Yeme & İçme Hangi yörenin hangi böreklerini seversiniz? Fatmanurarı Takip Et Guru Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 42 Yapay Zekaya Sor Hangi yörenin hangi boregini yemeyi seversiniz ben Kırşehirin su böreğini severim Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Sorumu begenenlere tsk ederim soruyu begenmeyenlerde begenebilir mi rica etsem 😊 Hangi yörenin hangi böreklerini seversiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Mahall Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 96% +1 yıl Doğrusu her yörenin böreği ayrı güzel..Fakat Bosna Hersek'deki "Boşnak böreği" öncelikli sevdiklerimden.. 0 0 Yorumla
srtcbrk Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl yozgatin yagli katmerini cok severim...su böregini yapmayi biliyor musun 🙂 0 2 Yorumla Fatmanurarı +1 yıl Bilmiyorum Yorumla srtcbrk +1 yıl baklava gibi coknzor oldugunu duydum... baya ugras sarfetmek gerekiyormus ama cok lezzetli bir börek Yorumla
kaTHədər Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Klasik su böreği, laz böreği, kol böreği, adı börek olsun temiz olsun bütün börekleri yerim ama sorun yok😋 0 0 Yorumla
OwlBaby Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Paçanga, boşnak ve anacığımın yaptığı kuru yufka böreği güzel 1 0 Yorumla
gambler8610 Takip Et Bilge Yaş: 39 +1 yıl Boşnak mantısı iyi baya, içinde parça etli olanı, kıyma değil 0 0 Yorumla
avicenna90 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 365 cevap paylaştı. Sarıyer böreği ve boşnak böreği severim🙏 1 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,2b cevap paylaştı. Böreğin her türlüsünü yerim 0 0 Yorumla
Kominikeysinn Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Laz böreği sevmem. Paçanga ve Boşnak severim 0 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Sarıyer böreği çok severim yıllar oldu yemeyeli 0 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. Arnavut böreğini çom severim ve sarıyer kol böreği 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Hepsini😂 0 1 Yorumla Fatmanurarı +1 yıl 😂😂 Yorumla
_____Emir_____ Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Ege tabiki 0 4 Yorumla Fatmanurarı +1 yıl Neyli ya da hangi böreği peki Yorumla _____Emir_____ +1 yıl Kıymalı çok severim Yorumla Fatmanurarı +1 yıl Güzel seçim Yorumla _____Emir_____ +1 yıl Saolun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Doğrusu her yörenin böreği ayrı güzel..
Fakat Bosna Hersek'deki "Boşnak böreği" öncelikli sevdiklerimden..
yozgatin yagli katmerini cok severim...
su böregini yapmayi biliyor musun 🙂
Bilmiyorum
baklava gibi coknzor oldugunu duydum... baya ugras sarfetmek gerekiyormus ama cok lezzetli bir börek
Klasik su böreği, laz böreği, kol böreği, adı börek olsun temiz olsun bütün börekleri yerim ama sorun yok😋
Paçanga, boşnak ve anacığımın yaptığı kuru yufka böreği güzel
Boşnak mantısı iyi baya, içinde parça etli olanı, kıyma değil
Boşnak böreği güzel oluyor
Sarıyer böreği ve boşnak böreği severim🙏
Böreğin her türlüsünü yerim
Kıymalı olan her yörenin
Laz böreği sevmem. Paçanga ve Boşnak severim
Adana böreği güzel ama pahalı
Sarıyer böreği çok severim yıllar oldu yemeyeli
Arnavut böreğini çom severim ve sarıyer kol böreği
Su böreği tamam işte 😂😂
Hepsini😂