Onceden her meyve mevsiminde yenirdi ve o ilk mandalinanin kokusu hayatta en sevdigim kokulardan biriydi. Sobanin ustune konurdu ve mis gibi koku kaplardi odayi. Kestane sobanin ustunde piser yenir, nohut bile sobada harika olurdu. Ayrica gece yatinca soba atesinin tavanda dans edisini izleyerek uyurduk.
Kış zamanda evde kalıp baca ya ateş ödunle yakarim, ödun yakmaya sessini duymak hoşlaniyorum rahatlatiyor, yanimda de kapuçino kremli ustune de kıpır pıpır çikolata 🤤
Akşam saat 6 gibi sarı sokak lambaları ve araba farları eşliğinde yağan kar altında bir kaldırımda yürürken gırç gırç gırç sesleri ile evin yolunu tutmak. Burnunun ucu donmuş eve vardığında üzerindeki soğukluğu tıpkı bir kaban gibi çıkarıp askılığa asmak
Merhaba, kış mevsiminin en güzel yanının bence güzel tarçınlı bir sahlepi doya doya sıcak sıcak içebilmek olduğunu düşünüyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Kıyafetlerini seviyorum ya. Hem daha fazla cep oluyor. Diğer türlü bir yere giderken cebe de sığmıyor elinde taşıyıp duruyorsun. Bir de kar yağışını çok severim. Kendi başıma yürür gezerim.