Yeme & İçme Etiketi kap, Hayattan Keyif Alanlar Kulübü’ne katıl! Hayattan keyif almanı sağlayan şeyler neler? (Sayfa 6) Lay’s Fırından Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4845 Etiketi kap, Hayattan Keyif Alanlar Kulübü’ne katıl! Hayattan keyif almanı sağlayan şeyler neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 93 kişi beğendi
NoNicknaaame Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Ben her gün her dakika hayattan keyif alan yaşamayı seven bi tipim zaten 0 0 Yorumla
Esmer9292 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Kahve be reis ne olacak yanına sigara da olursa baba tamam 0 0 Yorumla
Falanca0kişi Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Ya bu cipsler niye bu kadar harika oluyor. Ve Lays fırndan az yağ ile tercihlerin başında sayılır 0 0 Yorumla
edamyt Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Laysssss en büyük ve tek aşkım olabilirsin ehehhehehe 0 0 Yorumla
hmdieryy Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Askerdeyim çıkınca hayattan zevk almaya bakacam artık 😅 0 0 Yorumla
Gizlibiri13 Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Kimse yok sadece sen varsın ve birde tabikide müzik başka ne olsun ki 0 0 Yorumla
Hecaanseverevli Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Yatmak tabiki kocamı işe gönderince akşama kadar yatıyorum 0 0 Yorumla
Yasemince135 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Film, dizi ya da oyun geceleri düzenleyerek sevdiğin arkadaşlarınla eğlence dolu saatler planla. 0 0 Yorumla
Mutsuzsefa Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl oyun oynamak ve arkadaşlarımla gezmek ve lays baharatlı cıps yemek 0 0 Yorumla
Kittypuni Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Bilgisayar oyunları haha dış dünyadan soyutlanması sağlıyor. 0 0 Yorumla
MABELMATİZZZ310885 Takip Et Xper 1 Yaş: 40 +1 yıl Hasta olmadan geçirdiğim her an hayattan keyif aldığım andır. 0 0 Yorumla
Kararsızbirkızım2001 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Cips yemeyi seviyorum ama ondan sonra aldığım kaloriyi düşünüyorum:) 0 0 Yorumla
Sǝnsɥᴉ Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Sessiz sakin bir ortamda kafamı dinlemek, spor yapmak, tv izlemek 0 0 Yorumla
cengizzz111111 Takip Et Xper 1 Yaş: 32 +1 yıl Çok şükür yazılmış olan maddelerin hepsini yapıyorum 0 0 Yorumla
thedilolog Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Kızım sadece kızım baska hiçbir şey ya da hiç kimse değil. 0 0 Yorumla
damlas55 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Hayvanlarla vakit geçirmek kadar keyifli bir aktivite yok bence 🐈⬛🦮 0 0 Yorumla
violentsx Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Kızlarla evde deli gibi eğlenmek ve kısır partisi yapmak 🙂 0 0 Yorumla
bluesjam Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Lay's'in en güzeli baharatlısı olabilir. Bir de yanında sos geldi mi... 0 0 Yorumla
ahmetceee Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Çok güzel ve lezzetli yemeye başlıyorum duramıyorum 0 0 Yorumla
CanımTavşanım Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Klâsik dışında yemiyorum en sevdiğim ruffles sonrasında lays geliyor 0 0 Yorumla
МасалПолатова Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Ailem benim her anımı keyifli kılmaya yetiyor da artıyor. 0 0 Yorumla
simego777 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Sigara çok keyif verici.. futbol şahane hissettiriyor.. çocuklarla vakit geçirmek motive ediyor.. 0 0 Yorumla
selinfreeelf Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Kediler ve kuşlar birde arkadaşlarım olduğu zamanda aşk 0 0 Yorumla
Nes61Nes Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Müzik dinlemek müzik dinlemediğim zaman günüm kötü geçiyor 😊 0 0 Yorumla
Samet812 Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl İlginç lays çok severim her yenilendikçe benim için vaz geçilmez oluyor 0 0 Yorumla
STAR-21 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Bence erkeklerin %90 ı kızlarla takilmaktan keyif alır 0 0 Yorumla
_Şahsına-Munhasır_ Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Lay's Fırından Yoğurt & Mevsim Yeşillikli tam bana göre 0 0 Yorumla
Dertyumi Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Bilmediğim yeni şeyler öğrenmek, yeni kişilerle tanışmak, yeni yerler keşfetmek, yeni dil öğrenmek 0 0 Yorumla
ssmiğfer27 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Müzik dinlemek, dizi film izlemek ve sosyalleşmek benim hayattan keyif aldığım şeyler. 0 0 Yorumla
Tae_Kook Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Kimse çünkü kimsem yok, olabilirdi belkide ama olmadı 0 0 Yorumla
DocHudson Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Dil öğrenmek, Gezmek, Okumak, Yazmak ve Çizmek benim keyif alığım şeylerdir. 0 0 Yorumla
OceanSoul_ Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl Hayattan keyif almamı sağlayacak birçok sebep var. İçimdeki yaşama sevinci bile yeterli. 0 0 Yorumla
lyralways_ Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Lay's gerçekten bütün cipslerini lezzetli yapmayı nasıl başarıyor...😍 0 0 Yorumla
Amiralxxzz Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl onu düşünmek belki bir gün onunla beraber oluruz diye düşünüp mutlu olmak başka yok 0 0 Yorumla
asusss1 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl İlk sırada kesinlikle güne kahveyle başlamak geliyor :) 0 0 Yorumla
sengulal10 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Güne güzel başlamak ve daha iyi hissetmek için spor yap. 0 0 Yorumla
Asilaggdsss Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Dizi ve film gezmek müzik dinlemek vs hobiler mutlu ediyor beni 0 0 Yorumla
mervisimki Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl şarkı dinlemek, film dizi izlemek, onunla konuşmak <3 0 0 Yorumla
SelinISu Takip Et Xper 4 Yaş: 40 +1 yıl Eşimle arkadaşımla gezmek çocuklarımla voleybol oynamak 0 0 Yorumla
simar_designer Takip Et Xper 1 Yaş: 37 +1 yıl Kardeşim Lay's çok sever. onun seçtiği bir filmi izleriz. film başlamadan da cips yemiyor🤭 0 0 Yorumla
kışkizi34 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Kitabimi alip kos bir isikta kitap okuyarak uyuya kalmak, 0 0 Yorumla
Sedefavci6 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Ben laysin baharatlı çeşnili bi cipsisi var onu çok seviyorum 0 0 Yorumla
Elfwithoutears Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Lays kaşık cips+kola hayatıma renk katan tek cipsti artık hayatıma kolayla devam ediyorum 0 0 Yorumla
ŞssssVh Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Film izlemek kesinlikle. Guzel bir film ve cips harika giderdi 0 0 Yorumla
uğurböceği0000 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Dönerli lokma ve arkadaşlarımla top oynamak 2 0 Yorumla
Nessssrincimmmm Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 65% +1 yıl Patates kızartması ve baharat çeşitleri 1 0 Yorumla
Kedikizlik Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Benim de kafamın yanında cips olacak mı 1 1 Yorumla Kedikizlik +1 yıl Aha valla olmuş sjkdkdkdfkfkdkd Yorumla
Sherlockun_Piposu Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Zevk alabilmem için 40 fırın cips yemem lazim 1 0 Yorumla
nirhamm Takip Et Master Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. Çok para lazım anca o zaman keyif alırım 1 0 Yorumla
özgürrkiizz Takip Et Master Yaş: 33 , eic 71% +1 yıl Spor hiç fena değil bence 1 1 Yorumla fati34 +1 yıl demi Yorumla
LeylaTekin3434 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 94% +1 yıl Müzik dinlemek, Seyahat etmek, Spor yapmak 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
513Cevap
Ben her gün her dakika hayattan keyif alan yaşamayı seven bi tipim zaten
Kahve be reis ne olacak yanına sigara da olursa baba tamam
Ya bu cipsler niye bu kadar harika oluyor. Ve Lays fırndan az yağ ile tercihlerin başında sayılır
Laysssss en büyük ve tek aşkım olabilirsin ehehhehehe
Askerdeyim çıkınca hayattan zevk almaya bakacam artık 😅
Kimse yok sadece sen varsın ve birde tabikide müzik başka ne olsun ki
Yatmak tabiki kocamı işe gönderince akşama kadar yatıyorum
Film, dizi ya da oyun geceleri düzenleyerek sevdiğin arkadaşlarınla eğlence dolu saatler planla.
oyun oynamak ve arkadaşlarımla gezmek ve lays baharatlı cıps yemek
Bilgisayar oyunları haha dış dünyadan soyutlanması sağlıyor.
Hasta olmadan geçirdiğim her an hayattan keyif aldığım andır.
Cips yemeyi seviyorum ama ondan sonra aldığım kaloriyi düşünüyorum:)
Sessiz sakin bir ortamda kafamı dinlemek, spor yapmak, tv izlemek
Çok şükür yazılmış olan maddelerin hepsini yapıyorum
Kızım sadece kızım baska hiçbir şey ya da hiç kimse değil.
Hayvanlarla vakit geçirmek kadar keyifli bir aktivite yok bence 🐈⬛🦮
Kızlarla evde deli gibi eğlenmek ve kısır partisi yapmak 🙂
Lay's'in en güzeli baharatlısı olabilir. Bir de yanında sos geldi mi...
Lays Fırından 😋😋😋
Ama Maalesef Yiyemiyorum 😔
Spor müzik kitap okumak kamp yapmak işte zevk budur
Çok güzel ve lezzetli yemeye başlıyorum duramıyorum
Klâsik dışında yemiyorum en sevdiğim ruffles sonrasında lays geliyor
Ailem benim her anımı keyifli kılmaya yetiyor da artıyor.
Sigara çok keyif verici.. futbol şahane hissettiriyor.. çocuklarla vakit geçirmek motive ediyor..
Kediler ve kuşlar birde arkadaşlarım olduğu zamanda aşk
Müzik dinlemek müzik dinlemediğim zaman günüm kötü geçiyor 😊
İlginç lays çok severim her yenilendikçe benim için vaz geçilmez oluyor
Bence erkeklerin %90 ı kızlarla takilmaktan keyif alır
Lay's Fırından Yoğurt & Mevsim Yeşillikli tam bana göre
Bilmediğim yeni şeyler öğrenmek, yeni kişilerle tanışmak, yeni yerler keşfetmek, yeni dil öğrenmek
Müzik dinlemek, dizi film izlemek ve sosyalleşmek benim hayattan keyif aldığım şeyler.
Kimse çünkü kimsem yok, olabilirdi belkide ama olmadı
Dil öğrenmek, Gezmek, Okumak, Yazmak ve Çizmek benim keyif alığım şeylerdir.
Hayattan keyif almamı sağlayacak birçok sebep var. İçimdeki yaşama sevinci bile yeterli.
Lay's gerçekten bütün cipslerini lezzetli yapmayı nasıl başarıyor...😍
onu düşünmek belki bir gün onunla beraber oluruz diye düşünüp mutlu olmak başka yok
İlk sırada kesinlikle güne kahveyle başlamak geliyor :)
Güne güzel başlamak ve daha iyi hissetmek için spor yap.
Dizi ve film gezmek müzik dinlemek vs hobiler mutlu ediyor beni
şarkı dinlemek, film dizi izlemek, onunla konuşmak <3
Eşimle arkadaşımla gezmek çocuklarımla voleybol oynamak
Kardeşim Lay's çok sever. onun seçtiği bir filmi izleriz. film başlamadan da cips yemiyor🤭
Kitabimi alip kos bir isikta kitap okuyarak uyuya kalmak,
Ben laysin baharatlı çeşnili bi cipsisi var onu çok seviyorum
Lays kaşık cips+kola hayatıma renk katan tek cipsti artık hayatıma kolayla devam ediyorum
Film izlemek kesinlikle. Guzel bir film ve cips harika giderdi
Dönerli lokma ve arkadaşlarımla top oynamak
Patates kızartması ve baharat çeşitleri
Lays bütün cipslerine bayılıyorum
Benim de kafamın yanında cips olacak mı
Aha valla olmuş sjkdkdkdfkfkdkd
Zevk alabilmem için 40 fırın cips yemem lazim
Hayattan zerrece zevk alamıyorum
Dünyayı dolaşmakkklkllllll
Yiğenlerim ve bazı arkadaşlarım
Tatil ve abur cubur yemek
Çok para lazım anca o zaman keyif alırım