4 ay oldu evleneli. Evlendiğimden beri hep dışarıdan yemek sipariş ediyoruz. Eşim bugün bana bıktığını ve boşanmak istediğini söyledi. Ben çalıştığımdan dolayı eve geç geliyorum. İzinli olduğum günlerde bile dışarıdan sipariş ediyoruz. Ne kadar çaba sarfetsem bile yemek yapmasını bilmiyorum. Sizce eşim boşanmakta haklı mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Yeme & İçme konusunda 701 cevap paylaştı. İkinizde çalıştığı için hafta sonları en azından birlikte bir şeyler yapmaya çalışın böylece evliliğinizde kurtulabilir belki sürekli dışarıdan yemek bütçe ve sağlık açısından zararlı. Konuşarak bir çözüm bulabilirsiniz umarım evliliğiniz kurtulur ve mutlu olursunuz her insan midesine düşkündür
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYouTube denen bişey var.
Kaldıki Beyni Trabzon Araklı kafasında olan birisi olarak sana tavsiyeler veriyim.
Başkaları Danışmanlık için Para ödüyor.
Sana ücretsiz olsun İnsanlık ölmedi.
Önçelikle
Cumartesi Pazar çalışmıyorsan.
Hafta sonu hazırlıklarını yapabilirsin.
Mesela Salata Malzemelerini ben Hazırlıyorum hava almayan vakumlu kaplara koyuyorum.
Sende yapabilirsin.
Taze Fasülye mesela yapıp buzdolabına koyabilirsin.
ya da diğer yemeklerden.
Salı ya da Çarşamba günüde perşembe Cuma için yemek hazırlarsın.
Hayatı kolaştırmak bizim elimizde
Zorlaştırmakta.
Kocanı Seviyorsan kendini ezdirmeden yap. Bence
Bye bye Ttabzon Araklı’dan00 Yorumla
Öğrenmeye çalışman daha doğru olur biz erkekler eve geldiğimizde güzel sıcacık bir yemek görmek isteriz hee sen çalışıyormuşsun o zaman yetiştiremeyeceğin için eşinle birlikte mutfağa girseniz üstesinden gelirsiniz olması gereken budur ama hiç başlamamak daha kötü. Sürekli dışarıdan yemeye bütçe dayanmaz.
00 Yorumla
- Yeme & İçme konusunda 409 cevap paylaştı.
+1 yılArtık internet üzerinde erişemediğin hiç bir tarif yok. yrmek parasını malzemeler için kullansan, işten gelip yatmadan az buçuk yapsan zor olmaz. Hem ertesi günü kolaylık olur hem de paranın bir kısmı cebinde olmuş olur.
Zor diyip kaçtığın bu yemek işi eşinle de arana büyük mesafe açar.
Bilmezsen yavaş yavaş öğrenirsin bu zor değil.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
35
Cevap
48Cevap
- Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılSürekli dışarıdan sipariş işi sizi sıkıntıya da sokar maddi olarak. boş ver yemek yap gitsin boşanma..
İşe gitmeden yapabilirsin.10 Yorumla
+1 yılCanimm yorum yazarken seni kırmadan incitmeden yazmaya hassasiyet göstererek yazmak istiyorum soylediklerim seni incitmesin kirmasin. Şuanda hangi cağda ve hangi devirdeyiz ellerimizde telefonlar son model kurslar var yemek kurslari ekstra olarak uygulamali resimli videolu anlatimlar var. Yemek yapamıyorum ugrasasam da diye bir durum olamaz ama ilgim yok diyebilirsin. Her erkek eşinin elinden yemek yemek ister zaten bekar olsa kendine siparis eder yer. Ben çalışmaya karşı biri değilim yanlış anlaşılmasın ama erkegi çalışıp para kazanmaya kadinida eşi için hürmet etmeye evde ev ile ilgilenmesi için yaratmış o fıtrata gore yaratıcı. Bu hemen kadın köle olarak algılanmasın lütfen. Işe bir sure ara verip yemek bilen bir tanidiginizla iletişime geçerek de öğrenebilirsiniz. Size gösterebilir esiniz dostunuz. Olması gereken bir durum. Erkeklerin mideye düşkün olduğunu değil normal insan yaşantısı nasıl olur onu gösterir eşinizin isteği. Diğer bayanların sizden bir farkı ve zeka olarak üstün olduğunu düşünmüyorum bu fıtrata sahipsiniz ama korkuyor olabilirsin. Bence bunu basarabilirsin.
05 Yorumla- +1 yıl
@emree90 yemek yapmayı öğrenmemek mümkün değil ki o fıtrat hepimizde var ver eline 5 yaşındaki çocuğun telefonu ver oda yapar hiç yoktan makarna ya çorba suya salça kat yağ kat ondan bile yemek oluyor ben anlamadım bu işi 🤦♀️
- +1 yıl
@emree90 bir yuva kurduysa mecbur yapmak zorunda yani bunu a kişisi istemez b kisiside istemez mecbur öğrenecek
Şimdi burada olayı iki şekilde ele almak lazım
birincisi yemek yapma olayına kasti olarak girmek istemiyormusun
yoksa bilmediğinden dolayı beceremiyormusun
eğer birinci seçeneği bilerek ve kasti olarak yapmıyorsan ben olsam bende boşarım. Çünkü bizim örf ve adetlerimizde geleneksel aile kültürü vardır. Şofralar kurulur ve ailecek orada oturulur.
Yok bilmediğinden dolayı ise sorun gayret etmen lazım. Sıcak su koyup makarna haşlamayacak kadar iradesiz olduğunu düşünemiyorum açıkçası
Boşanmak doğru bir karar değil ama eşin haklı bence.00 Yorumlaİkinizin davranışı da normal değil ne yemek yapmayı tam öğrenmedi diye kadından boşanılır ne de dunyanın en zor işiymiş gibi kadının yemek yapmayı Bilmıyorum diye direnmesi akıllıca. İnternette dunya tarif var. Adam ilk gunden mantı açmanı beklemiyor olsa gerek. Ufak denemeler ile başlayabilirsin.
10 YorumlaYeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sende boşanmak istiyorsan yemek yapmamaya dışarıdan siparişe devam et..
Ama boşanmak istemiyorsan bir an önce yemek yapmayı öğren..
Ayrıca ikinizde çalışıyorsunuz madem öyleyse akşam mutfağa girip yemeği beraber hazırlayın..
Her günde dışarıdan yenmez ki hayat pahalı devir tasarruf devri..
Kendin pişir kendin ye moduna girmelisiniz bir an önce00 YorumlaAbla o başkasını bulmustur yoksa okadar istiyorsa kendi de yapar o seni sevmiyor yemek bahane biz erkek milleti oyleyiz evleniriz sonra nasibimiz açilir evdekinden guzel se hemen bir yol bulur işi bosanmaya gotürürüz sonra aldatılir salya sümuk geri döner ben ettim swn etme gel tekrar evlenelim diye yalvarırız...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen yıllardır dışardan yemek yiyorum hiçte şikayetçi değilim elim hamarat çoğu yemeği yapıyorum fakat dışarıdaki yemeklerin tadı başka oluyor ve zamandan da tasarruf ediyorum patates oturtma yapıyorum 3.5 saatim gidiyor o saati ben kendime niye ayırmıyorum ki? kocan haksız çok biliyorsa kendi yapsın valla ilerde eşimde çalışırsa yemek temizlik felan yapmasın yemeği dışarıdan temizliği de yardımcı tutarım o yapar gül gibi geçinir gideriz ne bu tafra? (Yorumlardan bahsediyorum)
10 Yorumla
+1 yılYemek yapmanın nesini öğrenemiyosunuz anlamadım.
Bi nokta da haklı adam. Tamam çalışan bir insan tabiki bir ev hanımı performansında olmaz ama seninki de biraz farklı 4 aydır dışardan olacak şey değil.10 YorumlaBizde çalışıyoruz ama asla dışarıdan sipariş vermeyiz o yemeklerin hangi şartlarda yapıldığını ve ne kadar sağlıklı olduğunu bilemediğimiz için geç vakitte olsa kendimiz hazırlarız kendi yaptığın ev yemeği kadar güzel bir şey var mı
00 Yorumla
+1 yılSaçma bir sebep... Zaten ev yemeği yapan restoranlar bu yüzden var. Çalışmayı bırakıp tüm gün kendisine yemek hazırlayacağını söyler misiniz? Vereceği cevabı merak ettim. Acaba parayı mı, yemeğimi mi tercih edecek. 😌
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBirde ömür dışarıdan yemek yenmeyeceği için adamın çok haklı olduğu yer var ama bu sadece tek başına boşanma sebebi olması biraz ilginç. Sorunun troll olma ihtimali de hayli yüksek...
10 Yorumla buna çok üzüldüm hanımefendi ama lütfen boşanmayın daha inanın balayı ve hayatın başındasınız bir birinize zaman verin bu yemek konusu inanın çözülür iyilikle bunu halledin ve mutlu olun
00 YorumlaAşkım yemek yapmak kadınlara özgü bir şey değildir ve kimse anasının karnında öğrenmiyor hiç bir şeyi. Ve bu çok basit bir sebep kolay kolay evli insanların basit bir sebepten boşanma konusunu açmak çok yanlış. Bende yeni boşandım bize büyü yapıldı o yüzden saçma sebeplerden bitti biranda oldu her şey bi hocaya felan mı görünsen acaba?
00 Yorumla
+1 yılgüzelim o bu zamanda evlenilecek kadın bulmuş öpsün de başına koysun ve sende youtube de izle reçeteye aynen uy sende yaparsin yarın yap da oda şaşırsın
00 Yorumla
+1 yılYemek yapamıyorum bilmiyorum diye bir şey yok. Yemek yapmasını sevmiyorum öğrenmek istemiyorum var. He bunun için boşanmak istemekte işin bahanesi olmuş eşin için.
00 YorumlaYemek yapmanın keyfini bilselerdi sizi mutfağa bile sokmazlardı
10 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 319 cevap paylaştı.
m +1 yılSorunun soruş şeklinden trol mü değil mi anlıyorum artık. Buda trol. Millet mühendis doktor avukat oluyor. Benim uzmanlık alanıma bak ąmk
11 Yorumla- +1 yıl
Olsun artık çobanlık bile diplomayla Türkiye qnk bura yakında meslek olarak tanımlanır geliştir sen😂
+1 yılYemek yapmak çok basittir. Pratik tarifler veren siteler var, youtube dan açıp izleyebilirsin. Dışarıdan sipariş vermek nereye kadar.
00 Yorumla
+1 yılhaklı değil tabi ki kendisi yapsın boşanmak isteyeceğine asıl senin onu boşaman lazım
böyle insanlar yüzünden kendini suçlu hissetme02 Yorumla- +1 yıl
@Relax2706 :d evet
Gizli Üye(25-29)+1 yılYemek yapmayı bilmiyorum diye bir şey yok.
Youtube var internet var tarifler yazıyor izle yap malzeme olsun yeterli. Bilmiyorum ne yani izleyip yapılabiliyor. Dışardan yemek söylemek çok pahalı sürekli sürekli her gün olmaz. Kocan haklı kızmakta.00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 303 cevap paylaştı.
+1 yıl4 ay çok erken. Ama sende çaba görememiş. Midemize düşkünlükten değil, sevdiğimiz kadının bizim için birşeyler hazırlamasından haz alıyoruz
00 Yorumla
+1 yılasıl kocan sana yemek yapamıyorsa boşan koskoca adam karısını doyuramıyor ya yazıklar olsun
10 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 672 cevap paylaştı.
+1 yılBunun için boşanmak mantıklı değil ama yemek yapmayı öğrenseniz belki daha mantıklı.
10 Yorumla
+1 yılBir sürü video var. Aç yap. O kadar da saf değilsindir.
10 Yorumla
+1 yılKarim. yemek yapmayi bilmez 13.5 senedir ben yaparim. yemekleri
10 Yorumla
+1 yılErkeklerin bi midesinden bi şeyinden geçiyor kanka hgfhhffcv
00 Yorumla
+1 yılKendisi yapsın o zaman mala bak sırf yemek için mi evli bu bence o seni haketmiyor..
02 Yorumla- +1 yıl
Evet bugün dışardan yedik
+1 yılsen işi oomayan para kazanmayan bir adamla mı evlendin?
00 YorumlaHaklı kız olupta yemek yapmasını bilmeyen gözümde asker arkadaşım konumuna düşer
04 Yorumla- +1 yıl
Ben çok güzel yemek yapmasını öğrendim zaten bende bilmiyordum kimse anasının karnında öğrenmiyor ve eşim de hiç bir zaman böyle tepki göstermedi. Artı kadınlar hizmetçi değildir siz erkekler anca juri olabilirsiniz sizin gibi düşünceli erkekler bi vasıfa sahip olamaz…. Sizin ananızda size gelin değil hizmetÇi arasın
beraber öğrenebılırısnız ikinizde çalısıyorsanız yemeği kendiside yapabilir..
00 Yorumlakonakta mı büyüdün Hamiyet? bence boşanabilir kadınlık görevini eksik yapıyorsun çünkü
02 Yorumla- +1 yıl
gitsin annesinin evine o zaman çocuk gibi ağzına da yedirir
+1 yılYemek yapmayı bilmediğini bildiği halde neden evlendi seninle
00 Yorumla
+1 yılSen yapamıyorsan kendisi yapsın. Sonuçta çalısan kadınsın
00 YorumlaBu normal kadin dedigin yemek yapar erkekte ev ihtiyaclarini giderir
00 YorumlaSende calışıorsan böyle bşy ıstemedı sacma. O erken gelıosa o hazırlasın bşyler ya da bırlıkte yapın. Yemek yapmayıda eglenceli hale getıreblrsnz ama bnce szdekı sorun sadece yemek yapmama problemı diil gıbıme gelıo
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAz yesinde kendine hizmetci tutsun sende calisiyorsun oda sen yapamiyorsan o yapmalı
10 Yorumla
+1 yılYa bu ne saçmalık sen de çalışıyorsun o da, diyemiyor mu izin günlerinde “gel canım tarif deneyelim, birlikte yapalım yemeğimizi”hep sen mi yapmak zorundasın? Ay tabi kadınız ya biz.
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 311 cevap paylaştı.
+1 yılyoutube aç izle hergün hergün dışardan yenilirmi kocan sonuna kadar haklı
00 Yorumla Hakkı var biraz, cinsellik nasıl önemliyse yemekte önemli artık internet var sen işine gelmediği için öğrenmek istemiyorsun
00 Yorumlaboş ver sen onu kurban olsun sana.. onun derdi baskadir. sana kocami yok brak gel
00 YorumlaYuh be ne hayatlar var bence boşan kurtulursun ahahah
00 Yorumla
+1 yılAdam seni istemiyorsa boşan geç nasılsa kendi paran var dışarıdan söyler söyler yersin
00 YorumlaBeraber birşeyler yapmaya çalışın bence
12 Yorumla- +1 yıl
Yemek kursu 😄
Eşin Danilo Zanna ile evlensin, her türlü doyar.
10 YorumlaÖmürblyu dışarıdan yiyemezsiniz herhalde
10 Yorumla
+1 yılŞu troll soruları görmekten gına geldi
00 YorumlaSiz paraya ihanet iftira ya nasıl düşkğnsrniz
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılO zaman sizde boşanın gitsin aşçı ile evlensin
00 Yorumla - Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılhepsi, değil ama yani tek drt yemek değildir ya
00 Yorumla Yatağa özen göster Kurtarırsin
00 YorumlaOlmuyorsa uğraşma boş ver
00 Yorumla
+1 yılyapmayı bilmen gerek ama
00 YorumlaO zaman yemek yapmayı bilen biriyle evlenseymiş
02 Yorumla
+1 yılAlırken bilmçyor muydu
00 Yorumla
+1 yılKusura bakma da eşin haklı yani
00 YorumlaHergun dışardan olmaz ki yemek yap biraz
00 YorumlaE o öğrensin beraber yapın
00 YorumlaÜf bi yemek yaparımm sormaa 😅
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 406 cevap paylaştı.
+1 yılBöyle basit bi sebepten boşanılır mı
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇok istiyorsa kendisi yapsın.
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Relax2706 doğru bildin. Hamburger>. 2 kere zehirlendim ama olsun vazgeçmem
- Devamını Gör (23)
Devamını Gör(68)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Yeme & İçme > Sorular > Eşim yemek yapamadığım için boşanmak istiyor. Erkekler midesine neden bu kadar düşkün?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler