Yeme & İçme Dengeli yaşam etiketi kazan! Dengeli yaşam için neler yapıyorsun? (Sayfa 6) Pınar Süt Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3850 Dengeli yaşam etiketi kazan! Dengeli yaşam için neler yapıyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 88 kişi beğendi
user2194631981194 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl kesinlikle😥😥 hayat kısa, kendimize iyi bakmaliyiz😕 0 0 Yorumla
Yeni1kiz Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Sağlığım için bol bol su tüketip baharatı az olan yiyecekler tercihim 0 0 Yorumla
BemmGümm Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl İçimi çok güzel. kokusu ağır değil. tadını çok beğendim çok güzel ve besin deposu 0 0 Yorumla
PrensesCarla Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl bence pınarın ürünlerini sütle kısıtlamamak gereker. bizim mutfağın prensessi pınar markası. 0 0 Yorumla
Papatya0600 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Spor yapmak en rahatlatan ve stres attıran bir şey bana göre 0 0 Yorumla
iamthedarkness Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl pınarlı tatlılar yiyor, pınarlı yemekler yiyor ve pınar süt içiyorum... 0 0 Yorumla
Ecmx9 Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Rafine şeker tüketmemeye çalışıyorum tabi bazen zorluyor 0 0 Yorumla
Nazli2834 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Spor yapiyom ama herzaman yapamıyor sürekli yapmak lazim 0 0 Yorumla
oadal Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl pınarın süt ve yoğurt ürünleri her zaman birinci sıradadaır benim için. 0 0 Yorumla
Ruhsuzkızzz Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Hayatımızın her anında süt önemli bir rol sağlıyor. O yüzden çok önem veriyorum. 0 0 Yorumla
piinossh Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Süt içmeyi çok seviyorum ama Pınar sütü ile daha çok🙏 0 0 Yorumla
Winterceremony Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Yaşam kalitesini en kötü etkileyen etmen: STRESBu olmazsa hepsi bir şekilde hallediliyor valla. 0 0 Yorumla
ozlemesmerim Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Spor yapıyoruz da beslenemiyoruz ki aga tavuk olmuş bilmem kaç lira 0 0 Yorumla
nihal_99 Takip Et Xper 2 Yaş: 41 +1 yıl yemeklerin tuzu ve yağına dikkat ederim. akşamları asla fazla yememeye özen gösteririm. 0 0 Yorumla
mugeum Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Düzenli spor, dengeli beslenme ve laktozsuz süt tabii ki :) 0 1 Yorumla Egeliyem +1 yıl Spor yaptıgınız belli Yorumla
Problemli97 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Spor ve bol su, süt ama doğal inek sütü tüketmeliyiz bence 0 0 Yorumla
Solgunçiçekzırladı Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl yiyip yatıyorum sonra bir daha yiyip yatıyorum bu böyle devam ediyo 0 0 Yorumla
Sibelemre Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Kesinlikle en güzeli sağlıklı beslenme koşu ve düzenli şekilde yürüyüş 0 0 Yorumla
selen_34 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Dengeli yasam icin program yapıp ona uyum sagliyorum 0 0 Yorumla
aise_sura_ Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Düzenli olarak spor, ve beslenmeme dikkat ediyorum. 0 0 Yorumla
aspidistra Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Bu aralar hiç dengeli yaşayamıyorum Çünkü kpss çalışıyorum denge menge kalmadı bende (: 0 0 Yorumla
zelisscicek Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Spor yapıyorum evet ama düzgün yemiyorum.. boşuna spor yanii 0 0 Yorumla
gamzelim87 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Sadece spor, sebze meyve aldi başını gitti nereye dengeli beslenme 🤦🏻♀️ 0 0 Yorumla
Yerin Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Yürüyüş Pilates Bi de yedigime ictigime dikkat ederim 0 0 Yorumla
BimboCansu Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 88% +1 yıl Süper yazı olmuş çok faydalı. 2 1 Yorumla BimboCansu +1 yıl Sütü severim ve oldukça faydalı olduğunu düşünüyorum. Yorumla
gonullyarasıı Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 79% +1 yıl dengeli beslenmeye çalışıyorum. #pınar 2 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl şimdi düşününce hiçbir şekilde sağlıklı yaşamadığımı fark ettim yaşam amacım daha çok günü mental sağlığımı kaybetmeden bitirebilmek oluyor 0 0 Yorumla
darkwebkillleerr Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 67% +1 yıl okula otobüsle gitmek yerine yürüyerek gidiyorum 1 0 Yorumla
Kemalistbirisi016 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Spor yapıyorum vakit bulabildikçe 1 0 Yorumla
OlcayPamir Takip Et Xper 3 Yaş: 37 +1 yıl Pınar süt ürünleri kullanıyorum. Her gün Spor yapıyorum vücut geliştirme ve her spordan sonra sütümü içiyorum 0 0 Yorumla
atınıgezdirenkovboy Takip Et Xper 5 Yaş: 112 +1 yıl Evde günlük 100 dambıl temel hareket100 dambıl omuz hareketi100 şınav100 mekik 1 1.5 saate yapıp bitiriyorum rutini 0 0 Yorumla
Èmreecan Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Laktosuz süt bütün süt çeşitlerinden 1.0 öndedir ama çoğu kişi bilmiyor 0 0 Yorumla
Emrehshshd Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Sağlıklı, dengeli, düzenli beslenme ve en sevdiğim şey spor tabiki özellikle koşu ve futbol 0 0 Yorumla
Tıpçıssa Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Her gün 1 saat koşu ve pınar süt kullanıyorum ve çok güzel oluyor teşekkürler pınar süt 0 0 Yorumla
bertt1905 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Uzun yürüyüşler yaparım dengeli beslenir fast food tuketmem 0 0 Yorumla
mzekidmrcn Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Haftanın 5 Günü Her Okul Çıkışı Arkadaşlar İle Basketbol Ve Olimpik Yüzme Salonlarını Gidiyoruz. 0 0 Yorumla
bnymno Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Hard antrenman ve paketlenmemiş işlenmemiş doğal protein. 0 0 Yorumla
Benramo Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Bir süredir düzenli spor yapıyorum ve farkı hissediyorum 0 0 Yorumla
yepisyenihesap Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl Spor yapıyorum desem yalan olur sütü de sevmiyorum pek 0 0 Yorumla
Cumhur06 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Beni strese sokacak ortam ve insanlardan uzak durmaya çalışıyorum. 0 0 Yorumla
emrecan3542 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl dengeli bir yaşam için koşu ve bisiklet yaşamın ayrılmaz bir parçası 0 0 Yorumla
metin354935 Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl Denegeli yaşam icin az yemek az ögün cok hareket edilmeli cok su ıcılmeli 0 0 Yorumla
archerhold Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Spor yapıyorum, süt iöiyorum, hayatımı düzenli taşıyorum. 0 0 Yorumla
kullanici5639 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Yaşamımın dengede olduğunu düşünmesem de arada bir süt içerim😀 0 0 Yorumla
S2mdesanki Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl En iy ilaç yürüyüştür diyip günde 15 bin adım atıyorum. 0 0 Yorumla
5CMben Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Paso abur cubur yiyorum az kilo alim diye yok işe yaramıyor 0 0 Yorumla
ChaoticHarmony Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl hergün düzenli yürüyüş yapmak ve düzgün bir diyet ile bile düzgün sağlıklı bi hayat yaşayabilirsiniz 0 0 Yorumla
SerrhatX Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Fitness yapiyorum yağ yakıyo zaten onun disinda kalori sayıyorum almam gerekenin altinda aliyorum 0 0 Yorumla
erectuss Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl CrossFit yapıyorum ve düzenli beslenmeye özen gösteriyorum 0 0 Yorumla
revaS Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Genelde dengeli beslenmek için özen gösteririm ama ne yazık ki bunu başaramiyorum 0 0 Yorumla
ismailfurkancan Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Yavru kedilerde laktoz alerjisi varmıs sanırım, bunu çok geç öğrensem de.. 0 0 Yorumla
Yusufff55 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Her gün şınav ve mekik çekiyorum, telefonumun not kısmına her gün ki puanımı kaydediyorum. 0 0 Yorumla
whoamiiii Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Pınar protein süt egzersiz hergun yapınca 15 cm uzarsınız 0 0 Yorumla
simayinardasiii Takip Et Xper 2 Yaş: 37 +1 yıl Sabah kalkiyorum şu içiyorum süt içiyorum tür atıyorum koşuyorum adım atıyorum uyuyoym 0 0 Yorumla
cenk190327 Takip Et Xper 5 Yaş: 105 +1 yıl spor ve sağlıklı beslenme bu sürecin iki kritik noktası bence 0 0 Yorumla
basitsiniz Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Sağlıklı beslenip spor yapıp temizliğime dikkat edip beyin egzersizleri yaparak 0 0 Yorumla
celalbytr Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Spor yapıyorum hep koşmak ya da ağırlık kaldırmak gibi 0 0 Yorumla
eilam Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Düzenli olarak yulaf ve süt tüketerek vücut lif ve kas dengesi sağlıyorum. Buna ek yürüyüş ve spor 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
kesinlikle😥😥 hayat kısa, kendimize iyi bakmaliyiz😕
Sağlığım için bol bol su tüketip baharatı az olan yiyecekler tercihim
İçimi çok güzel. kokusu ağır değil. tadını çok beğendim çok güzel ve besin deposu
bence pınarın ürünlerini sütle kısıtlamamak gereker. bizim mutfağın prensessi pınar markası.
Spor yapmak en rahatlatan ve stres attıran bir şey bana göre
pınarlı tatlılar yiyor, pınarlı yemekler yiyor ve pınar süt içiyorum...
Rafine şeker tüketmemeye çalışıyorum tabi bazen zorluyor
Spor yapiyom ama herzaman yapamıyor sürekli yapmak lazim
pınarın süt ve yoğurt ürünleri her zaman birinci sıradadaır benim için.
Hayatımızın her anında süt önemli bir rol sağlıyor. O yüzden çok önem veriyorum.
Süt içmeyi çok seviyorum ama Pınar sütü ile daha çok🙏
Yaşam kalitesini en kötü etkileyen etmen: STRES
Bu olmazsa hepsi bir şekilde hallediliyor valla.
Spor yapıyoruz da beslenemiyoruz ki aga tavuk olmuş bilmem kaç lira
yemeklerin tuzu ve yağına dikkat ederim. akşamları asla fazla yememeye özen gösteririm.
Düzenli spor, dengeli beslenme ve laktozsuz süt tabii ki :)
Spor yaptıgınız belli
Spor ve bol su, süt ama doğal inek sütü tüketmeliyiz bence
yiyip yatıyorum sonra bir daha yiyip yatıyorum bu böyle devam ediyo
Kesinlikle en güzeli sağlıklı beslenme koşu ve düzenli şekilde yürüyüş
Dengeli yasam icin program yapıp ona uyum sagliyorum
Düzenli olarak spor, ve beslenmeme dikkat ediyorum.
Bu aralar hiç dengeli yaşayamıyorum
Çünkü kpss çalışıyorum denge menge kalmadı bende (:
Spor yapıyorum evet ama düzgün yemiyorum.. boşuna spor yanii
Sadece spor, sebze meyve aldi başını gitti nereye dengeli beslenme 🤦🏻♀️
Yürüyüş
Pilates
Bi de yedigime ictigime dikkat ederim
Süper yazı olmuş çok faydalı.
Sütü severim ve oldukça faydalı olduğunu düşünüyorum.
Spor yapıp, sağlıklı besleniyorum🙂
dengeli beslenmeye çalışıyorum.
#pınar
şimdi düşününce hiçbir şekilde sağlıklı yaşamadığımı fark ettim yaşam amacım daha çok günü mental sağlığımı kaybetmeden bitirebilmek oluyor
okula otobüsle gitmek yerine yürüyerek gidiyorum
Spor yapıyorum vakit bulabildikçe
Erkekler Ne Diyor
Pınar süt ürünleri kullanıyorum. Her gün Spor yapıyorum vücut geliştirme ve her spordan sonra sütümü içiyorum
Evde günlük 100 dambıl temel hareket
100 dambıl omuz hareketi
100 şınav
100 mekik
1 1.5 saate yapıp bitiriyorum rutini
Laktosuz süt bütün süt çeşitlerinden 1.0 öndedir ama çoğu kişi bilmiyor
Pek bir şey yapmıyorum, öğün saatlerime dikkat ediyorum sadece
Sağlıklı, dengeli, düzenli beslenme ve en sevdiğim şey spor tabiki özellikle koşu ve futbol
Her gün 1 saat koşu ve pınar süt kullanıyorum ve çok güzel oluyor teşekkürler pınar süt
Uzun yürüyüşler yaparım dengeli beslenir fast food tuketmem
Haftanın 5 Günü Her Okul Çıkışı Arkadaşlar İle Basketbol Ve Olimpik Yüzme Salonlarını Gidiyoruz.
Hard antrenman ve paketlenmemiş işlenmemiş doğal protein.
Bir süredir düzenli spor yapıyorum ve farkı hissediyorum
Spor yapıyorum desem yalan olur sütü de sevmiyorum pek
Beni strese sokacak ortam ve insanlardan uzak durmaya çalışıyorum.
dengeli bir yaşam için koşu ve bisiklet yaşamın ayrılmaz bir parçası
Denegeli yaşam icin az yemek az ögün cok hareket edilmeli cok su ıcılmeli
Spor yapıyorum, süt iöiyorum, hayatımı düzenli taşıyorum.
Yaşamımın dengede olduğunu düşünmesem de arada bir süt içerim😀
En iy ilaç yürüyüştür diyip günde 15 bin adım atıyorum.
Paso abur cubur yiyorum az kilo alim diye yok işe yaramıyor
hergün düzenli yürüyüş yapmak ve düzgün bir diyet ile bile düzgün sağlıklı bi hayat yaşayabilirsiniz
Fitness yapiyorum yağ yakıyo zaten onun disinda kalori sayıyorum almam gerekenin altinda aliyorum
CrossFit yapıyorum ve düzenli beslenmeye özen gösteriyorum
Genelde dengeli beslenmek için özen gösteririm ama ne yazık ki bunu başaramiyorum
Yavru kedilerde laktoz alerjisi varmıs sanırım, bunu çok geç öğrensem de..
Her gün şınav ve mekik çekiyorum, telefonumun not kısmına her gün ki puanımı kaydediyorum.
Pınar protein süt egzersiz hergun yapınca 15 cm uzarsınız
Sabah kalkiyorum şu içiyorum süt içiyorum tür atıyorum koşuyorum adım atıyorum uyuyoym
spor ve sağlıklı beslenme bu sürecin iki kritik noktası bence
Sağlıklı beslenip spor yapıp temizliğime dikkat edip beyin egzersizleri yaparak
Spor yapıyorum hep koşmak ya da ağırlık kaldırmak gibi
Düzenli olarak yulaf ve süt tüketerek vücut lif ve kas dengesi sağlıyorum. Buna ek yürüyüş ve spor