Yeme & İçme Hangi sosları severek tüketiyorsun? ZodiacK Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Eyy selam KScanlar, musmutlu bol tavuklu bir akşam diliyorum. Tavuklar Popeyes'tan mutluluk ise KizlarSoruyor'dan gelsin. 😋 Dışarıda yemek yerken; özellikle fast food ürünlerinin yanında hangi sosları tercih ediyorsunuz? Senin favori neee? Benim favorim barbekü sos 🐍🐍 Hangi sosları severek tüketiyorsun? Cevapla Sevgi Soruları Ürün Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
çakırınkurşunu Takip Et Guru Yaş: 25 +1 yıl sarımsaklı mayonez ve ranch favorim 1 1 Yorumla çakırınkurşunu +1 yıl : ) teşekkür ederim 10 ay için Yorumla
MekanınSahibiHande Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kahvaltılık sos dldlcösl 0 3 Yorumla ZodiacK +1 yıl O daha bir lezzetli Yorumla MekanınSahibiHande +1 yıl Kral biraz daha bekleseydin erken seçmişsin Yorumla ZodiacK +1 yıl Özellikle bugünü bekledim hahahaha Yorumla
joeblack18 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Genelde böyle bir menünün yanında ketçap ve mayonez yetiyor. 0 0 Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,6b cevap paylaştı. Ranch çok severdim ama zehirlendigimden beri yemiyorum. 0 0 Yorumla
deadalus Takip Et Master Yaş: 38 , eic 50% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 622 cevap paylaştı. Sarımsaklı mayonez ve ranch sos severdim ama simdi bi menü fiyatına bütün tavuk alıp parça parça istediğim gibi yapıp yemeyi tercih ediyorum 🤣🤣 0 0 Yorumla
hayattt20 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 44% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Kırmızı biberli vardı geçen denedim güzeldi adını unuttum onun. En çok barbekü sosunu severim. 0 2 Yorumla ZodiacK +1 yıl Arkadaşım ona çikolatalı sos diyor 😂 biliyorum onu Yorumla hayattt20 +1 yıl Ama tadı güzel 😀 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Popeyes sevmiyorum ya çok aşırı yağlı oluyor kfc daha iyi 0 0 Yorumla
sondelibükücü Takip Et Xper 6 Yaş: 126 , eic 100% +1 yıl Neredeyse bütün sosları denedim. Hepsini severim mayonezi daha çok severim. 0 0 Yorumla
FetishJojuk Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Kreole ve Turuncu olanı tüketmeni tavsiye ederim. Diğerlerine oranlara tuz oranı çok düşük. 0 0 Yorumla
Masumseytan000 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 32% +1 yıl Barbekü sosun hastasıyım. 0 2 Yorumla ZodiacK +1 yıl Zevk sahibi olmak.. 🐍 Yorumla Masumseytan000 +1 yıl Mükemmel bir tat 😀 Yorumla
PolyannaLisa Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 602 cevap paylaştı. Barbekü ve acı sos severim. 😍 0 0 Yorumla
LalalallaaLlla Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ranch, sarımsaklı mayonez ve ketçap 0 0 Yorumla
hellnope Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Bbq sos, acılı hardal, ketçap ve mayonez iyidir. 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 19b cevap paylaştı. Ketcap 0 0 Yorumla
kodi34 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 701 cevap paylaştı. Acı sosları severim 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar