Dezavantajsa, Neden?
Size göre evlenmek avantaj mı dezavantaj mı?
Dezavantajsa, Neden?
Sizce evliliğin avantajları mı daha fazla dezavantajları mı?
Evleneceğin kişi evlendikten sonra aynı kalırsa tanıdığın gibi kalırsa iyi oluyor. Sevdiceginle uyumak her anı paylaşmak çok güzel. Ama değişirse ve bir gün ayrılmak kacinilmaz olursa kötü oluyor. İnsanlar gerçek yüzünü ayrılırken gösteriyor. Ben dava açma rağmen yıllardır bosanamadim. Aldatma sayılacağı için ne bir ilişkiye başlayabiliyorum ne de birisiyle konuşabiliyorum.
Hepsinin özetinde şunu tavsiye edebilirim yaşayıp öğrenmiş biri olarak
Evleneceğin insanı iyi tanı, aceleye getirilmiş bir evlilik yapma
Evlilik yaparsan da ayrılmayı bilen karakter sahibi biriyle evlen
Ayni frekansı yakalaya bildiğin Biri ile Evlilik avantajdir, ama seni anlamayan bencil narsist biri ile evlilik cehennemdir Allah iyiler ile karşılaştırsın.
kadın için avantaj yaşlılığında yalnız kalmaz beğenilme derdi olmaz erkek için dezavantaj tek kadınla ömür boyu seks erkeklerin hayali değil çünkü
Cevap
7Cevap
evlenmek avantaj
Allah birbirini anlayan insanlarla karşılaştırsın insanları
Amin
Hiç bilmiyorum bu sorunun cevabını evli olanlar cevaplayabilir mi 😅
Evet bekliyoruz bu sorunun cevabını 😅
15 yıllık evliliğimden bildiriyorum, evlenmeyin…
Seni bunu söylemeye iten şey ne peki açar mısın biraz ne gibi kötü yanlarını gördün neler yaşadın?
Eş seçimi çok önemli, baştan değişmesini istediğin bir huyu varsa partnerinin zamanla değişir düzelir diye kendini avutuyorsan yapma asla düzelmiyor. Hatta zamanla nasıl olsa elimin altında diyerek daha da kötü oluyor her şey.
Sorumluluklar: çok fazla sorumluluk var, eş çocuklar, ev. Özgürlük ve bağımsızlığına düşkünsen kimse bana karışamaz dersen evlenme herşeye karışıyorlar..
Özetle benim pişmanlığımın sebebini tek bir cümleyle özetleyecek olursam.. YAPILABİLİR MAKUL ŞEYLERİ BİLE ÖZGÜR VE KONFOR ALANIM OLMADIĞI İÇİN YAPAMIYORUM.
ASLA EVLENMEYİ DÜŞÜNMEYİN.. en iyisi bile zamanla boktan bi herife dönüşür..
Herife ve Kadına dönüşüyor diye düzelteyim son kısmı bence bu her iki taraf içinde geçerli.
Kafa dengini bulursan avantaj yoksa belanın içine düşmek demek.
Doğru kişiyle evlendysen çok güzel ama dglse geçmiş olsun
İstediğin gibi biriyle evlenirsen çok güzel bir şey, bir avantaj ama diğer türlü işkence ve dezavantaj
avantaj ama dezavantajları da olabilir
Neler peki bunlar?
bir avantajı yok ama sen evlen uzatmalara doğru en azindan yaşlılıkta Yanniz kalmazsın
erkek zenginse hiçbir zaman yalnız kalmaz evlenmesine gerek yok. kadın ise gençliği 40tan sonra gittiği için 40 a kadar evlenmek ister çünkü zengin de olsa işe yaramaz
Berbat hiç denemeyin bence
Evliliği deneyimledin mi? Neler oldu dezavantajları?
Dezavantaj.
Neden sence?
Bu zamanda evlenmek zor. Hem insanlar kötü, hemde ekonomi..
İyi insana denk gelirsen mükemmel.
günümüzde kötü...
Neden sence üstad açar mısın biraz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?