Yeme & İçme Hayatınızda hiç pestil yediniz mi? Fatmanurarı Takip Et Guru Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 28 Yapay Zekaya Sor Hiç pestil yedin mi? Tadı güzel mi sizce ben baya çok yedim pestili çok güzel tadı bence Güncellemeler+1 yıl Sorumu begenlere tsk ederim Güncellemeler+1 yıl Ben pestıl yerken en çok koparırken zor kopuyor ya da birbirinden ayırırması ugrasması hosuma gidiyordu Hayatınızda hiç pestil yediniz mi? Cevapla Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16b cevap paylaştı. Boğazına düşkün biri olarak ben pestil yemezsem duramam ki gadası 1 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Elbette yedim. Yemeyen yoktur herhalde. 1 0 Yorumla
niceness Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yedim ama tadını beğenmedim. Kopma kopmuyor, tadı desen yok. Bir tek fındık tadı alıyorum. Gerisi lastik gibi sanki. 0 0 Yorumla
Zeyñepsis Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Yani yenir alınırsa yerim ama çok bi numarası yok canım çekmez 0 0 Yorumla
Haktivist Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Pestil pekmez badem cevizli sucuk ve tahinle büyüdüm 0 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Arkadaşımın evine gittiğimde poşetten çıkarır tabağa kor yerim. Evinde pestil eksik olmaz 0 0 Yorumla
Terazi53 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Yurtta iken Malatyalı arkadaşlar vardı getirirlerdi, hep beraber yerdik. Bence de muazzam lezzetli :) 1 0 Yorumla
pestilüretim Takip Et Xper 1 Yaş: 28 1 yıl ev uretimi var bulunuyor turkiye her yerine gonderirz539 634 93 94 0 0 Yorumla
ni-ha-vent25 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl evet dut pestili, üzüm pestil yedim bunlardan 1 0 Yorumla
Devrim6219 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Evet çok severim erik pestili favorim 😋 0 0 Yorumla
Ahh_kalbim Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 673 cevap paylaştı. Oğluma yaptım , erik ve incirden 0 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl evet ve en çok kayısı pestili severim 0 0 Yorumla
ϻerii_ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Ucundan tadına bakayım demiştim de berbat bence 🤢 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Çok yedim 0 0 Yorumla
Rhaast Takip Et Master Yaş: 28 , eic 46% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yedim 0 0 Yorumla
Diomedea Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yedim, çok güzel 😍 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Yedim pek sevmem 0 0 Yorumla
enthusiasticpq Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 66% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 679 cevap paylaştı. Hiç sevmıyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Boğazına düşkün biri olarak ben pestil yemezsem duramam ki gadası
Elbette yedim. Yemeyen yoktur herhalde.
Yedim ama tadını beğenmedim. Kopma kopmuyor, tadı desen yok. Bir tek fındık tadı alıyorum. Gerisi lastik gibi sanki.
Yani yenir alınırsa yerim ama çok bi numarası yok canım çekmez
Pestil pekmez badem cevizli sucuk ve tahinle büyüdüm
Arkadaşımın evine gittiğimde poşetten çıkarır tabağa kor yerim. Evinde pestil eksik olmaz
Elbette, çok severim.
Şu sıra uygun fiyatlı satıcı aramaktayım.
Yurtta iken Malatyalı arkadaşlar vardı getirirlerdi, hep beraber yerdik. Bence de muazzam lezzetli :)
ev uretimi var bulunuyor turkiye her yerine gonderirz
539 634 93 94
evet dut pestili, üzüm pestil yedim bunlardan
Evet çok severim erik pestili favorim 😋
Oğluma yaptım , erik ve incirden
evet ve en çok kayısı pestili severim
Ucundan tadına bakayım demiştim de berbat bence 🤢
cookk ne severım hemde
Yedim açıkçası hoşuma gitmedi
Ben çok yedim güzel
Selam. Yedimm
Çok yedim