Yeme & İçme Zeytin bayat ekmekle mi taze ekmekle mi güzel gider? MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Zeytin ekmek en sevdiğim lezzet diyebilirim. Şimdi her ne kadar çocukluğumda olduğu lezzeti alamasam bile hala seviyorum. Peki sizce bayat ekmekle mi taze ekmekle mi güzel gidiyor?☺️❄️ Zeytin bayat ekmekle mi taze ekmekle mi güzel gider? Cevapla Çocuk Soruları Sevgi Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 3 ay Yeme & İçme konusunda 12,9b cevap paylaştı. Eğer tost olarak dersen bayat, normal şekilde yemeyi dersen de taze ekmekle daha iyi olur derim.❤️ 0 0 Yorumla
mehcab Takip Et Master Yaş: 81 , eic 75% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Taze ekmek ile en güzel tereyağı ve reçel gider ama bayat ekmek ile zeytin çok güzel olur.. 1 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_1979 Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 97% +1 yıl Bayat olan bir şey yemem çok şükür Taze ekmekle yenir 1 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Taze ekmekle iyi gider tabi. 1 0 Yorumla
BeOriginal Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Ben çerez niyetine zeytin yiyorum, ekmek olmasa da olur. 😂 0 0 Yorumla
burakistan35 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 613 cevap paylaştı. bayatsa kızartırsın . 1 0 Yorumla
tavuk_vicdanlı Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 466 cevap paylaştı. taze ekmekle iyi gider 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar