Ev & Yaşam Kış ayının en güzel yönü nedir sizce? Hendestra Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Bence kış aylarında sivrisinek olmaması en güzeli yönü 😂 Kış ayının en güzel yönü nedir sizce? Cevapla Nedir Soruları En Güzel Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. kar yağması 0 0 Yorumla
0oMısra-ıBerceste0o Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Cidden bu durum çok güzel 😄 0 1 Yorumla Hendestra +1 yıl Olaya iyi yönden bakmak bu oluyor 🤣 Yorumla
Concorrdia Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl toplu tasımada ter kokusunun olmamasııı 0 3 Yorumla Hendestra +1 yıl Bak buda iyide ama kat kat giyinen insanlardan yine gelme ihtimali var Yorumla sAmetYamann +1 yıl @Concorrdia çok komik çok bravoo alkışlıyorum 👏👏 bravoo işte vicdan kimlerin elinde sevgi böyle bir sevgi benim gibi kime karşı saygı hürmet nasıl bir karektere karşı siz hiç neyse Allah var yeterli soze gerek bile yok Yorumla Concorrdia +1 yıl @sAmetYamann? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
kar yağması
En güzel yanı ev kediliği bence
Cidden bu durum çok güzel 😄
Olaya iyi yönden bakmak bu oluyor 🤣
toplu tasımada ter kokusunun olmamasııı
Bak buda iyide ama kat kat giyinen insanlardan yine gelme ihtimali var
@Concorrdia çok komik çok bravoo alkışlıyorum 👏👏 bravoo işte vicdan kimlerin elinde sevgi böyle bir sevgi benim gibi kime karşı saygı hürmet nasıl bir karektere karşı siz hiç neyse Allah var yeterli soze gerek bile yok
@sAmetYamann?