Yeme & İçme Siz de mayonezi çok seviyor musunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Maalesef tadı güzel olan bir türk markası bulamadım o yüzden yabancı marka alıyorum. HEINZ favorim, sizinki hangisi? Siz de mayonezi çok seviyor musunuz? Cevapla Marka Soruları Sevgi Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16b cevap paylaştı. Hiç olmasa hiç aklıma gelmez FDA 0 0 Yorumla
kırmızılego Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl BİM'den Burcu marka al 😁 ben de çok seviyorum. Ekmeğe sadece mayonez sıkarak bile yiyorum 0 0 Yorumla
OldSchool_Ruler Takip Et Xper 4 Yaş: 102 +1 yıl OldSchool_Ruler tavsiye ederim. Ben üreticisiyim. Katkı vs yok. 0 0 Yorumla
Turizmciadam Takip Et Xper 4 Yaş: 51 +1 yıl Dışarda yediğim zaman fast food yiyeceklerde kullanıyorum. marka genelde calve oluyor 0 0 Yorumla
furkannnxx Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl BİM de satılan güzel valla tavuk pilavla çok iyi gidiyo :d 0 0 Yorumla
1gitaristkız Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 350 cevap paylaştı. Seviyorum ama çok nadir tüketirim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hiç olmasa hiç aklıma gelmez FDA
BİM'den Burcu marka al 😁 ben de çok seviyorum. Ekmeğe sadece mayonez sıkarak bile yiyorum
OldSchool_Ruler tavsiye ederim. Ben üreticisiyim. Katkı vs yok.
Dışarda yediğim zaman fast food yiyeceklerde kullanıyorum. marka genelde calve oluyor
BİM de satılan güzel valla tavuk pilavla çok iyi gidiyo :d
Seviyorum ama çok nadir tüketirim
Hiç sevmem
mayonezi seven de yani
Evet
Hayırr
çok zararlı
hayır