Böyle biri ile lisede 1 hafta sevgili olmuştum anca 1 hafta sürdü. Kendi paramı her ilişkimde kendim ödeyen biri oldum, ala karşımdakine yük olmadım. Çocuk ona rağmen çok yedim iması yapıp dururdu. Uyuz ederdi beni. Bir kere de kilo alacaksın demişti. Amacı neydi bilmiyorum. Bir daha böyle bir insanla da olmadım zaten olmam da.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
bir defa iftar yemeği yiyorduk avm de önce 2li hamburger sonra 1 çiğ köfte dürümü yedim, kendi pizzası nın yarısını yedim doymadım 1 adet İskender yedim 1 de tatlı yedim ona rağmen BİRŞEY demedi tosunum ye dedi sadece 🤣🤣🤣normal buluşma larda da ben büyük dürüm yerim hep hiç söylemez Ama lafını etmez
Asla ve kat-a benim yediklerimi sayacak kadar pinti ise zaten olmaz insan sevdiğine herşeyini vermek ister yediğinde gözü varsa olmaz o iş bir diğer ihtimal çok yiyor kilo alıyorsun diye söyleniyorsa senin dış görünüşün onun için daha önemlidir.
Sohbet ederken söylersin belki de lezzetliyse beğendiysen yoksa üzerine bastıra bastıra "biz şundan yedik şunun acı sosu çok ekşiydi, biz daha popüler yerden yedik siz hiç gittiniz mi" cümleler sohbetten ve kendisinden soğumam için yeterli hatta fazla bile sebep
Herşeyin lafını yapan derken maddi olarak asla karışmam yemek içmek birincil ihtiyaçtır. Ama aşırı sağlıksız gıdalar tüketiyor ve alkol sigara kullanmasını istemem açıkçası sağlık açısından onu düşünüp değer verdiğim için.
Hayir tabiki ona ne ki yani istedigimi yerim kizlar kendimizi. Bu yaslarda lutfen kisitlatmayalm. onu giyme bunu yapma suraya gitme. Vs. Esim degl. Nisanlim degl neden bu kadr sitem