Yeme & İçme Etiketi kap, Hayattan Keyif Alanlar Kulübü’ne katıl! Hayattan keyif almanı sağlayan şeyler neler? (Sayfa 7) Lay’s Fırından Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4845 Etiketi kap, Hayattan Keyif Alanlar Kulübü’ne katıl! Hayattan keyif almanı sağlayan şeyler neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 93 kişi beğendi
zodyaklısamara_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 78% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 669 cevap paylaştı. Yağan yağmur ve kahve yeterli 1 0 Yorumla
xCuppycake Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 88% +1 yıl Diyetteyim ama yeşile bayılıyorum yaaa 1 0 Yorumla
Merveniizzz Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 79% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 590 cevap paylaştı. Güzel olmuş ellerine sağlık 1 0 Yorumla
Aylingüvenn Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Gez, gör, ye mantığı yaşadığım için mutluyum 😅 1 0 Yorumla
Aşkın_Sonu Takip Et Master Yaş: 41 , eic 63% +1 yıl Gerçekten lays fırından serisi çok güzel. 0 0 Yorumla
KaraKartalKerem Takip Et Xper 3 Yaş: 29 , eic 67% +1 yıl LAY'S FIRINDAN her zaman en iyisi bence. 😎👍 0 0 Yorumla
Tatlı_günahlar Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 94% +1 yıl Fenerbahçe ve asla umudumu kaybetmeme isteği 😉👍 0 0 Yorumla
sehzade__sinan Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl az önce lays yedim :D teşekkürler lays 0 0 Yorumla
ayselişkolik Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 89% +1 yıl Hayattan keyif almak mı bize mi dedin 0 0 Yorumla
hemenkullan Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 71% +1 yıl Hayattan keyif almamın imkanı Yok gibi 0 0 Yorumla
Tarkangeldi Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 82% +1 yıl Yan gelip yatmak keyif veriyor sadece 0 0 Yorumla
VaybeFatih Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 36% +1 yıl Laysin en vazgeçilmezi sizin için hangisi 0 0 Yorumla
Furkilendin Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 89% +1 yıl Haha daha dün aldım güzel paylaşım olmuş 0 0 Yorumla
Vaveylaa49 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl az önce yoğurtluyu bitirmem dışında bir sorun yok. 0 0 Yorumla
Lladydiana Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 36% +1 yıl Alışveriş alışveriş ve alışveriş tabiki 0 0 Yorumla
Yenice135 Takip Et Xper 5 Yaş: 53 , eic 47% +1 yıl Hahattan keyif almamı saglayan tek şey paraaa :) 0 0 Yorumla
DaRealBribery Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl En sevdiğim cips markalarından Lays.. 0 0 Yorumla
DEĞERLİERMEHMET164 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 81% +1 yıl Güzel ürünleri var bu markanın 0 0 Yorumla
newbae Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 88% +1 yıl Hiç bir zaman hayatımda keyif almadım onsuz... 0 0 Yorumla
deliyürek2020 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 35% +1 yıl Güzel Bir Ürün Her Çeşiti Güzeldir 0 0 Yorumla
Sebepsizcesine Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 73% +1 yıl bol bol boş vakit olsa fena olmazdı. 0 0 Yorumla
havvahmn Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 89% +1 yıl ay zaten çok severim cips lays özellikle :D 0 0 Yorumla
soruyorum001 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 43% +1 yıl Kahve, çay, tatlı, uyku ve cips falan :D 0 0 Yorumla
Zlatan_red Takip Et Master Yaş: 37 , eic 39% +1 yıl Fırınlanmış lays kadar lezzetli bir cips yok ya :) 0 0 Yorumla
ipekozdeen Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 73% +1 yıl herşeyden önce sağlıklı olduğumu bilmek çok şükür 0 0 Yorumla
Demir666 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 968 cevap paylaştı. Yemek yemek, gezmek, para saymak ve uyumak 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
513Cevap
lays bayılırım müthiş mmmm
Yağan yağmur ve kahve yeterli
Diyetteyim ama yeşile bayılıyorum yaaa
Güzel olmuş ellerine sağlık
Film yanında cips tabii ki
Yeşil Fırından en iyi cips.
Dans etmek, şarkı dinlemek, söylemek
Gez, gör, ye mantığı yaşadığım için mutluyum 😅
Lays ve doritos favoritem
Müzik dinlemek diyim kısacası
Kitap okumak mutlu ediyor
Hayatım yok ketif alamıyorum
Kapalım barii
Yapıştır etiketi
Sade ve acılı olan tercihimdir
Gerçekten lays fırından serisi çok güzel.
LAY'S FIRINDAN her zaman en iyisi bence. 😎👍
Filmin yanında iyi gidiyor
Ailemle vakit geçirmek başı çekiyor.
Seyehat etmek kadar güzel biişey yok
Fenerbahçe ve asla umudumu kaybetmeme isteği 😉👍
az önce lays yedim :D teşekkürler lays
Hayattan keyif almak mı bize mi dedin
Hayattan keyif almamın imkanı Yok gibi
Yan gelip yatmak keyif veriyor sadece
Bizi bize bıraksınlar yeter.
Gezmek
Yemek 🥣 🥣 eğlenmek
Baharatlıya bayılıyorum... :)
Laysin en vazgeçilmezi sizin için hangisi
Haha daha dün aldım güzel paylaşım olmuş
az önce yoğurtluyu bitirmem dışında bir sorun yok.
Yoğurtlusu beni benden alıyor :D
Alışveriş alışveriş ve alışveriş tabiki
Hahattan keyif almamı saglayan tek şey paraaa :)
Lays sevilmez mi yaaa 😏😏😏
Lays sevdiğim nadir cipslerden
En sevdiğim cips markalarından Lays..
Müzik dinlemek diyim kısacası
Hayal kurarak kimse karismiyo ya
Tamam seviyoruz ama Yeni buluşta değil :D
Güzel ürünleri var bu markanın
Lays fırından en sevdiğim 😅
Müzik bisiklet yalnız kalmak net
Lays fırındanla her şey harika
seviklerimle birlikte olmak
Sağlık para olsun gayet güzel olur
Hiç bir zaman hayatımda keyif almadım onsuz...
Güzel Bir Ürün
Her Çeşiti Güzeldir
Müzik dinlemek, kitap okumak
bol bol boş vakit olsa fena olmazdı.
ay zaten çok severim cips lays özellikle :D
Kitap okumak ve turlarla gezi yapmak
Kahve, çay, tatlı, uyku ve cips falan :D
Fırınlanmış lays kadar lezzetli bir cips yok ya :)
herşeyden önce sağlıklı olduğumu bilmek çok şükür
Çok lezzetliiii bayılıyorum
Yemek yemek, gezmek, para saymak ve uyumak
Hayattan keyif almamı sağlayan şey şarkı
Lays fırından 😬👌👌👌 severisss
Şu sıralar keyif alamıyorum
Cidden çok iyi ya . 😬😬😬