Yeme & İçme Açık büfede tabağını hangi yemeklerle doldurursun? Pseudanor Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Merhaba :)Tam istediğim şey şu an. Kat çıkardım yemeklerden nam nam <3 Açık büfede tabağını hangi yemeklerle doldurursun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Bonjourcookie Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 36 +1 yıl Merhabalar. Açık büfe ve ben.. bir arada düşünemiyorum. Hele de iştahsızsam. Elimde tabak dolduramam ki.. Hafif şeyler alayım. yeşillik, peynir, biraz ceviz badem fıstık.. Mmm çilek ahududu böğürtlen.. Kafi doydum bile..🎈 1 0 Yorumla
Mɪɴɴɪᴄʜᴀ Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Ben sevmem ki tabağım boş olur dklflg 1 1 Yorumla Mɪɴɴɪᴄʜᴀ +1 yıl En iyi görüşler için teşekkür ederim Yorumla
justimagineittt Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Yemek istediğim şeylerden az miktarda aç ayı gibi değil 1 0 Yorumla
pathoss Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Yapmayin etmeyin ascilar nasil iyi dilekte bulunuyorlar bilseniz yapmazdiniz 😅 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar