Hergun duzenli olarak su içiyorum ama malum oruç var sussuzluk oluyor bu yüzden midem de bulaniyor bunu geçirmek icin iftardan sonra limonlu su icmek iyi geliyor
Şu sıralar düzen ve çalışmayla meşgulüm. Ayrıca diyetisyenime gittim ve bir yemek listesi hazırlattım. Bence gayet iyi besleniyorum. Planladığım gibi olursa yakında spora da başlayacağım.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Açıkçası dengeli beslemiyorum. Her gün pilav patates makarna 😑
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sağlıklı beslenip 3 beyazdan uzak durmaya çalışıyorum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Çok su içerim ama yemek konusunda biraz kaçamaklar oluyor maalesef
Yavru iken her memeli canli sut icer bir ihtiyactir ama buyudukten sonra sut icen tek canli sanirim insanlardir. Bu bana tuhaf gelir.. Sut onemli bir besin munkun oldugunca islenmemis dogal süt taraftariyim.
Sadece spor yetmez, dengeli beslenme de şart. Sağlıklı bir gelecek için spor mutlaka yapılması gerekiyor bunun için illa da spor salonuna mı gitmek gerekir. Hayır yürüyüş, bisiklet, koşu ücretsiz ve daha sağlıklı.
Az ekmek, kararınca sebze ve meyve. Kefire de aşığım bu arada. Çilekli olursa çok güzel olur :) Olabildiğince de boş vakitleri şehirden uzak geçirmeye calısıyorum hafta sonları, ah ah :)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
şu an pes ettim istemsizce yaşıyor gibiyim sporu bırakalı bayağı oldu
Düzenli besleniyorum spora gidiyorum tabiki ama zayıf biri olduğum için o kadar da çok kasmıyorum yediğim şeylerin ne olduğuna. Zaten bu devirde kimse ne yediğinden emin olmasın
Haftada 4 5 gü düzenli ağırlık çalışırım. Bazı günler ekstra kardiyo yaparım. Belli bi yaştan sonra kas kaybı yaşıyoruz. Kalbimizi ve kaslarımızı sağlıkta tutmamız gerek.
Kızlar Ne Diyor
Spor yapıyorum
Protein daha çok yemeye çalışyorum
Karbonhidrat yağlı ürünler daha az
Sabahları koşu yapıyorum süt ürünleriyle beslenmeyi çok seviyorum
Hergun duzenli olarak su içiyorum ama malum oruç var sussuzluk oluyor bu yüzden midem de bulaniyor bunu geçirmek icin iftardan sonra limonlu su icmek iyi geliyor
Şu sıralar düzen ve çalışmayla meşgulüm. Ayrıca diyetisyenime gittim ve bir yemek listesi hazırlattım. Bence gayet iyi besleniyorum. Planladığım gibi olursa yakında spora da başlayacağım.
Açıkçası dengeli beslemiyorum. Her gün pilav patates makarna 😑
Sağlıklı beslenip 3 beyazdan uzak durmaya çalışıyorum
Çok su içerim ama yemek konusunda biraz kaçamaklar oluyor maalesef
Sağlıklı besleniyorum bence dengeli yaşamda en önemli şey sağlıklı beslenmektir
Kesinlikle 😎
Spor yapıyorum bol bol su içiyorum sağlıklı beslenmeye calisiyorum elimden geldikçe stresten uzak durmaya calisiyorum
😊👍
Sağlıklı besleniyorum.. doğal günlük süt tercih ediyorum
Pinar en sevdigim gunluk tuketirim her urununu protein onemli
bence pınar süt lezzet açısından türkiyede marketten alabileceğimiz en leziz süt olduğunu iddia ediyorum.
Maalesef ki pek bir şey yapmıyorum :(
Her ne kadar çabalasamda bir yerden sonra bozuluyor dengem
Ama çoğunlukla deniyorum
Bol su iciyorum günde iki litre alışkanlık haline gekince her gün içiliyor hem zayıflatıyor hemde vucudunun gerekli su oranını karşılıyor
Laktozu sindirmekte problem yaşayan kişiler için üretmiş pınar süt, tadı da ilginç derecede normal sütlere nazaran çok güzel olan güzel bir pınar süt.
bu aralar pek bir şey yapmıyorum. stresli zamanlarımda tüm düzenim altüst oluyor. Aslında tam da böyle zamanlarda dengemi korumam lazım ama neyse
Düzenli bir şekilde spor yapmıyorum dengeli düzenli besleniyorum sağlıksız zararlı gıdalardan uzak durmaya çalışıyorum
Bol su tüketme ye çalışıyorum. Ve laktoz hassasiyetim olduğu için laktozsuz ürünler tercih ediyorum. Ve düzenli egzersiz yapıyorum
aslında vejetaryenim pek dengeli değil beslenme şeklim ama yine de tüm ihtiyaçlarımı sebzelerden almaya çalışıyorum
Spor spor spor
İstediğiniz kadar iyi beslenin spor olmadıktan sonra gerçek bir dengeli yaşam yaşıyorsunuz denemez
pıanr süt ve pınar ürünleri evimizin baş tacı zaten :)
Düzenli beslenmeye çalışıyorum vakit buldukçada spor yapıyorum
Düzenli yürüyüş ve dans ediyorum ve sürekli yaptığım bir egzersiz var.
Bolca su tüketip, meyve yiyorum.
ABur cubur ve fasFood dan kaçınıyorum 👋
Her gun yurus yapiyorum yiyeceklerime dikkat ediyorum
Bol bol su içiyorum, bitki çayları tüketiyorum ve çok olmadı ama pilates yapıyorum
Dengeln beslenirim
Düzenli uyurum
Spor yaparım
Bol su tüketirim
Hareket bereket , sağlıklı beslen, yürüdüm yürüdüm pinarla büyüdüm
Sağlıklı şeyler yiyorum, spor yapıyor, su içiyorum.
Dengeli düzenli beslenmeye devam ediyoruz esimle 👍
Erkekler Ne Diyor
Protein ağırlıklı besleniyorum.. sebzeyi daha çok tüketmeye çalışıyorum.
Elimden geldiği kadar dengeli beslenmeye çalışıyorum
bu zamlar devam ettikçe dengesiz yaşama alışırız :D
1 tabak ye 2 km koş 4 katı çalış 8 katı ruhunu dinlendir
Yürüyüş yapmayı seviyorum. Önceden çok süt içerdim o azaldı biraz
Pınar süt , içtikçe seviyoruz. Sevdikçe içiyoruz 🍫
Yavru iken her memeli canli sut icer bir ihtiyactir ama buyudukten sonra sut icen tek canli sanirim insanlardir. Bu bana tuhaf gelir.. Sut onemli bir besin munkun oldugunca islenmemis dogal süt taraftariyim.
Her gıda grubundan eşit olarak tüketmeye çalışıyorum
Dengeli iyon bileklik kullanıyorum ve spor yapıyorum
param yok dengeli yaşam yapıyım bende dengesiz yaşam yapıyorum
evet esprim kötü oldu ama sağlıklı yaşamak için ne yapabilirim bilmiyorum
Sadece spor yetmez, dengeli beslenme de şart. Sağlıklı bir gelecek için spor mutlaka yapılması gerekiyor bunun için illa da spor salonuna mı gitmek gerekir. Hayır yürüyüş, bisiklet, koşu ücretsiz ve daha sağlıklı.
Laktozsuz süt en güzeli. Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim
ben normalde h, ç su içmeyen biriyim o yüzden bol bol su içmeye çalışıyorum
Az yiyorum, az uyuyorum, az konuşuyorum Peygamber sünnetidir :)
Dengeli yaşam önemlidir. Spor artı dengeli beslenme artı uyku önemli şeyler bunun için.
Bolca çiğköfte cipsi kola yiyorum ve bir iskender yanında pınar yoğurt ile mükemel tat
Genelde sağlıklı besleniyorum ve her aldığım ürünün kaç kalori olduğuna bakarım ve günde 10 km yol koşuyorum
Şeker hamur işi tüketmiyor yemekten doymadan kalkıyor bide spor yapıyoruz gayet dengeli bi yaşam bence
Pınar Denge Laktozsuz sütün içimi de kendisi de sağlık açısından mükemmel
Az ekmek, kararınca sebze ve meyve. Kefire de aşığım bu arada. Çilekli olursa çok güzel olur :) Olabildiğince de boş vakitleri şehirden uzak geçirmeye calısıyorum hafta sonları, ah ah :)
şu an pes ettim istemsizce yaşıyor gibiyim sporu bırakalı bayağı oldu
Düzenli besleniyorum spora gidiyorum tabiki ama zayıf biri olduğum için o kadar da çok kasmıyorum yediğim şeylerin ne olduğuna. Zaten bu devirde kimse ne yediğinden emin olmasın
Haftada 4 5 gü düzenli ağırlık çalışırım. Bazı günler ekstra kardiyo yaparım. Belli bi yaştan sonra kas kaybı yaşıyoruz. Kalbimizi ve kaslarımızı sağlıkta tutmamız gerek.
Devamlı sağlık beslenip spor yapıyorum gayet çevik durumdayım🙂
sütü asla içemem tadını sevmiyorum ama süt ürünlerini seviyorum özellikle yoğurt ayran
Haftada en az 3 gün spor yapıyorum bu gayet beni iyi ve dinç hissettiriyor
Dengeli beslenmeye ve spor yapmaya günlük yürüyüş yapıyorum
pringles yiyorum , iskender kebab yanina light kola soyluyorum oyle iste , bide markete kadar yuruyorum.
Uzun yürüyüşler yaparım dengeli beslenir fast food tuketmem
Ekmek şeker yok çok az karbonhidrat günde 12 saat derslerime 3 saat yüzmeme 2 saatde kondisyonuma 4 saat uykuma kalanda boşa gidiyor