Yeme & İçme En sevdiğin köfte çeşidi hangisi? Laceitu34 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 83 Yapay Zekaya Sor En çok sevdiğin köfte hangisi çiği köfte içli köfte mercimek köftesi? Çiği Köfte İçli Köfte Mercimek Köftesi Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç En sevdiğin köfte çeşidi hangisi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 48 , eic 53% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. Hepsini seviyorum. Bu akşam kadın budu köfte yaptım 1 2 Yorumla Laceitu34 +1 yıl ızgara köfte ve mecimek köftesi hariç yiyemiyorum Yorumla saskinomayra +1 yıl İlginç... Köftenin her türü sevilmez mi be ya Yorumla
Affedilmeyen Takip Et Mentor Yaş: 42 , eic 52% +1 yıl Hepsini severimbirisinden birisini ayıramam şimdi:) 1 0 Yorumla
WS2734su Takip Et Xper 4 Yaş: 38 +1 yıl Hepsini ayrı sever yerim hatta yapmayıda biliyorum. Ama baş yıldızım tabiki içli köfte 1 1 Yorumla Laceitu34 +1 yıl Mercimek :) Yorumla
HiImGhost Takip Et Xper 5 Yaş: 106 , eic 97% +1 yıl Ben seçim yapamayacagimmm❤️❤️❤️Çünkü hepsini seviyorum hepsi benim bebeklerim 😇😍😍 0 1 Yorumla Laceitu34 +1 yıl :D Yorumla
Uncass71 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Çiğ köfte tabiki de hastasıyım ama bu paylaşım olmadı zaten yasak yiyemiyorum 😭😭 0 2 Yorumla Laceitu34 +1 yıl aaaaa neden Yorumla Uncass71 +1 yıl Hastayım ondan dolayı Yorumla
Angel2597 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Çok güzel görünüyorlar. Hepsini yiyebilirim 😄 1 2 Yorumla Laceitu34 +1 yıl yanına ayran şalğam Yorumla Angel2597 +1 yıl Ayran 😄 Yorumla
FunnySunny Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Mercimek köftesi kalp ben 1 1 Yorumla Laceitu34 +1 yıl oufffff mide arkadaşıyız ya da damak :D Yorumla
Yâvheheeya Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Mercimekli olani cok seviyorum daha hafif 😻 1 1 Yorumla Laceitu34 +1 yıl damak tadına kurban olurum Yorumla
shraeva Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 47% +1 yıl Mercimek köftesi. Olsa da yesek. 1 1 Yorumla Laceitu34 +1 yıl Dün yedim valla o yüzden paylaştım zaten Yorumla
Kızlarınsırdaşı Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl aslında hepsi güzel ama zahmetli olduğu için içli köfte birinci sırada 😀 1 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Akçaabat köftesi severim 1 0 Yorumla
ÐΛЯКБŁUΞ Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Mercimek Köftesi 1 1 Yorumla Laceitu34 +1 yıl ouffff
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Çiğ. 1 1 Yorumla Laceitu34 +1 yıl Hepsi çiği :D Yorumla
VOLKANİNANMAZ Takip Et Bilge Yaş: 39 +1 yıl çiğ köfteyi seçtim ama hepsini çok beğeniyorum 1 0 Yorumla
EbruOcanci Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İçli köfte ve mercimek köftesi 0 1 Yorumla Muratby33 +1 yıl Çiğ köfte yokmu Yorumla
_AsabiHatun__ Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 613 cevap paylaştı. İçli köfte. 1 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. İçli köfte iyidir 1 0 Yorumla
Concorrdia Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 640 cevap paylaştı. Çiğ köfteee❤️❤️❤️ 1 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,2b cevap paylaştı. İçli köfte 1 0 Yorumla
ɢʀᴏɢᴜᴜ Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl içli köfteee3 2 3 Yorumla Laceitu34 +1 yıl Mercimek köftesi beeee Yorumla ɢʀᴏɢᴜᴜ +1 yıl yok be içli köftee kalp kalo Yorumla Laceitu34 +1 yıl sana bir şey soracam ama burdan soramam Yorumla
violett24 Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl Ben buna cevap veremem.. 1 3 Yorumla Bergafor35 +1 yıl mercimek Yorumla Laceitu34 +1 yıl @Bergafor35 aynen Yorumla Laceitu34 +1 yıl Merciş :) Yorumla
VesSelamTR Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 406 cevap paylaştı. İçli köfte 🖤🖤 1 0 Yorumla
leydisinsen Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Severim 🤗 0 4 Yorumla Laceitu34 +1 yıl seversin de neyi Yorumla leydisinsen +1 yıl İçli köfteyi 😂😂 Yorumla Laceitu34 +1 yıl Şimdi oldu ama yanlış seçim bak orada mercimek var :D Yorumla leydisinsen +1 yıl Nasıl ya ben içli köfte seçtim Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 22,9b cevap paylaştı. Çiğ Köfte 1 0 Yorumla
Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Çiğ köfte 0 0 Yorumla
Fatmanurarı Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. En sevdigim çiğköfte 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Çiğ köfte 0 0 Yorumla
Iremink Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Mercimek köftesi dışında hepsi 0 2 Yorumla Laceitu34 +1 yıl aaaaaaa Yorumla Iremink +1 yıl marul falan koyuyorlar o olursa mercimek köftesi iyi de yoksa sevmem pek Yorumla
canfk Takip Et Master Yaş: 24 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 718 cevap paylaştı. ciği köfte 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Hepsini seviyorum. Bu akşam kadın budu köfte yaptım
ızgara köfte ve mecimek köftesi hariç yiyemiyorum
İlginç... Köftenin her türü sevilmez mi be ya
Hepsini severim
birisinden birisini ayıramam şimdi:)
Hepsini ayrı sever yerim hatta yapmayıda biliyorum. Ama baş yıldızım tabiki içli köfte
Mercimek :)
Ben seçim yapamayacagimmm❤️❤️❤️Çünkü hepsini seviyorum hepsi benim bebeklerim 😇😍😍
:D
Çiğ köfte tabiki de hastasıyım ama bu paylaşım olmadı zaten yasak yiyemiyorum 😭😭
aaaaa neden
Hastayım ondan dolayı
Çok güzel görünüyorlar. Hepsini yiyebilirim 😄
yanına ayran şalğam
Ayran 😄
Mercimek köftesi kalp ben
oufffff mide arkadaşıyız ya da damak :D
Mercimekli olani cok seviyorum daha hafif 😻
damak tadına kurban olurum
Mercimek köftesi. Olsa da yesek.
Dün yedim valla o yüzden paylaştım zaten
aslında hepsi güzel ama zahmetli olduğu için içli köfte birinci sırada 😀