Yeme & İçme Dengeli yaşam etiketi kazan! Dengeli yaşam için neler yapıyorsun? (Sayfa 11) Pınar Süt Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3850 Dengeli yaşam etiketi kazan! Dengeli yaşam için neler yapıyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 88 kişi beğendi
Aysenur2607 Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Tabii ki süt ve süt ürünleri et vb yiyeceklerden 1 0 Yorumla
piayniy Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl evde yatip cips yiyorum👍🏼👍🏼 1 1 Yorumla tamircik +1 yıl Eig seçerdim bunu 🤧 Yorumla
alenx Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl spor kesinlikleee herkes yapmalı 1 1 Yorumla Tatlı_günahlar +1 yıl Sporsuz hayat mı olur Yorumla
Karahindibalove Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Çok su içtiğim günler daha zinde hissediyorum 0 0 Yorumla
merhabaevetbenim Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Her gün 10 bin adım atıyorum 3 litre su içiyorum 0 0 Yorumla
Annabethchase12 Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Spor ve beslenme desem çok mu klasik olucak 0 0 Yorumla
Veryveryvery Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Canım ne çekerse onu yiyen tek benim heralde ga 0 0 Yorumla
Clarissaphiladelphia Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Her gün bir bardak pınar süt içiyorum. 0 0 Yorumla
rzgr_11 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 44% +1 yıl Sağlıklı gıdalar tüketip sağlıklı besleniyorum 0 0 Yorumla
Emreljajıc1903 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Spor vs sağlıklı beslenme en temel iki şey 0 0 Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl sıgara ıcme , alkol tuketme , fıtness yap 0 0 Yorumla
areuyetdead Takip Et Xper 4 Yaş: 33 , eic 67% +1 yıl Erken kalkıyorum ve bol su içiyorum. 0 0 Yorumla
1Ardasorsun Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 78% +1 yıl Yaşıyorum sadece ve bu yeterli sanırım 0 0 Yorumla
NeverLieToMe Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Uykuma dikkat ediyorum bu aralar sadece 0 0 Yorumla
Burjuvalıyız Takip Et Xper 6 Yaş: 45 , eic 65% +1 yıl Sadece yürüyüş yapiyorum yeterli mi bilmiyorum 0 0 Yorumla
psicoach Takip Et Master Yaş: 42 , eic 47% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 394 cevap paylaştı. Teşekkürler güzel paylaşım için 0 0 Yorumla
unglücklicherMensch Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Proteinli süt içiyorum dengeli besleniyorum 0 0 Yorumla
Golgesizlik38 Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 69% +1 yıl Kilometrelerce yürüyorum ama fasilasiz 0 0 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Pınarın iyi bir marka olduğunu herkes bilir🌸 0 0 Yorumla
FatihSoruyor12345 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl tesekkurler guzel bilgiler için 0 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Dengeli yaşam için sağlıklı besleniyorum 0 0 Yorumla
Olmadıolduramadık Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 547 cevap paylaştı. Dengeli beslenmeye özen göstermeye çalışıyorum. 0 0 Yorumla
JOHNNYBIRAV0 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 88% +1 yıl Sütü su kadar iciyorum etkili bir besin 0 0 Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Evet gerçekten Sütaş çok kaliteli bir süt firması 0 0 Yorumla
Umursamazbirpanda_ Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Dengeli besleniyorum, spor yapıyorum. 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Tabii ki süt ve süt ürünleri et vb yiyeceklerden
Voleybol oynuyorum🤍bence yeterli
Spor yaparım. Yeşil çay içerim.
evde yatip cips yiyorum👍🏼👍🏼
Eig seçerdim bunu 🤧
spor kesinlikleee herkes yapmalı
Sporsuz hayat mı olur
Beslenmeme dikkat ediyorum ve erken uyanıyorum
Spor yapıyorum her gün düzenli bir şekilde.
Spora gidiyorum ara sıra da yoga
Fitness ve dengeli diyet yapıyorum
Günlük spor yapıyorum. Dahasına ihtiyaç duymuyorum
dengeli yaşam için sağlıklı besleniyorum
hazir sut disinda sut icmeyi sevmiyorum
Pınar süt icmelisin
Pınar süt icmelisin
Çok su içtiğim günler daha zinde hissediyorum
Kendime yemem icmeme dikkat ediyorum
Her gün 10 bin adım atıyorum 3 litre su içiyorum
Saldım akışına bir şey yapmıyorum
Tenis, Golf bu ikisi vazgeçilmez ikilim
Spor ve beslenme desem çok mu klasik olucak
Güzel güzel dengeli hayati
hic bir sey yapmiyorumagliyom
akısınaaa bııraakk amaannnn
Spor ve dikkatlı beslenme
Her gğn sporumu yapıyorum
Çok güzel bir içerik olmuş teşekkürler
Süt iyidir ama çok pahalı hahahahha
Canım ne çekerse onu yiyen tek benim heralde ga
Spor yapmadan güne başlamam.
Her gün bir bardak pınar süt içiyorum.
gevrek yiyorum bol su tuketiyorum
Erkekler Ne Diyor
En önemlisi sağlıklı beslenmek
Spor yapıyorum hareket fazla
Sağlıklı gıdalar tüketip sağlıklı besleniyorum
Spor vs sağlıklı beslenme en temel iki şey
Teşekkür ederim güzel bilgiler
süt ve cicibebe ikilisi :D
sıgara ıcme , alkol tuketme , fıtness yap
Spor yapıyorum yetmez mi bence yeter
Yoğurt yemeyi tercih ediyorum
Erken kalkıyorum ve bol su içiyorum.
Teşekkürker güzel paylaşım
Yaşıyorum sadece ve bu yeterli sanırım
Uykuma dikkat ediyorum bu aralar sadece
Bol bol yürüyüş ve Bisiklet sürmek
Hergün 1saat koşu yapıyorum
Sadece yürüyüş yapiyorum yeterli mi bilmiyorum
Teşekkürler güzel paylaşım için
Proteinli süt içiyorum dengeli besleniyorum
Kilometrelerce yürüyorum ama fasilasiz
Pınarın iyi bir marka olduğunu herkes bilir🌸
Guzel yazi olmus emeyine saylik
Benim kedim de çok seviyor pınar sütü:)
tesekkurler guzel bilgiler için
Dengeli yaşam için sağlıklı besleniyorum
Dengeli beslenmeye özen göstermeye çalışıyorum.
süt candır can çok önemli bir besin
Sütü su kadar iciyorum etkili bir besin
Evet gerçekten Sütaş çok kaliteli bir süt firması
Dengeli besleniyorum, spor yapıyorum.
Spor yapıyorum. Sürekli..