaşamı sorarsanız anlatayım Yorumla
yusufmentes Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl dengeli yasam icin aynı anda hem spor yapıp hemde diyet yapıyorum BAAAAAAAAAAS 0 0 Yorumla
Cix_59 Takip Et Xper 2 Yaş: 46 +1 yıl Şu sıralar çok dengesizim 😖 durduğum yerde geri , adım atsam ileri düşecek gibiyim 😬 0 0 Yorumla
bayefendi07 Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Bence spor yapmak önemli Düzenli olarak bir birey spor yapmalı Düzenli uykuya sahip olmalı 0 0 Yorumla
Berkeöğğ Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Düzenli olarak spor ya da günlük kalori değerine Bi tık daha dikkat etmek 0 0 Yorumla
andrybedo Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl Dengeli yaşam için maalesef önce kendi dengemizi bulmamız gerekiyor 0 0 Yorumla
Yigit58svs Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Fitness, ateletizm ve sağlıklı beslenmeyi tercih ediyorum 0 0 Yorumla
KafasıKrşkk Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl En az 6 gün ip atlıyorum. Yüksek nabıza çıkmak çok zevkli ve keyifli hissettiriyor. 0 0 Yorumla
frailman Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Her akşam süt içmeden duramıyorum sporuda ihmal etmemek gerek tabi 🤨 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hiçbir şey yapmıyorum. Ama elimden gelen bişey yok aburcubur seviyorum. Ama ilginç bir şekilde sağlıklı beslenen çoğu arkadaşıma göre daha zayıfım 0 0 Yorumla
Magnificent_ Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 93% +1 yıl Süt aşığı biriyim spor sonrası harika oluyor 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Pek bişey yapmıyorum ya...
sağlıklı beslenme ve spora önem veriyorum
Yürüyüş yapıyorum ve bol su içiyorum
Hayatıma dengemi bozacak kimseyi almıyorum.
Neden pınar süt ürünleri güzel olur
Kankı :) süt iç sen :)
Dengeli beslenme bol su ve yürüyüş
Spor yapıp dengeli beslenmeye çalışıyorum.
Yaşamaya çalışıyorum. Artık zor her şey.
Süte indirim gelsin lütfen
Yeğenim Pınar süte bayılıyor 🦩😇
Hiçbir şey tabii evden kütüphaneye kütüphaneden eve.
Hiç bir şey yapmıyorum. Her seyi oluruna biraktim.
Yatıyorum sadece. Tüm gün sabah, aksam hic farketmez.
Düzenli ve sağlıklı beslenmeye çalışıyorum.
Hiç dengeli olmadı... hep karmaşık
Egsersizimi özel dans hareketleri ile yapıyorum 😁
hala hicbirsey ama yapmak istiyorum
Düzenli sporu aksatmamak lazım
Dengeli beslenme rahat uyku bol bol su iciyorum
Abur cubur tüketmemeye çalışıyorum.
Düzenli spor ve dengeli beslenme :D
Teşekkürler çok beğendiğim
Çok dengesiz beslenirim ama sütü çok severim.
Spor yapiyordum ama ramazanlik bitsin bj
Hayat yaşamaya değerrrrrr ✊
Yeşil çay içiyorum sürekli
Maalesef hic bir sey yapmiyorum param yok
En iyisi tabiki bence her zaman Pınar Süt🙃
Sütün her şeyini çok seviyorum
inek sütü içmiyorum :D:DD
Erkekler Ne Diyor
Spor salonundayım genel olarak ve yürüyüşler tabiki
Hiçbir şey yapmıyorum maalesef
Üşengeçlik başa bela :(
Pek bisey yapamoz ama yapmak gerek dengeyi bi kurabilsek
Çok fazla sütte yaararlı değil dikakat edilmesi gerek
bol spor yapıyorum ve dengeli bi şekilde beslenmeye çalışıyorum
süt yoğurt yumurta gibi bol proteinli ürünler kullanıp spor yapıyorum
Ara sira fitness gidiyorum ama pek umrumda degil gerisi
Spor şart! Düzenli beslenme ve spor olunca her şeyi halleder insan.
Şekere dikkat ediyorum herşeyi hemiyorum gidayada dikkat ediyorum
En güzeli düzenli uyku spor ve bol su içme gibi alışkanlıkları benimseme
spor yapmak lazım açıkmadan yememek doymadan kalkmak lazım
yarım yağlı süt içiyoruz ve diyet yapıp spor yapıyoruz
Dengeli bir yaşam için boş insanları çevremden uzak tutuyorum
Spor sağlıklı besinler lifli besinler özellikle tüketmek
Otofaji ve fasting yapıyorum herkese de tavsiye ediyorum.
Ama 😅 bunu derken şu saatte künefe üstü dondurma yedim , dengesiz yaşamı sorarsanız anlatayım
dengeli yasam icin aynı anda hem spor yapıp hemde diyet yapıyorum BAAAAAAAAAAS
Şu sıralar çok dengesizim 😖 durduğum yerde geri , adım atsam ileri düşecek gibiyim 😬
Bence spor yapmak önemli
Düzenli olarak bir birey spor yapmalı
Düzenli uykuya sahip olmalı
Düzenli olarak spor ya da günlük kalori değerine Bi tık daha dikkat etmek
Dengeli yaşam için maalesef önce kendi dengemizi bulmamız gerekiyor
Fitness, ateletizm ve sağlıklı beslenmeyi tercih ediyorum
En az 6 gün ip atlıyorum. Yüksek nabıza çıkmak çok zevkli ve keyifli hissettiriyor.
Her akşam süt içmeden duramıyorum sporuda ihmal etmemek gerek tabi 🤨
Hiçbir şey yapmıyorum. Ama elimden gelen bişey yok aburcubur seviyorum. Ama ilginç bir şekilde sağlıklı beslenen çoğu arkadaşıma göre daha zayıfım
Bol bol koy sütü peyniri yiyorum 😂
sabah yatıp akşam kalkıyorum
Süt aşığı biriyim spor sonrası harika oluyor
Tarlada çalışıyoz daha ne yapıcam
Çok güzel olmuş valla hemde çok haklı
güzel paylaşım ellerinize sağlık