Ben utandığım için salata yerim.
Döner
Lahmacun
Kebap
Pide
Salata
Pahalı romantik menüler
Sevgilim yok, flörtüm de olamaz!
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bizim erkek arkadaşımla en büyük aktivitemiz yeni kebapçıları denemek :D Hatta bazı yerlere o kadar sık gidiyoruz ki artık biz sipariş vermeden aynısından mı demeye başladılar :D
O an canımız ne çekiyorsa onu yiyebiliriz hiç fark etmez. Kokoreçciye gidebiliriz ya da çorbacıya, döner de olur hamburger de, kebap, köfte ekmek yani canımız o an ne istiyosa onu yeriz ama salata asla.
Cevap
11Cevap
Bence samimiyseniz ilişkide mesafesi yoksa her şey de yenir. Ben rahat olduğum insanın yanında her şeyi yerim.
Kim hangi menüyü yemek istiyorsa onu yemelidir. Ağıza, bıyığa kolay yapışmacak şeyler tercih ederim. Mesela gidip hamburger yemem yani haha İlk buluşmadan pot kırmak istemem😃😃
Sevgilim flörtüm yokta ben utanmam ya oda utanmasin bunlarin hepsi yenmek için var sonuçta karşımda yememesi daha önce yemediği anlamına gelmezki.. yemek konusu utailacak bir konu değil bence
A, B, C, D seçeneklerinin hepsi.
Pahalı restoranlar binde bir olabilir (bence çok gereksiz) Salata asla.
Canın ne çekiyorsa onu ye, pahalı diye gidip normalde ağzına vurmayacağın birşeyi yemek görgüsüzlük olur. Diğer hepsi samimi, salata da olmaz.
Evde ben hazırlarım güzel bir masa kırmızı şarap ve balık romantik bir ortam yaratım engüzelide bu
ben her zaman şiş yediğim yere götürürüm bayılıyorum oranın şişine
Manitayı alıp esnaf lokantasına götürmek. Var bi hayalimiz
eğer kafa dengin biriyle pilav döner bile yersin abi ama yaş ilerledikçe yemek olaylarıda ciddileşiyor gençken avm fast-food- +21 üstü olunca restorant ta gidilir bence
Son şıktaki foto ahaha
salata yerdim ben utanacağım için
Sevgilim yok, flörtüm de olamaz!
onu yerim
Sadece kahve
Ne yemek isterse
Öbürleri olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?