Günlük olarak süt içmem ama köy sütü ilk gelip ısılıltıldığı zaman içmeyi çok severim , sağlığıma önceden dikkat etmiyordum ta ki ameliyat olana kadar cidden sağlık her şeymiş iyileşince yapacağım tek iş kendi sağlımla ilgilenmek
Günde iki saat spor yapıyorum. Ağır yemeklerden kaçıyorum. Bol bol su îçiyorum. Erken uyuyup erken kalkıyorum. Alköl ve benzeri îçecekleri kullanmıyorum. Şimdilik aklıma gelen bunlar.
Pınar ürünlerini tercih ediyorum vede geçmişte pınar ile büyüyen bir nesil olarak herkeze pınarı övüyor tavsiye ediyorum. Her çocuğun hakkı pınar süt. 🙂
Bol bol egzersiz yapıyorum okulla evim arasında 30 dk'dan fazla bir süre var ama ben okula yürüyerek gidip yürüyerek geliyorum onun haricinde günde 1.5 saat bisiklet sürüyorum ve yediğim şeylerede çok dikkat ediyorum ayrıca bol bol süt içiyorum
Öncelikle aslında neredeyse hiç süt içmiyorum. Dengeli bir beslenme tarzı için sebze ağırlıklı, karbonhidratın sınırlı ve proteinin de sınırlı olduğu bir beslenme türünü benimsiyorum
Kızlar Ne Diyor
Pınar sütü severim ama karnımı zor doyuruyorum bir de süt mü alacağım 😔
Sağlığıma pek dikkat ettiğim söylenemez. Tek öğün besleniyorum, gerektiği kadar su tüketmiyorum, spor denilebilecek bir aktivitem yok..
Düzenli olarak spor yaparım ve beslenmeme dikkat ediyorum. Probiyotik oranı yüksek gıdaları ağırlıkta tüketmeyi tercih ederim.
Hiçbir şey. Ne spor yaparım ne de yediklerime dikkat ederim. Önüme geleni yiyip her gün yan gelip yatarım.
Spor, düzenli ve sağlıklı yemek sağlam bir uyku, mümkün olduğu kadar stres ve yaratanlardan uzak durmak, fakat cok fazla yapamıyorum son zamanlarda
Her gün aynı saatlerde yerim. Kahvaltılarımda peynir yumurtayı eksik etmem. Ve gün içinde yarım saatimi mutlaka bir egzersiz çeşidine ayırırım.
ben hic duzene oturtamadim bu olayi. ogunlerim bile karisik saatlerde yani denge in d’si yok hayatimda
Dengesizleri hayatımdan çıkarıyorum dfdfdfd şekersiz besleniyorum un felan yok gayet rahat oluyo canım kendim için
Süt içmeyi pek sevmiyorum ama süt ürünlerini çok sık tüketiyorum. Spor ile de destekleyince güzel oluyor.
Her şeyin çoğu zarar olduğu gibi sütünde çoğu zarardır ama beslenmeme elinden geldiğince dikkatte etmeye çalışıyorum çünkü sağlık çok önemli
Yedigime ve 7 saat uykumun olmasina dikkat ediyorum, spor yapip kendimi dinc tutuyorum son olarakda stressden kendimi uzak tutmaya calisiyorum.
Pınar laktozsun kullanıyordum öbür türlü sütler biraz dokunuyor bana onun dışında bol bol yürüyüş yaparım başka da pek bişi yapmıyorum şu sıralar
Merhaba.
Yediklerime dikkat ediyorum
Ekmek şeker hamur işleri tüketmiyorum.
Mümkün olduğunca yürüyorum zamanın olursa.
Bebek bisküvisi ne Pınar sütü döküyorum ve harika bir mama yapıyorum. Sonrası onu oğlumla yiyoruz <3 :)
Çocukluğumdan bu yana severek süt içiyorum.. Yürüyüş yapmaya özen gösteriyorum.. Laktozla pek bi ilgim yok.. Benim icin fark etmiyor
Daha dün pınar süt aldım, sağlıklı yaşam Pınar'la güzel.
Dengeli yaşam için sıkça yürüyüş yapıyorum, ev yemekleri ve bol meyve tüketiyorum.
Sut peynir yogurt ve turevlerini cok severek turetiyorum ve @pinar-sutpinar ailesini yillardir tercih ediyorum
Mümkün olduğunca doğal beslenmeye çalışıyorum, bide yürüyüş tabi vaktim olsa fitness salonuna gidicem ama hep işteyim vaktim olmuyor
Ben onu ona inanarak büyüttüm gözlerinin içine bakarak büyüttüm ben onu pınarın sütüyle büyüttüm bardakta izi kalan sütüyle büyüttüm 😂😂🍼🍼
Spor, besin ve vitamin değerleme dikkat etme, yeterli uyku uyuma, bol su içmek, stresten uzak durmaya çalışmak 🤣 v. S
Yefiklerime , içtiklerime özen gösteriyor dikkat ederim ve sürekli yürüşe çıkıp ara ara koşarım ve de evde düzenli Spor yaparım ✌🏼
genelde yaptığım kilo vermek istiyosam 40 dakikalık spor bol su akşam yoğurt ve az yemek
Saglikli beslenmeye calisiyorum. az az ve sık yemek yemeğe dikkat ediyorum ve fast food kesinlikle tüketmiyorum
Süt pek içemiyorum ama Bol bol su içiyorum ve elimden geldik ce yürüyüş
Sabah aç karnına limonlu su toksik ilişkileri yoran insanları hayatımdan çıkarırım
Spor yapıyorum ve dengeli beslenmeye çalışıyorum :)
Öğünlerime dikkat ederim düzenli ve dengeli beslenirim. Spor yapamasam da en azından yürüyüş ile halledebiliyorum
Her sabah uyandığımda sigarayla türk kahvesi içiyorum
Sabah kahvaltıda vazgeçilmezim süt diyebilirim çünkü çok seviyorum. 😍
Günlük olarak süt içmem ama köy sütü ilk gelip ısılıltıldığı zaman içmeyi çok severim , sağlığıma önceden dikkat etmiyordum ta ki ameliyat olana kadar cidden sağlık her şeymiş iyileşince yapacağım tek iş kendi sağlımla ilgilenmek
Erkekler Ne Diyor
Laktoza karşı çok hassas biri olarak bu laktoksuz denge ürünleri ile gerçekten rahatlıkla kullanım sağlıyorum
Açıkçası pek dengeli beslendiğim söylenemez. Dengeli beslenmeye çalışırken bile dengesiz besleniyorum. 😅
Peynir bagimlisiyim ayrı ama eve işlenmiş paket süt girmez yoğurt yapılacaksa manda sütü tatlı gibi şeyler yapılacaksa inek sütü geliyor çiftlikten
Kesinlikle her akşam en az 1 saat olmak üzere Sahil yürüyüşü ve dengeli beslenme ile insan daha sağlıklı yaşayabiliyor.
Duzenli beslenme duzenli spor saglikli yiyecekler.. dışarı yemekleri tercih edilmemeli ve doğal ürünler kullanilmali
Valla dengeli yasam icin sabah alarmi 3 defa kuruyom spora kalkmak icin degil 🤠 ise gec kalmamak icin 500t yetiscem
Günde iki saat spor yapıyorum. Ağır yemeklerden kaçıyorum. Bol bol su îçiyorum.
Erken uyuyup erken kalkıyorum. Alköl ve benzeri îçecekleri kullanmıyorum. Şimdilik aklıma gelen bunlar.
Yemek hususunda sınırlara ve kurallara pek uyamıyorum ancak süt kesinlikle aksatılmadan düzenli tüketilmeli.. Bilgiler için teşekkürler..
Dengeli bir yaşam için sporumu yapıyorum, gerekli besinlerimi kendi hayvanlarımızın etinden sütünden yeterince alıyorum
Bir kaç yıldır şöyle bir uygulamam var.
Her şeyi ye iç ama asla abartma.
Hem devamlılık hem sağlık getiriyor.
Süt yoğurt bunları ve bunlarla olan herşeyi çocukluğumdan beri severim belki fiziğimi bunlara borçluyum
Süt eskisi kadar tüketmiyorum belki ama spora tam gaz devam.
Birde şu sigaradan kurtulsak tam olacak. O da bizim kusurumuz olsun.
Düzenli uyku dışında bir şey yapamıyorum dengeli yaşam için stres olmaması lazım parasal açıdan iyi olmamız lazım maalesef benim için bu mümkün değil.
Dengeli yaşam için günlük sporumu yapıyorum. Hiç bir şey yapamıyorsam en kötü ihtimalle yürüyüş yapıyorum. Sporsuz bir hayat düşünemiyorum.
Çok doğru.
Bedenin dengede olmadığı bir beden dengesini kaybetmesi kaçınılmaz olur.
Sağlıklı besin sağlıklı yaşam.
Sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Bitkisel ve hayvansal gıdalardan herhangi birine çok yüklenmiyorum. :-)
Pınar ürünlerini tercih ediyorum vede geçmişte pınar ile büyüyen bir nesil olarak herkeze pınarı övüyor tavsiye ediyorum. Her çocuğun hakkı pınar süt. 🙂
Süt ve süt ürünlerini çok severim ve tüketirim. Bir de hareketli bir insanım zaten. Arada yürüyüşler yapıyorum.
Öncelikle bol su içiyorum, ardından sık sık yürüyüş yapıyorum. Bu sürede yediklerime de dikkat ediyorum
Merhaba,
Her gün yürümeyi ve süt içmeyi ihmal etmeyerek dengeli bir yaşam sürmeme yardım ediyorum :)
Işıkla kal...
Süt severim, yatamadan önce içerim. Sabah protein, öğlen karbonhidrat ve protein alırım. Aralarda ceviz kayısı. Süt şart.
Bol bol egzersiz yapıyorum okulla evim arasında 30 dk'dan fazla bir süre var ama ben okula yürüyerek gidip yürüyerek geliyorum onun haricinde günde 1.5 saat bisiklet sürüyorum ve yediğim şeylerede çok dikkat ediyorum ayrıca bol bol süt içiyorum
Süper yazı olmuş eline sağlık. Süt tüketmeyi severim salep ile mükemmel oluşur.
Haftada 2 gün havuza gidiyorum, işyerinde katları yürüyerek çıkıyorum ve yemekte hamur işi. Tüketmiyorum
Şahsen uyku düzenim pek iyi sayılmaz sporda yapmıyorum. Bakalım nereye kadar devam edecek böyle.
Pınar sütü geçenlerde denedim gerçekten yarı fiyatına olan sütlere oranla baya kaliteli 😊
Öncelikle aslında neredeyse hiç süt içmiyorum. Dengeli bir beslenme tarzı için sebze ağırlıklı, karbonhidratın sınırlı ve proteinin de sınırlı olduğu bir beslenme türünü benimsiyorum
Market çalışanı iken dikkatimi çekiyordu Pınar da ki yoğunluk güzel ve sağlıklı
Fasulye yiyelim ete oara vermeyelim laktozsuz süt içelim allersete para vermeyelim
Kafama estiği gibi yaşıyorum. Hayat bir kez yaşanıyor.