Yeme & İçme Börek yaparken hazır yufka mı kullanırsınız, kendiniz mi açarsınız? souvenirxo Takip Et Xper 7 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Börek yaparken hazır yufka mı kullanırsınız, kendiniz mi açarsınız? Börek yaparken hazır yufka mı kullanırsınız, kendiniz mi açarsınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
joeblack18 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Hazır yufka tercih ederim tabi. 1 0 Yorumla
eltigre Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Öfff açım lan ben, börek el açması farklı güzel hazır yufka başka güzel oluyor. İkisini de deneyip kararsız kalıp tekrar tekrar denemek istiyorum. 1 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Hamur açmayı bilsem açarım. Şimdilik hazır yufkadan yapıyorum. 1 0 Yorumla
Depresyonunellitonu Takip Et Xper 6 Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Ben yiyiciyim bilemem dmfmg 1 0 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Anam ne isterse onu alırım ben. 1 0 Yorumla
Spesifik00 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Hazır alıyoruz daha bulamadık açanı açacak olanı 1 0 Yorumla
eylulayigelsin Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Yapmam 1 4 Yorumla eylulayigelsin +1 yıl Daha doğrusu yapamam😂😂 Yorumla eltigre +1 yıl Net evde kaldın kardeşim, dersleri çalışırken bir yandan börek dersleri de almalısın Yorumla eylulayigelsin +1 yıl 😂 seven kendisi öğrenir yapar ya Yorumla eltigre +1 yıl Hayat müşterek diyorsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hazır yufka tercih ederim tabi.
Öfff açım lan ben, börek el açması farklı güzel hazır yufka başka güzel oluyor. İkisini de deneyip kararsız kalıp tekrar tekrar denemek istiyorum.
Hamur açmayı bilsem açarım. Şimdilik hazır yufkadan yapıyorum.
Kendim açayim diyomuşum 😅
Ben yiyiciyim bilemem dmfmg
Anam ne isterse onu alırım ben.
Hazır alıyoruz daha bulamadık açanı açacak olanı
kendim yaparım
Kendim açarım
Hazir
Hazır yufka
Yapmam
Daha doğrusu yapamam😂😂
Net evde kaldın kardeşim, dersleri çalışırken bir yandan börek dersleri de almalısın
😂 seven kendisi öğrenir yapar ya
Hayat müşterek diyorsun