Yeme & İçme En sevdiğiniz soğuk i̇çecek nedir? Nrsyh Takip Et Yoda Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 420 Yapay Zekaya Sor En Sevdiğiniz Soğuk İçeçek Ne?#Nrsyh #Yeme #İçme Güncellemeler+1 yıl Evde Yoğurt Nasıl Yapılır? Ev Yoğurdunun Faydaları Nelerdir? ↗ #Nrsyh #Yeme #İçme @canselcanım Güncellemeler+1 yıl Bu Tarifte Salep Tozuna Gerek Yok: Yalancı Salep ↗#Nrsyh #Yeme #İçme Güncellemeler+1 yıl Günün Yıldızı: Paçanga Böreği 🌟🥖 ↗#Nrsyh #Yemeİçme En sevdiğiniz soğuk i̇çecek nedir? Cevapla Nedir Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 24 kişi beğendi
06romeo Takip Et Master Yaş: 60 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 755 cevap paylaştı. Ben yerine göre buz gibi bir ayran, doğal maden suyu, nar suyu ya da klasik limonatayı çok seviyorum. 0 0 Yorumla
candeveci3434 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Limonata kola gazoz meyve suyu bunlar var ayranı bir türlü sevemedim neden bilmiyorum ama 0 4 Yorumla Nrsyh +1 yıl Allah allah ben de ayran i çok severim 👏 Yorumla candeveci3434 +1 yıl Yoğurdu yiyorum ama ayranı içmiyorum böyle de garip bir vatandaşım 🤭🤭🤭 Yorumla candeveci3434 +1 yıl Zeytin de yemem mesela Yorumla candeveci3434 +1 yıl Turşuda yemezdim mesela yeni yeni alıştım işte onada Yorumla
wwwhayvanistancom Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Buzlu suya bayılırım. Buzlu su içince sanki bal katılmış gibi tatlı geliyor bana. 0 0 Yorumla
Nemix Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Sen sevdiğim soğuk içeçek sıcak demli bir çay😐😦☕ 0 0 Yorumla
Vanessaa_ Takip Et Bilge Yaş: 109 , eic 95% +1 yıl Portakal, ananas, çilek, havuç, karpuz, kavun, demirhindi vb.❤️🙂 0 0 Yorumla
Tersy Takip Et Master Yaş: 47 , eic 58% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Limonata ve taze sıkılmış portakal suyuna bayılırım. 0 0 Yorumla
mehcab Takip Et Master Yaş: 81 , eic 75% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Suyu hiç bir şeye değişmem buz gibi şu her derdin davasıdır. 0 0 Yorumla
semxsem Takip Et Master Yaş: 45 , eic 97% +1 yıl Ayrandır çok severim hele yazın dolabımdan eksik etmem 0 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. şu doldan üçüncü olan içeceği alabilir miyim? teşekkür ederim. 0 2 Yorumla Nrsyh +1 yıl Afiyet olsun 😁👍 Yorumla dreamliner61 +1 yıl teşekkür ederim. Yorumla
hiLaL007 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Niyedir bilmem ben süt seviyorum, soğuğunu da sıcağını da😋 0 1 Yorumla Nrsyh +1 yıl Evett ben de süt çok seviyorum 😬💕 Yorumla
okanyildiz41 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 93% +1 yıl Yazın buz gibibir bira 😉 0 2 Yorumla Nrsyh +1 yıl İyii gidiyor 👏👍 Yorumla okanyildiz41 +1 yıl Aynen öyle bira zaten ya içeçeği tamda 😁 Yorumla
FloraBacchus Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Ayran diyelim kolaya gelen zamlardan sonra 0 0 Yorumla
SonDildarbesii Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl @nrsyh galiba soğuk çay ve vişne suyu 0 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Karadut şurubu tabi ki. 0 0 Yorumla
Muro8384 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 50% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 667 cevap paylaştı. Soğuk su efendim.. En çok tükettiğin şeydir su.. 0 0 Yorumla
Elif-TheQueen Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 92% +1 yıl Ben en çok iced americano seviyorum 0 0 Yorumla
halilim123 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 48% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 407 cevap paylaştı. Su.Suyun yerini hic birsey tutmuyor. 0 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. Buz gibi biraya hayır demem 0 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Limonata tabi ki... 0 0 Yorumla
LALOGLAN Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 61% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 979 cevap paylaştı. Pek fark etmiyor. 0 0 Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Soguk su 0 0 Yorumla
kralkaan34 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 346 cevap paylaştı. Kola 0 0 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bira olabilir. 0 0 Yorumla
çarliabiniz Takip Et Master Yaş: 33 , eic 74% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 413 cevap paylaştı. İce tea şeftali 0 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 711 cevap paylaştı. Ice Tea. 0 0 Yorumla
lKahin Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 44% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 303 cevap paylaştı. redbull :d 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
81Cevap
Ben yerine göre buz gibi bir ayran, doğal maden suyu, nar suyu ya da klasik limonatayı çok seviyorum.
Limonata kola gazoz meyve suyu bunlar var ayranı bir türlü sevemedim neden bilmiyorum ama
Allah allah ben de ayran i çok severim 👏
Yoğurdu yiyorum ama ayranı içmiyorum böyle de garip bir vatandaşım 🤭🤭🤭
Zeytin de yemem mesela
Turşuda yemezdim mesela yeni yeni alıştım işte onada
Buzlu suya bayılırım. Buzlu su içince sanki bal katılmış gibi tatlı geliyor bana.
Sen sevdiğim soğuk içeçek sıcak demli bir çay
😐
😦
☕
Portakal, ananas, çilek, havuç, karpuz, kavun, demirhindi vb.❤️🙂
Limonata ve taze sıkılmış portakal suyuna bayılırım.
Suyu hiç bir şeye değişmem buz gibi şu her derdin davasıdır.
Ayrandır çok severim hele yazın dolabımdan eksik etmem
şu doldan üçüncü olan içeceği alabilir miyim?
teşekkür ederim.
Afiyet olsun 😁👍
teşekkür ederim.
Niyedir bilmem ben süt seviyorum, soğuğunu da sıcağını da😋
Evett ben de süt çok seviyorum 😬💕
Yazın buz gibibir bira 😉
İyii gidiyor 👏👍
Aynen öyle bira zaten ya içeçeği tamda 😁
Bira.. Keyifli akşamlar.. 🍻
Zencefilli buzlu limonata
Bol köpüklü tuzlu ayrannn.
Ayran diyelim kolaya gelen zamlardan sonra
@nrsyh galiba soğuk çay ve vişne suyu
Lon iceland (olsada içsek)
Karadut şurubu tabi ki.
Soğuk su efendim.. En çok tükettiğin şeydir su..
Buzz gibi kola ve soğuk çay
Limonata ve portakal suyu.
Ben en çok iced americano seviyorum
Limonata seviyorum ayran seviyorum
Sprite elbette
Su.
Suyun yerini hic birsey tutmuyor.
Buz gibi biraya hayır demem
milkshake☺️ veya cikolatali süt
portakal suyu ve kahve
Limonata tabi ki...
Soda, zero, ayran, su