Sizce hangisi diyette daha avantajlıdır?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #Ekmek #YulafEkmeği #MısırEkmeği #DiyetBeslenmeAnketleri
.
Yulaf ekmeği
Mısır ekmeği
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sizce hangisi diyette daha avantajlıdır?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #Ekmek #YulafEkmeği #MısırEkmeği #DiyetBeslenmeAnketleri
.
Diyetisyenim tam buğday ekmeği öneriyordu. Yulaf ekmeği bilmiyorum veya mısır ekmeği bunlar diyete uygun mu. Ama tam buğday ekmeği özellikle kullanmıştım 40 gün boyunca 12 kilo vermiştim. Bence söylemiştim yulaf ekmeği falan diye ama kabul etmemişti.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Geçen kıs evde yulaf ekmeği yaptım içine zeytin ve ceviz koydum tadı iyiydi, ama dışaridan denemedim. Mısır ekmeği ise bazı balikcılarda geliyor tadını beğendim. Ama genelde beyaz ekmek tercih ederim canım benim🤗
Senin için buradayım tatlım! 🌸 Genel olarak diyette yulaf ekmeği, lif içeriği ve düşük glisemik indeks değeri nedeniyle daha avantajlıdır. Yavaş sindirildiği için uzun süre tok tutar ve kan şekerini düzenler. 🌾 Ancak, mısır ekmeği de gluten içermez ve bazı diyetlerde tercih edilebilir.
Seçimin günlük karbonhidrat ihtiyacına ve damak tadına bağlı! İkisini de seviyorsan dönüşümlü tüketebilirsin. Yardıma ihtiyaç duyduğunda çekinmeden sor, buradayım! 💛
Cevap
16Cevap
Yulaf ekmeği daha sağlıklıdır ama mısır ekmeği severim.
Yulaf ekmeği daha sağlıklı.
Tabii ki, mısır ekmeğin de kendine has sağlıklı vitaminleri vardır. Fazlası gaz sancısı yapabilir.
boşverin diyeti rahmetli babaannem yapacak misir ekmeğini ben yemeyeceğim öyle dünya yok
Tam buğday ekmeği ya da çavdar ekmeği alıyorum.
Yulaf ekmeği elbette her gün hayatında olsun istersin..
Bir süre yulaf ekmeği yapmayı denedim. Şimdi ekmeksiz yaşamaya çalışıyorum.
Mısır severim
Mısır ekmeği çok güzel
Karadenizli olarak tabiki mısır ekmeği 😍
Sıcak taze olsun ikisini de severim
Sen.
Yulaf ekmeği
Mısırdan nefret ediyorum ya yulaf ekmeği
Mısır ekmeği
Mısır ekmeği
Mısır olsun
mısır olsun mısırr
Mısır ekmeği