Selam ✨ kahvaltınızı kendiniz mi hazırlamayı seviyorsunuz, yoksa dışarıda hazır tüketmek mi daha güzel, ya da sevdiğiniz biri size kahvaltı hazırlamasını mı tercih edersiniz

Selam ✨ kahvaltınızı kendiniz mi hazırlamayı seviyorsunuz, yoksa dışarıda hazır tüketmek mi daha güzel, ya da sevdiğiniz biri size kahvaltı hazırlamasını mı tercih edersiniz

Genelde annen baban hazırlıyor kendimiz hazırlayıp evde yiyoruz artık dışarıda öyle keyfi yemek yemek kahvaltı yapmak gerçekten kolay değil, Bir de mesela sert mi kahvaltı diye bir saçmalık var insanları yiyemeyeceği yiyecekleri alıp ondan sonra çöpe gitmesine neden oluyor
Uyandığımda mutfakta şöyle muhteşem bir kahvaltı hazırlanmış olsa bunu kim sevmez 😬😂dışarıda serpme kahvaltı severim ama diğer türlü pek sarmıyor. Ama en çok evde yapmayı severim kahvaltıyı. Evde olacak ama ben değil bi başkası hazırlamış olacak 😬
Sana Hazırlardım abla da ben de kötü yemek yapıyorum :D :D
Rica ederimm abla 😂😬
Rica ederim abla :)
Kahvaltımı kendim hazırlamayı sevmiyorum, dışarıda hazır yemek daha güzel ama sevdiğim birinin benim için kahvaltı hazırlaması daha da güzel tabii ki 🙂
Kendim hazırlamayı severim kardeşim. Arada bir kaçamak olsun diye de Annemi dışarı götürürüm.
Afiyet olsun abla 🌹😊
Teşekkür ederim kardeşim 😊🌹
Cevap
12Cevap
Evde kendim hazırlar yerim gadası
Ben hazırlıyorum. ama bu durumdan bıktım mi bıhtımmm resmen biri de deniyor ki hazırlayalım da sürpriz olsun amann dertli dertli dertli benn😃
Afiyet olsun abla ben bazen üşenip hazırlamadığım oluyor :D
Ana olmasa gençler hep üşeniyor 😃
Haklısın abla :D
dışarda restoran kahvaltısı değil de.. Sabahtan pikniğe gidip semaver çayıyla köfte ekmek domates yapmayı çok istiyorum.. Ev olarak da bir yayla evinde pencereden dışarınin yeşilini izlerken sobanın üzerinde demlenen çayım 😊
Kendi ellerimle hazırlamayı seviyorum🥰😇
Afiyet olsunn abla 🥰 :)
ruh halime bağlı genelde kendimi pozitif hissettiğim zamanlar kendim hazırlamayı severim en sevdiğim şeyleri hazırlarım böyle özene özene çayımı demleyim mis gibi ama böyle moralim bozuk falan olduğu zaman aşırı gergin oluyorum illa önümde hazır olacak o yüzden
Dışarıda kahvaltıya gitmeyi çok seviyorum. Kendim de hazırlarım ve bana hazırlanmasını çok severim.
Ben hazırlarım tek kaldığım için zaten şu dönemler 😅 Kendimi seviyorum kahvaltısı hazırlıyorum 🥰
Mecburen hep kendim hazırlıyorum yanlız yaşıyorum çünkü
Hazirlayan olsaydı severdim. Maalesef hep ben hazırlıyorum 🤭
Kahvaltım zaten kahve çoğu zaman onu da dışarıdan alırım 😂
hazırlanmış bir kahvaltıyı her daim severim😂
Ben kendim istediğim şekilde hazırlayıp doğaya karşı kuş sesleri arasında yemeyi seviyorum
Birisi hazırlasa iyi olur ama ben de hazırlamasıni severim
Hazır önüme gelsin yaa. Zaten her gün ben hazırlıyorum.
Kendim hazırlamayı seviyorum ama kahvaltı öğününü sevmiyorum. Sabah iştahım kapalı oluyor.
Her türlü yerimde sabah kalkıp kendime hazırladığım kahvaltı daha güzel oluyo.
Evde hazırlıyorum, arada dışarıda kaçamak yapıp yemek de keyifli geliyor
Kendim hazırlarım genelde.
Kendim hazirliorum maalesef 😅
Afiyet olsun 😅
Kendim hazırlıyorum genelde.
Afiyet olsun :)
Sevdiğim birinin hazırlamasını tercih ederdim tabii 😄 Ama öyle biri yok
Kendim yaparım kafidir.
O günkü isteğime göre kendim hazırlarım
Genelde kendim hazirlarim
Kendim hazırlarım genelde
Kahvaltiyi her türlü çok seviyorum hic fark etmez.
Her zaman kendim hazırlarım
Hazır severim hep
Mecburen kendim hazırlıyorum
Kendim hazırlamayı daha çok seviyorum
Tabii ki de kendim hazırlardım.
Hazırı kim sevmez 😐
Hazir seviyorum ama ben hazırlıyorum
İkiside olur kanka
🦋🤗🌹
keske hep hazir olsaof
Hmm ikisini de severim
Hazır.