Merhabalar..🧁 Kahvaltı önceden en sevdiğim öğündü. Hazırlamasını ve yapmasını çok severdim. Hazır bir kahvaltı sofrasını tercih etmiyorum. Kendim hazırlamalıyım. Sevdiğim şeyleri masaya koyup özenle hazırlamalıyım. Artık ama iki senedir kahvaltı sevdiğim öğün olmaktan çıktı ve artık kahvaltı yapmıyorum. Akşam beşe kadar sade bir filtre kahve içiyorum iki üç fincan. Bolca da su. Bu beni akşama kadar tok tutuyor. Sadece pazar günü kahvaltı yaparım. Oda öğlene doğru olur. Bunda da sadece kendim hazırlamayı severim. BaZen filtre kahve ile bal muz ceviz çilek eşliğinde tereyağlı bir kruvasan, bazen fıstık ezmeli ya da tahinli meyveli bir yulaf lapası bazen pancake ya da sebzeli omlet yaparım. Bazende iki dilim siyez ya da çavdar ekmeğini kızartıp muzlu fıstık ezmeli bir tost yapar yerim. Yani pazar günü yapsamda sadece kendim hazırlamalıyım.
Kendim hazırlamayı çok severim. Sevdiğim insanların da hazırladığı hazır masalara oturmayı da severim tabi ama beni en çok mutlu eden kendi hazırladığım kahvaltı masası olur.
Görsel çok güzel görünüyor ellerine sağlık, afiyet olsun şimdiden ♥️
Birlikte hazırlamayı severim ve kahvaltıyı eşinle hazırlayacaksın en güzeli
O domates doğrarken ona sarılıp kulağına güzel sözler söyleyeceksin salatanın içinden birer dilim alacaksın dudağına bulaşan çikolatayı öperek temizleyeceksin daha neler neler
Birde köyde isen masa da manzaraya bakan bir balkonda ise ouuu ouu hiç değmeyin keyfime
Süpersin.. Ama bence sofra hazırlamayı mı yoksa toplamayi mi tercih edersin diye sormalıydın. Senin sorunda kazanan seçenek zaten baştan belli. Herkes senin gibi sevdiklerine hizmet etmekten zevk duymaz. Millet hep yeme peşinde 😄
Ikisinden de keyif alıyorum. Ama hazır masaya oturmak gibisi de yok bence. Hele ki sevdiğim kişilerin elindense o kalabalık ortamda beraber daha da keyifli hale geliyor her şey.
kahvaltı benim n değer verdiğim v onemsedigin ogunumdur ne sinlikle ben ha zirlamaliyim tek başıma da olsam misafirlerim de olsa kesinlikle dolu dolu olmalı masam yem el yapmayı ve yemeyi cok severim