Sevgilim şef ve ilerde evlenmeyi düşünüyoruz. Şimdi aynı evde yaşamadığımız için bilemiyorum ama avantaj ve dezavantajları nelerdir merak ediyorum. Örneğin bir şefle evlendiğinde senin için harika yemekler yapabilir ama senin yaptığın yemekleri eleştirirse de bu dezavantaja dönüşür. Kafam karışır, hangisi daha baskın geliyor bilmiyorum..
Bence avantaj. Eleştireceğini sanmıyorum. Koskoca şef olmuş bir adam seni neden eleştirsin. Bence sana öğretir bilmediğin yemekleri. Evde sürekli yemek yapmaya dahi bazen yaparak sana restorandaymış gibi anlar yaşatır. Kesinlikle avansları var ama dezavantajı olacağını sanmıyorum.
Valla günümüzde önüne gelen şef diye geçiniyor. Sallasan şefe değecek hale geldi.
Küçük bir nükte paylaşayım bu vesileyle.
Bir arkadaşım var eşi polis memuru. Çok mukallit bir arkadaşımız. Bir ortamda polis muhabbeti olduğunda hemen atlar, la oğlum biz sabaha kadar polis dikiyoz der. Kendisini tanımayanlar inandırıcı bulmaz ve tabi tabi anlat heyecanlı oluyor derler. O da işi daha ileriye götürüp istesem şimdi bile dikerim der..
Tabii diğer arkadaşlardan biri durumu açıklayınca hep birlikte gülüşürüz..
Mesleklerin evlilikte bir fonksiyonu olacakmış gibi düşünülmesini doğru bulmuyorum. Herkes her meslekten olabilir, ev içerisinde bu mesleklerin avantajı dışında bir etkisinin olmaması gerekiyor. Yani birisi şef olabilir, evde normal evdekilerin dışında farklı tarifler, tabaklar arada çıkabilir mesela, bu bir avantajdır... Bunun dışında bir şey olacağını düşünmüyorum, hem, eve neden iş getirilsin ki?
Bedava aşçılık eğitimi olur. Her şeyiyle senin bir aşçı.. . Özel günlerinde de ne güzel döktürür beee. Sen de ikinci bir meslek olarak aşçı olursun 😂. Profesyonel olduğu için, yaptığı eleştiri de koymaz. Ama evde o işten anlamayan bir adam yorum yapınca dersin ki:"o kadar uğraştım, şu dediğine bak, kalk sen yap o zaman "
Bence dezavantaj yani bu yemeklerime eleştiri yapar diye değil de mutfakta hobi olarak yemek yaparken bilmiş bilmiş tepemde öyle olmaz ama gibi şeyler söylenmesi beni deli ediyor. Yemesini biliyorsun ama 😀 yaparken bir kulp bulmaya ne gerek var.
Evleneceğim eş Şef bile olsa ben yemek yaparken o tezgaha oturup beni izlesin yeter😀
Eğer el lezzetine güveniyorsan sorun yok ama sırf şef olduğu için de eşine seni eleştirme hakkı vermez bu. Kırılacağını bile bile seninle böyle konuşursa hatta problem olduğunu düşün bence. Onun dışında sanmıyorum dezavantaj olacağını bence eşinin mutfağa girdiği her kadın şanslıdır
#SelamGençlik ⭐🍀☀️🌻🐝 Çiftlerin kendi aralarındaki herşeyi sadece yine çiftler sorgulamalı. Samimi sevgi ve karakter uyumu varsa kesinlikle avantaja dönüştürülebilir her şey olduğu gibi, erkeğin şef olması da. Kadının eşinden yemekleri daha mükemmel yapmayı öğrenmesi fikri, eğer gerçekten aşk varsa, rekabeti değil tutkuyu çoğaltacaktır, net. #SunIsUp#Amazing#TubaSueda ⭐🍀☀️🌻🐝
hiçbir şey dışarıdan görüldüğü gibi değil, Aşçıların sosyal hayatı yok denecek kadar az gece geç saatlere kadar çalışıyorlar. Yaz aylarında bu sektörde çalıştığımdan biliyorum çoğu çocuğunu uyanıkken göremiyorlar bile. Sırf bu çalışma saatleri yüzünden devam etmeyi düşünmedim. Aşçı eşlerin Allah sabır versin.
Sen ev hanımı olacaksan yemek yapmak sana düşer o zamanda eleştirme ihtimali çok yüksek, eğer çalışacaksan beraber yaparsınız hem belki bilmediğin şeyleri öğretir sana sonuçta mesleği bu bunda utanılacak ya da sinirlenecek bişey yok
Dezavantaj çünkü aynen hem yaptığım yemekleri beğenmez hem de sürekli evde yemek yapacağını sanmam zaten işi bu adam sıkılır 7/24. Ben olsam sıkılırdım.
Ben de Şefim yani evlenince psikopat gibi masadaki yemekleri eleştirmem ya da karıma her gün yemek yapamam bu benim profesyonel anlamda mesleğim bunu eve taşımam gönüller bir olsun tek dert yemek olsun
Şefler genellikle evde yemek yapmazlar zaten isabet olur çünkü ortalığı inanılmaz dağıtıyorlar. Bunu avantaja ya da dezavantaja çevirmekte senin elinde eğer eleştirilere ve öğrenmeye açık biriysen bu durumu avantaja çevirirsin.
evleneceğin kişinin kişiliğiyle alakalı ben yansıtmam pek mesleki açıdan bu konuda zorlamam bilmiyorsa öğretirim. bu konuda kesin bir şey söyleyemem ama birlikte karşılıklı akşam yemeği hayal yani orası kesin
Kendini bilden kisiliğinoturan insan tv'de ki gibi konusulmicağini bilir diye umuyorum... daima yemek yaparmi... eğer isini iş olarak yük olarak görmüyorsa yapa bilir arada sanki veya hep ama hepsi karakter meselesi
ben de yemek yapmayı severim ama erkek adam yemek yapmaz diyenleri anlayamıyorum. Evde yan gelip yatıp eşinin sana hizmet etmesi yani bu çok kötü bir şey ya