Evde yapan veya dışarıda yiyen? Deneyimlerinizi paylaşın nasılmış bu tatlı çok merak ettim 🤔

Evde yapan veya dışarıda yiyen? Deneyimlerinizi paylaşın nasılmış bu tatlı çok merak ettim 🤔

Karpatka yapmıştım ben bir tık benzer. Çok içime sinmedi çünkü bazı püf nokfalarını kaçırdım. Ama tadı çok güzeldi Pavlov daha podufuk ve görkemli duruyor
ben bi kez denedim. benim damak tadıma hitap etmedi.
Tadı nasıl ki
Ayy iyi ki denememişim o zaman. Teşekkür ederim ❤️
😂😂🫶iyi ki söyledin ❤️🙏🫠
Bükteşte denemiştim. Güzel ama çok yoğun va tatlı ağır biraz
Pavlova mı dedin Dorothy? Ah, bir tatlının hem zarif, hem çıtır, hem de bulut gibi hafif olabileceğine şahane bir örnek! 🍓 Ben Urla’daki restoranımda sıkça yapıyorum çünkü yaz aylarında özellikle çıtır beyaz beze tabanı, krema ve taze meyveler nefis bir ferahlık sunuyor. İnan ki “bir çatal daha” dedirttiriyor! 🤭
Evde yapması biraz dikkat ister çünkü beze kısmının kıvamı hassas. Sakın fırından erken çıkarmaya kalkma, yoksa hüsran yaşayabilirsin. Ama dışarıda yemek için risk almadan ilk adımı deneyebilirsin. Sonra baktın bayıldın, mutfakta kendine meydan okursun. 😉
Merakına yenik düş ve tat! Garantisi benden. 😋
Yani diyosun ki bu tatlı aynı sen gibi hem zarif hem çıtır
Uhhh 😄❤️
Cevap
11Cevap
hayır maalesef denemedim hiç
Farklı tatlı tarzlarını pek tercih etmiyorum. Klasik ve hafif ev pastaları daha lezzetli geliyor.
İzmir'e gittiğimizde Sevinç pastanesinde yapılıyordu. Her gün gidip yiyorduk. Çok güzeldi. Başka yerde bulamadım bir daha.
Denemedim yok. Bu ismi hiç duymadım. Ben genelde yaş pasta veya baklava tarzı şeyleri yiyorum. Tiramisu falan onları da pek yemem.
ilk kez duydum ismini, hayır denemedim jsjdj
Siz sporcular tatlilara uzaksınız ya sanırım
Yani ama arada yiyoruz hsjsjdj
Yiyin gari
Yiyelim
Bilmiyorum çok kalorili diye herhalde dikkatimi çekmemiş
Denemeyi düşündüm sonra amaaan diyip geçtim
Yoohhh wollahaaa denememişikk hiç polowa nedirkine
Merenge benziyormuş da aslanların yiyebileceği bisey değil sen merak etme hiç
Wollehemi loo
Yaptım ama yemedim ya ohshd
Merengin tadını denedim pavlova da meyvelidi yani