Aile & Toplum Kışın en güzel yanı nedir? Nadıyekrhn Takip Et Master Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 47 Yapay Zekaya Sor ☕❤️Battaniyeler çıktı, çamaşırlar kapılara asıldı kış geldi mutlu musunuz ben değilim 😀 Kışın en güzel yanı nedir? Cevapla Nedir Soruları En Güzel Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 149b cevap paylaştı. Evin çok güzelmiş beğendim :D bence film dizi izlemek ve kahve içmektir. afiyet olsun.bende kış aylarını çok severim 1 2 Yorumla Nadıyekrhn 1 yıl Teşekkür ederim 😀 u Barış_LonelyForever 1 yıl Rica ederim ne demek :D
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 15,9b cevap paylaştı. Kitap okumak için vaktin olması gadası 1 0 Yorumla
kurumeyvecanavarı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. En güzel yanı bira yapabilmektir, en kötü yanı ise kedim soğuk diye büzüşerek yattığı için, o uyurken tırnaklarını kesemiyorum. 1 3 Yorumla Nadıyekrhn 1 yıl Kışın bira içilmez:)) Yorumla kurumeyvecanavarı 1 yıl Kış biraları var yaz birası gibi değil biraz daha ılık içiliyor. Yorumla Nadıyekrhn 1 yıl Hmm bilmiyordum Yorumla
fesfs Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Ben kış insaniyim😀 gereksiz akrabaları görmüyorum çünkü , hepsi yaşadıkları cehennemin dibine gidiyor kışın, afiyetto bu arada şekerim. 1 1 Yorumla Nadıyekrhn 1 yıl Teşekkür ederim canım 🌸 Yorumla
ZorundamıyımEfsane Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Kışın bir güzelliği yok valla. Yine kahve aldı eline yaa. 1 4 Yorumla Nadıyekrhn 1 yıl Sende sevmiyorsun kışı demi 😀 Yorumla ZorundamıyımEfsane 1 yıl Yok doğal gaz faturası yüksek geliyor :D Yorumla Nadıyekrhn 1 yıl Beni sev boş ver 😀 Yorumla ZorundamıyımEfsane 1 yıl ahaha olur :D seni zaten seviyorum canım Yorumla
Boğaalfa Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% 1 yıl Huzurlu sıcak bir köşede oturmak Allah kış aylarında huzur ve sıcak bir oda nasip etsin tüm ihtiyacı olan insanlara 1 0 Yorumla
Gercegimsanri Takip Et Master Yaş: 24 , eic 88% 1 yıl En sevdiğim mevsim sonbahar, kışı da seviyorum ama yaşam şartlarımızı biraz daha iyileştirebilirsek daha çok seveceğim 1 0 Yorumla
Wineandorange Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Valla ben güzel bir tarafını bulamiyorum sürekli üşüdüğümden 1 0 Yorumla
Tuğberk_Bey Takip Et Master Yaş: 32 , eic 48% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kahve çay ve sıcacık yatak başka ne yapılır ki kışın alternatif kısıtlı oluyor. 1 0 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Evet mutluyum. Kışın güzel yanı yaz gibi bunaltıcı sıcak olmaması 1 0 Yorumla
_Melioraa_ Takip Et Yoda Yaş: 106 , eic 99% 1 yıl Bolca yağmur, kasvetli kapali hava, battaniye çay sevdiklerim.. 1 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et Mentor Yaş: 42 , eic 52% 1 yıl bahar aylarını severim amakış ve yaz mevsimini de yaşıyoruz 1 0 Yorumla
pembedonlushakira Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl çoraplar 😂 çıplak ayak görmüyoruz mavi fincanli ndndn 1 0 Yorumla
smileyyy_ Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 95% 1 yıl En sevdiğim mevsim sonbahar, biraz yaşayalım. Kış da kar varsa guzeldir 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Hiçbir güzel yanı yok. Araban yoksa daha da berbat. Soğuk çamur doğalgaz faturası üşümek…. 1 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,9b cevap paylaştı. eve girdiğimde yüzüme vuran sıcaklık , en sevdiğim yanı bu 1 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kuzineyi bekliyorum… 🙃 1 1 Yorumla Nadıyekrhn 1 yıl Ne güzel ya Yorumla
AnkaradaBirYalniz Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 559 cevap paylaştı. Ev de genismis😀😀 1 3 Yorumla Nadıyekrhn 1 yıl Geniş geniş at eksik 😀 Yorumla AnkaradaBirYalniz 1 yıl Sen varsin ya😀😀 Yorumla Nadıyekrhn 1 yıl 😀😀 Yorumla
babysharkSmom Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Hiç mutlu değilim soğuktan nefret ediyorum 2 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı. Hic güzel yanı yok benim için 😏😏 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Uzun giysiler giyilmesi 😊 1 0 Yorumla
pumpkindessert Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Şık kombinler yapıyorum güzel yani bu 1 0 Yorumla
Kararsızlıkvar Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 40% 1 yıl Çok mutluyum ben 😀😀Şimdi kombiyi de açarım 1 0 Yorumla
Gof34 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Afiyet olsun 1 1 Yorumla Nadıyekrhn 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Roses_ie Takip Et Xper 3 Yaş: 28 1 yıl Kışlık kıyafetlerim daha güzel leodldşwşdösööa 1 1 Yorumla Nadıyekrhn 1 yıl Kızım da öyle diyor 😀 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Evin çok güzelmiş beğendim :D bence film dizi izlemek ve kahve içmektir. afiyet olsun.
bende kış aylarını çok severim
Teşekkür ederim 😀
Rica ederim ne demek :D
Kitap okumak için vaktin olması gadası
En güzel yanı bira yapabilmektir, en kötü yanı ise kedim soğuk diye büzüşerek yattığı için, o uyurken tırnaklarını kesemiyorum.
Kışın bira içilmez:))
Kış biraları var yaz birası gibi değil biraz daha ılık içiliyor.
Hmm bilmiyordum
Ben kış insaniyim😀 gereksiz akrabaları görmüyorum çünkü , hepsi yaşadıkları cehennemin dibine gidiyor kışın, afiyetto bu arada şekerim.
Teşekkür ederim canım 🌸
Kışın bir güzelliği yok valla. Yine kahve aldı eline yaa.
Sende sevmiyorsun kışı demi 😀
Yok doğal gaz faturası yüksek geliyor :D
Beni sev boş ver 😀
ahaha olur :D seni zaten seviyorum canım
Huzurlu sıcak bir köşede oturmak Allah kış aylarında huzur ve sıcak bir oda nasip etsin tüm ihtiyacı olan insanlara
En sevdiğim mevsim sonbahar, kışı da seviyorum ama yaşam şartlarımızı biraz daha iyileştirebilirsek daha çok seveceğim
Bu tabiki
Valla ben güzel bir tarafını bulamiyorum sürekli üşüdüğümden
Kahve çay ve sıcacık yatak başka ne yapılır ki kışın alternatif kısıtlı oluyor.
Evet mutluyum. Kışın güzel yanı yaz gibi bunaltıcı sıcak olmaması
Bolca yağmur, kasvetli kapali hava, battaniye çay sevdiklerim..
bahar aylarını severim ama
kış ve yaz mevsimini de yaşıyoruz
çoraplar 😂 çıplak ayak görmüyoruz mavi fincanli ndndn
En sevdiğim mevsim sonbahar, biraz yaşayalım. Kış da kar varsa guzeldir
Hiçbir güzel yanı yok. Araban yoksa daha da berbat. Soğuk çamur doğalgaz faturası üşümek….
eve girdiğimde yüzüme vuran sıcaklık , en sevdiğim yanı bu
Kuzineyi bekliyorum… 🙃
Ne güzel ya
Ev de genismis😀😀
Geniş geniş at eksik 😀
Sen varsin ya😀😀
😀😀
Tabiiki bol bol kahve içilmesidir Nadiyeee 😍😉
Hiç mutlu değilim soğuktan nefret ediyorum
Mutluyum sıcak havaları sevmiyorum
Hic güzel yanı yok benim için 😏😏
Uzun giysiler giyilmesi 😊