Yeme & İçme Benimle birlikte Pavlova tarifi yapmak isteyen var mı? Asuman Gül Özel Takip Et Türk Mutfağı Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Pavlova tadılması gerekenleriniz içinde olmalı. Pavlova tarifim youtube/gülmutfağım kanalındaDaha önce tatmadınız ise geç değil gelin birlikte yapalım Benimle birlikte Pavlova tarifi yapmak isteyen var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
writerr35 Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Asuman teyze bi meyhane pilavi yapsak biraz da yoğurt 🤣 0 0 Yorumla
Sakaryalim Takip Et Master Yaş: 37 , eic 38% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Vaktim olduğunda yapmak istediğim tatlılardan biridir. İnşallah yapacağım 0 0 Yorumla
MrFlexible Takip Et Xper 1 Yaş: 34 +1 yıl Bunu yapamam abla ama efsane yapmışsın, ellerine sağlık. 😂 0 0 Yorumla
Karahan83 Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 95% +1 yıl Full şeker bu ya 10 numara göbek yaptırır.. 1 0 Yorumla
muraterenist43 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 90% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Elinize sağlık 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Elinize sağlık 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Asuman teyze bi meyhane pilavi yapsak biraz da yoğurt 🤣
Vaktim olduğunda yapmak istediğim tatlılardan biridir.
İnşallah yapacağım
Bunu yapamam abla ama efsane yapmışsın, ellerine sağlık. 😂
Full şeker bu ya 10 numara göbek yaptırır..
Elinize sağlık
Teşekkürler elinize sağlık 👏👍❤️
Elinize sağlık
Gelin yapalım lutfen
Guzelmidir peki
Ben seyirci olayım