Sabahları kahve mi, çay mı seni kendine getirir, zımba gibi yapar? Sabahları normalde çay içmeyi tercih ediyorum ve seviyorum. Fakat kahve metabolizmayı hızlandırıp yağ yakmayı sağladığı için kahve içmeye başladım... Peki ya siz ne içiyorsunuz?
Çay içmezsem kendime gelemem. İsterse bir sürü kahve içeyim ama o çayı yinede ararım. Sabahları mutlaka olacak kahvaltı da. Yoksa kendime gelmem imkansız.
Çay içmediğim zaman ogün güne başladığımı hissedemem. Hani öyle ocağından çay indirmeyen biride değilim ama mutlaka bir bardakta olsa ogün sabah kahvaltısı çayla başlamalı. Diğer günler pek çay aramıyorum zaten.
Benim için ayılmak Mümkün değil. Ikisinide icsem ayılamam.Sevdiğimin sesini duyunca sanki canlanıyorum. Enerji doluyorum. Üzerimdeki uyuşukluk gidiyor.
Filmlerde görür özenirdim çok havalı şekilde kahve içer çıkar giderlerdi Denedim kendimi zor attım börekçiye of yanındada çay Velhasılı olmuyormuş öyle😃
Hiç birisini içmeden de metabolizmamız salgıladığı hormonlarla açılıp kendimize gelmemizi sağlar. Ama genelde tercihim, alışkanlığım olan çaydan yana olur.