Yeme & İçme Akşam yemeğinde ne olsa bayram edersin? TencereYemeği_12 Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Akşama evde hamburger yapacağım. Evdekiler bayram etti. Sen akşam yemekte ne isterdin? Akşam yemeğinde ne olsa bayram edersin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Balhaatunn Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 855 cevap paylaştı. Mantı ve salata olurse ben okeyim bayram ederim.. yanında kola da varsa değmeyin yemek keyfime😅Sanırım akşam menüm belli oldu 0 0 Yorumla
Ahmettt555 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Haberim olmadan yediğim zehirli bir yemek böylece intihar etmeden ölmüş olurum. 0 0 Yorumla
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Adana kebap söyledim aile boyu. 😃 Yanında çiğköfte mis gibi... Ayran bol bol ve salata. 😃 0 0 Yorumla
BakirBirBey Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kaynanami dograyip yemek yapsalar cok mutlu olurdum 0 1 Yorumla приветсукаa +1 yıl Ahsxbnsnxjd Yorumla
AyYıldız0110 Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 +1 yıl Lahmacun ya da zeytinyağlı yaprak sarması 0 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7979 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Bu aralar iştahım yok , mevsimsel sanırım.. 0 0 Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Mangal olsa hiç fena olmazdı.. 0 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. kısır ve papates salatası 0 0 Yorumla
SadFragile Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Hatay soslu döner 1 1 Yorumla mirayyesra0734 +1 yıl İşte millet İşte cesaret 😉 Yorumla
mylfe343 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 470 cevap paylaştı. içli köfte 0 3 Yorumla -ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ +1 yıl Sen ne zamandır buradasın Yorumla mylfe343 +1 yıl 3 ay oldu Yorumla -ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ +1 yıl Hiç görmedim daha önce ama sorularında hep gizli Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Sarmaa 0 0 Yorumla
zeyyolliiçeee Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 744 cevap paylaştı. Karnabahar🤤 0 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. Mantıya hayır demem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Mantı ve salata olurse ben okeyim bayram ederim.. yanında kola da varsa değmeyin yemek keyfime😅
Sanırım akşam menüm belli oldu
Haberim olmadan yediğim zehirli bir yemek böylece intihar etmeden ölmüş olurum.
Adana kebap söyledim aile boyu. 😃 Yanında çiğköfte mis gibi... Ayran bol bol ve salata. 😃
Kaynanami dograyip yemek yapsalar cok mutlu olurdum
Ahsxbnsnxjd
Lahmacun ya da zeytinyağlı yaprak sarması
Hayaller Burger, hayatlar pırasa :D
Bu aralar iştahım yok , mevsimsel sanırım..
Mangal olsa hiç fena olmazdı..
kısır ve papates salatası
Hatay soslu döner
İşte millet İşte cesaret 😉
Köfte
içli köfte
Sen ne zamandır buradasın
3 ay oldu
Hiç görmedim daha önce ama sorularında hep gizli
Adana
Az önce yemek yedim şu an aklıma gelmez
Sarmaa 😍