Eyy selam beyaz tobleronelaaar, aşşırı yorucu ve sıkıcı günümü aburcubur alışverişi yaparak biraz olsun keyifli hale getirdim. ^^ Çok sevmesem de renkli renkli Toblerone'da aldım. :PPeki ya sen Toblerone yedin mi, sever misin? Favorin hangisi? :P
Lisedeyken öğretmenimiz sarı renkte olan Tobrelone çikolata almıştı, büyüktü de ve her sıraya bir tane verdi, arkadaşınızla paylaşın dedi. Bonkör hocaymış ama ben sevmezdim kendisini, bana yaptığını unutamam. Gerçi helallik istedi benden, neyse helal etmiştim zaten. O zaman yemiştim o çikolatadan ama sevmedim, şimdi yediğimde ise çok lezzetli, tadı güzel. Bitter çikolata yemiyorum, pek sevmem. Tobleronenin bitter çikolatasını yemeyi düşünmüyorum. Sarı renkteki güzel, beyaz renktekini yemedim, en yakın zamanda yerim diye düşünüyorum.
Yedim diğerlerini daha önce görmedim de yemedim de lakin sarılı klasik olanı oldukça seviyorum ve tüketiyorum. Küçük paketi alındığında bitirmesi kolay oluyor. Canım çekti ama. Ayrıca söylemeden edemeyeceğim leptopun üzerinde bir servet yatıyor. :)
Ayy Bitter görünce dayanamıyorum... Bu arada @ZodiacK bey, tek tek tadım yapıp üç çeşidi hakkında da fikir belirtseydiniz soru daha verimli olabilirdi. ;)
Bir ürünün fiyatı diğer ürünlere göre fazla ise, bir kitle var onu değerli kılıyor. Tabii kullanılan malzemeler fiyatıyla orantılı oluyor, lezzet bakımından bir iki tık ileri olabilir fakat abartılacak şeyler değil.
Abartılacak tek lezzet, çikolatayı çok sevmeyen birisi olarak: el yapımı çikolatalar ve atıştırmalıklar diyorum.