Ülkemizin bir çok şehrinde kendine has lezzetlerde farklı köfte çeşitleri vardır. Sizin sevdiğiniz köfte çeşidi hangisidir? 

Babamın çalışanı ustanın nefis bir köftesi vardı tarifini bir türlü vermiyodu hırto bende is yerinin en kalabalık olduğu zamanda onun köfte basması gerektiği zamanda indim aşağı mutfağa yanına kicinin dibinden ayrilmadim izledim oda mecbur yaptı tabi tarifini aldım 😄 yapıyorum harika oluyo i bne neler koyuyomuş içine 😂
ya ben hepsine bayılırım ve en iyi cızbız köfte
mercimek köftesini yaparım
Eskişehirde Tatlıdil Köftecisi var.
Bir de İstanbul'da Çengelköyden Çamlıcaya giderken bir köfte arabasında köfte satan nalan hanım var. O Nalan hanımın köftelerinden daha güzel köfte kainatta yoktur.
İstanbul çatalca da bir köfte yemiştim. Hiç bir yörenin köftesini tutamaz. Adamın dükkanı en fazla 15-20 metre kare bişeydi.
Cevap
14Cevap
mangalda köfte. bu arada ateşle aram da çok iyidir çok iddialıyım bu sitedeki en güzel mangal yakanlardan biriyimdir
Kırklareli de bir köfte yapıyorlar çok güzel bide mandıra diye bir yer var orda çok güzel köfte yapıyorlar orasıda çok güzel
En son babalar duyar dizisindeki Dombili köfte'nin tadını hep merak etmişimdir..
Mercimek köftesini ve ızgara köfteyi yerim bir tek.
içli köfte, çiğ köfte, mercimek köftesi, Sultan Ahmet köftesi, Akçaabat köftesi :D
Offf! Çiğköfte offf canım çekti
İçli köfte birinciliği oynar bende :)
Her türlüsünü severim
Çiğköfte ve mercimek köftesi
Çiğköfte ve mercimek köftesi
Çok güzel yoğururum çiğ köfte etli/etsiz
İzmir, çiğ köfte favorim
@bir_kirik_kalem <3 . d
Ünlü "Polonya aşçısı" yaparsa Bolu köftesi yerim :)
@bir_kirik_kalem yapar yapar. d
Akçaabat köfte ve çiğ köfte
Izgara köfte
Çiğ köfte
kadın budu ve dalyan köfte
Hepsi
İzmir Köfte
1. Çiğ köfte.
Akçaabat köfte
D) Hepsi
Kadinbudu
Hepsinin yeri ayrı
Çiğ köfte
1.2.3 bayılırım
çiğköfte <3
Akcaabat tercihim
Tekirdağ köfte
İçli köfte
anne köftesi
Annemin köftesi.
Köfte iste yağsız..
Liseli köfte severim
Liseli ne ya😂pideli köfte
Liseli kofte sadece liselerde mi satiliyor😊😊
Hahhaha evet😂
Ama ben iki yıl önce mezun oldum😂pideli köfte yazacaktım yanlış olmus
Bende liseyi okumadim ama orta okulu okudum ozamnlar bizimde orda ortaokullu kofteler vardı pek de tatlıydı😁😁
sivas köfte
çiğ köfte
1. si
İçli köfte
Çiğ
İçli
Normal köfte
İzmir köfte <3
Sondaki efsanedir
İçli köfte
ızgara
içli köfte