Yeme & İçme Yemeklerinin beğenilmemesini kafaya takar mısın? TencereYemeği_12 Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Ben yemeklerim konusunda çok hassasım. Beğenilmediğinde çok üzülüyorum. Yemeklerinin beğenilmemesini kafaya takar mısın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Balhaatunn Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 855 cevap paylaştı. Evet kafaya takarım yalan yok neden beğenilmedi neyi yanlış yaptım eksik malzemeli kullandım fazla malzememi vs. 0 2 Yorumla TencereYemeği_12 +1 yıl aynı bensin ya Yorumla Balhaatunn +1 yıl 😅💖 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Hayır isteyen yer istemeyen yemez ben o kadar emek veriyorum yapıyorum beğenmezse de söylemesin bir zahmet 0 1 Yorumla TencereYemeği_12 +1 yıl işte söyleniyor bazı kendini bilmezler Yorumla
çileklimufin Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Evet özenerek yaptığım her şeyi beğenmediklerinde aynı tepkiyi veririm 0 2 Yorumla TencereYemeği_12 +1 yıl üzücü ya Yorumla çileklimufin +1 yıl Evet ama özenmişsin düşünsene "ay hiç beğenmedim iyo" otomatik üzülürüm. Bir de yaptığım şeyi herkes beğensin isterim :D Yorumla
Perikızı__ Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Pek takmam. Çünkü zaten yeni yeni yapmayı öğreniyorum çoğunu. 0 2 Yorumla TencereYemeği_12 +1 yıl keşke senin gibi olsam Perikızı__ +1 yıl Herkes başlarda acemidir.
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Gerçekten kötüyse daha iyi yapmak için uğraşırım. Ama gıcıklık olsun diye beğenmediyse takmam. 0 1 Yorumla TencereYemeği_12 +1 yıl gıcılık yapana katlanamıyorum bende Yorumla
IIILilith Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Takmam damak tadım değişiktir, tuz falan kullanmıyorum bi çok şeyi sevmiyorum yemekte 0 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Hiç takmam beğenmeyen dışardan söylesin ben de yiyeyim derim 0 0 Yorumla
DrkHero Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Beğenmek hak olduğu kadar beğenmemek de hakları. Bence objektif olmak daha iyi 0 0 Yorumla
Sinemlshx Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kafaya takarım ya bunu : ( o kadar yemek yapmışım otur ye işte eleştiri yapma : ( 0 0 Yorumla
Grininellitonu35 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Asla ve asla kafaya takmam Çünkü yemek yapmayı bilmiyorum 0 2 Yorumla TencereYemeği_12 +1 yıl o da iyiymiş :D Yorumla Grininellitonu35 +1 yıl 😄👍 Yorumla
AyYıldız0110 Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 +1 yıl Hayır takmam herkesin sonuçta ağız tadı farklıdır 0 0 Yorumla
sesigüzelbirimi Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Zıkkımın kökünü ye derim. Şaka şaka, beğenmeyebilir ancak yemek yarışmasında değiliz; yemeye devam etmesin ve bıraksın dillendirmeye gerek yok. 0 0 Yorumla
team1 Takip Et Xper 1 Yaş: 32 +1 yıl Acayip takarım hele önce ben deneyip begenmediysem ona bile takarm niye olmadı bu diye 0 0 Yorumla
banayasall Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Tabiki kafama takarım 0 2 Yorumla TencereYemeği_12 +1 yıl keşke takmasak ama mümkün değil Yorumla banayasall +1 yıl O kadar emek veriliyor ve yemek cidden önemli mevzu. Yorumla
souvenirx Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Benim de üzüldüğüm bir durum. 0 1 Yorumla TencereYemeği_12 +1 yıl üzülmesek keşke Yorumla
Darbeli_Hilti Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 87% +1 yıl Yemek seçmem ottan yemek yapsa yerim. 0 0 Yorumla
Senaaaay Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Hayır takmıyorum soruyorum neden beğenmedin diye 0 0 Yorumla
İtalyanKürdo Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Evet, zıkkım yesinler daha ne diyim ki ben 0 0 Yorumla
majestetuncay Takip Et Mentor Yaş: 40 +1 yıl işim gereği evet takarım.. 0 1 Yorumla TencereYemeği_12 +1 yıl takmamak mümkün mü Yorumla
zodyaklısamara_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 78% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 669 cevap paylaştı. Biraz evet 0 1 Yorumla TencereYemeği_12 +1 yıl hele ki güzel yaptığıma eminsem Yorumla
aleyyynaa_ Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Evet çünkü emek veriyoruz 0 1 Yorumla TencereYemeği_12 +1 yıl emeğe saygısızlık Yorumla
ÜÇmilyar750milyon Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl beeen meyorsa gaaksın kendi yapsın deriz biz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Evet kafaya takarım yalan yok neden beğenilmedi neyi yanlış yaptım eksik malzemeli kullandım fazla malzememi vs.
aynı bensin ya
😅💖
Hayır isteyen yer istemeyen yemez ben o kadar emek veriyorum yapıyorum beğenmezse de söylemesin bir zahmet
işte söyleniyor bazı kendini bilmezler
Evet özenerek yaptığım her şeyi beğenmediklerinde aynı tepkiyi veririm
üzücü ya
Evet ama özenmişsin düşünsene "ay hiç beğenmedim iyo" otomatik üzülürüm. Bir de yaptığım şeyi herkes beğensin isterim :D
Pek takmam. Çünkü zaten yeni yeni yapmayı öğreniyorum çoğunu.
keşke senin gibi olsam
Herkes başlarda acemidir.
Gerçekten kötüyse daha iyi yapmak için uğraşırım.
Ama gıcıklık olsun diye beğenmediyse takmam.
gıcılık yapana katlanamıyorum bende
Takmam damak tadım değişiktir, tuz falan kullanmıyorum bi çok şeyi sevmiyorum yemekte
Hiç takmam beğenmeyen dışardan söylesin ben de yiyeyim derim
Beğenmek hak olduğu kadar beğenmemek de hakları. Bence objektif olmak daha iyi
Kafaya takarım ya bunu : ( o kadar yemek yapmışım otur ye işte eleştiri yapma : (
Asla ve asla kafaya takmam
Çünkü yemek yapmayı bilmiyorum
o da iyiymiş :D
😄👍
Hayır takmam herkesin sonuçta ağız tadı farklıdır
Zıkkımın kökünü ye derim. Şaka şaka, beğenmeyebilir ancak yemek yarışmasında değiliz; yemeye devam etmesin ve bıraksın dillendirmeye gerek yok.
Acayip takarım hele önce ben deneyip begenmediysem ona bile takarm niye olmadı bu diye
Tabiki kafama takarım
keşke takmasak ama mümkün değil
O kadar emek veriliyor ve yemek cidden önemli mevzu.
Benim de üzüldüğüm bir durum.
üzülmesek keşke
Yemek seçmem ottan yemek yapsa yerim.
Hayır takmıyorum soruyorum neden beğenmedin diye
Evet, zıkkım yesinler daha ne diyim ki ben
hiç beğenmeyen olmadı 🙄
işim gereği evet takarım..
takmamak mümkün mü
Beğenmedim diyenlere direk yrrrrmi ye diyorum
Biraz evet
hele ki güzel yaptığıma eminsem
Evet çünkü emek veriyoruz