Yeme & İçme Etiketi kap, Hayattan Keyif Alanlar Kulübü’ne katıl! Hayattan keyif almanı sağlayan şeyler neler? (Sayfa 5) Lay’s Fırından Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4845 Etiketi kap, Hayattan Keyif Alanlar Kulübü’ne katıl! Hayattan keyif almanı sağlayan şeyler neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 93 kişi beğendi
Cinocchio Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Tabi ki de güzel bir manzaraya sahip Kamp alanında çadırımın içindeki sıcacık uyku tulumunda uyandıktan sonra enfes bir kahvaltı yapmak 0 0 Yorumla
slxslx567 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Şimdi şöyle bir Lays Fırından Olsa yoğurt sosuyla birlikte evde film ve içecek eşliğinde mükemmel olurduuu!! 0 0 Yorumla
Alperen_5 Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl Açık havada yürüyüş yapmak heleki deniz kenarında ya da ormanlık alanda , şehir kalabalığı sıkıyor heryer insan. 0 0 Yorumla
delidolukitapseve222 Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Hayattan keyif almamı sağlayan şey şarkılar, kitaplar, ibadetler, ve yazı yazmak. Bir de yiyecek ve cipsler keyif katıyor diyebiliriz :) 0 0 Yorumla
burakkak Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Müzik yürüyüş uyku ve sevgiliye sarılmak keyif aldığım 4 şey , 3'ü tamam Bilin bakalım eksik olan şey nedir 😂 0 0 Yorumla
Albiz34 Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Yaşamak zaten hayattan keyif almanın bir yansıması olmalı eğer zaten seni yansıtmıyorsa ne yapsan boş maalesef 0 0 Yorumla
Delicesevda2 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Sevdiğim adamın nefesiyle uyumak.Güne en iyi kahvaltı ile başlamak.En sevdiğim şarkıyı dinlemek.Ve en sevdiğim tatları tatmak. 0 0 Yorumla
Sorhadibakalim Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Bütün güzel anların hepsine bu kadar iyi eşlik eden başka bir atıştırmalık var mı? Ben bulamam bulmakta istemem lays yanında olmasi yeterli. 0 0 Yorumla
hanımefendi95 Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl Kahve içmek, en sevdiğim diziyi izlemek, arkadaşlarımla çok özlediğim sohbetleri yapmak, dans etmek 1 0 Yorumla
gizlikalsiinnn Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Spor yapmak, kahve içmek sevdiklerimle sohbet etmek 1 0 Yorumla
SudaTerleyenBalık1 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Teşekkür ederim emeğine sağlık gayet severek yediğim ürünler 0 0 Yorumla
MYDREAM__ Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl laysi yoğurtla seviyorum ben çok lezetli oluyor kesinlikle deneyin derim 1 1 Yorumla YavuzOğlan +1 yıl Size katılıyorum yoğurt kekik nane süper Yorumla
Kardelenchavosx Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Banyodayken suyun altında vakit geçirmek.. Uyuyorum bazen çok güzel oluyor tavsiye ederim🤣 1 1 Yorumla Casanova1donsuz +1 yıl Herkes yapamaz😁 Yorumla
Terces13 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Pencereden bir kova su dökmek beni cok rahatlatiyor 1 0 Yorumla
Sefebalci Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Tadı çokk güzel kıtır kıtır canım çekti gece gece😋 1 0 Yorumla
Zeynepayw Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Lays çok iyi bi marka çok iyi bi tat özellikle lays fırından beni benden aliyor 1 0 Yorumla
CansuKaya1207 Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Hayattan keyif almamı sağlayan tek şey hayatta olmam 1 0 Yorumla
Lolititaaaaaa Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Eğlenmek, mutlu olmak ve sevdiğin insanlarla gezmek tozmak 1 0 Yorumla
NeZaKetLi55 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl lays gerçektend çok mükemmel. tadı olsun tuz oranı olsun mükemmel. yedikçe yiyesim geliyor. 0 0 Yorumla
hitokiri_battousai Takip Et Xper 1 Yaş: 32 +1 yıl Film/dizi izlemek boş vakit buldukça dışarıya atılmak 0 0 Yorumla
çılgın-_-adam Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Lays ince ve sade olanına bayılıyorum. cips olarak lays benimde favorim diyebilirim. özellikle 0 0 Yorumla
Adam10_10 Takip Et Xper 4 Yaş: 45 +1 yıl Cips değil başka bir şey. Film izlerken lays fırından vazgeçilmezim oldu 0 0 Yorumla
ksftaxla Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Lays bayılıyorum birazda paketin içinde daha fazla bulunsa hayır demeyiz 😁 0 0 Yorumla
AyseŞirin Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl film dizi izlerken mükemmel oluyor lays bayılıyorum tadına 0 0 Yorumla
MalElif Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Hayattan keyif alamıyorum artık ama önceden hayvanlar hayatımın rengiydi♡ 0 0 Yorumla
Ayşenur108 Takip Et Xper 4 Yaş: 41 +1 yıl Yemek yapmak, gezmek, alışveriş yapmak, yeni giysiler almak. 0 0 Yorumla
ScLord Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Akşam tv de netflix + lays ve kola bundan daha güzel bir keyif olamaz 0 0 Yorumla
yanagıdelikliadamm Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Tabiki de hayata pozitif şekilde bakmam. Modum düşükse modumu yükseltmem 0 0 Yorumla
nordicprens Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Hayattan keyif almam icin sevdiğim yanımda olsun yeter. 0 0 Yorumla
emrekilicc Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Hayattan keyif almak için para sağlık ve huzur lazım 0 0 Yorumla
barslanca Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl layse bayılıyorum tuz oranı gevrekliği tadı muhteşem. 0 0 Yorumla
HuaCheng Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Tabii ki de film, layssiz film filmsiz lays olmaz :D 0 0 Yorumla
nurssim Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl ufff cips gordum ve cipsim olmadigini fark ettim su anda hayattan hic keyif alamiyorum mlsf 0 0 Yorumla
wwhiteswann Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl laysin tuz oranına gerçekten bayılıyorum. yedikçe yiyeysim geliyor. 0 0 Yorumla
Sehzade_Sinan_ Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl en güzel cips markası lays film izlerken yanında cips olmalı mutlaka 0 0 Yorumla
PonçikBirrrrKızzzz Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Etrafında güzel insanlar olması hayattan keyif almana sebeptir. 0 0 Yorumla
Poseidon41 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Güne iyi başlamanın en güzel yolu iyi bir kahvaltı ve tabiki en önemlisi Spor yap 💪 💪 💪 0 0 Yorumla
Kübra9734 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl #Lay's Fırından olur olmasa da hepsi güzel olur ben seviyorum Lay's yemeyi 0 0 Yorumla
Cevapsızsorular34 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl benim hayattan keyif almamı sağlayan şeyler spor müzik ikilisi 0 0 Yorumla
melo_mento Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl hayattan keyif alma nedenlerim düşündüm de şimdilik yok gibi 0 0 Yorumla
gguunneess Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Uykumu tam aldiktan sonra cogu seye positif bakabiliyorum, son bir kac ayda bunu fark ettim. 0 0 Yorumla
Canduuuu Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Sabah gun doğumunu izler iken, kuşların civiltisini dinleyip manzarayi seyretmek 0 0 Yorumla
papatya_can Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl paylasim guzel olmus. muzik dinlerim yuruyus yaparim arkadaslarimla bulusur guzel vakit geciririm :) 0 0 Yorumla
FRTDRN Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Tabii ki Film İzlemek. Pek tercih etmem normalde ama Fırından güzel. 0 0 Yorumla
Elena00x Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl İstediğim şeyleri yapmak hayattan keyif almamı sağlar 0 0 Yorumla
loganozan Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl cips dedigin nezaketli olucak isirdinda alisacak agzin 0 0 Yorumla
Sanalfırend Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Baharatlı lays 10 numara tadının değiştiğini hiç hatırlamıyorum 😂😂 0 0 Yorumla
Iamready Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Kitap okumak ve okurken kayseri yemek hayattan zevk almamı sağlıyor 0 0 Yorumla
Havale_Edilmiş Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Sevdiğim insanlarla çevrili olmak en sade ve hoş cevap benim için açıkçası. 0 0 Yorumla
Nesliderler00 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Sevdiğim bir şarkıyı açıp dans etmek , o zamanın nasıl geçtiğini unutturan hobilerimdendir🤗 0 0 Yorumla
piggysmallz Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Sevdiğim kişi hariç kimse hayatıma renk katmıyor 😁 0 0 Yorumla
muhammetAlbayrak Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Para kazanmak para harcamak Ukrayna'ya gitmek dünyanın en iyi aktiviteleri 0 0 Yorumla
Денгесиз Takip Et Xper 3 Yaş: 51 +1 yıl Güne güzel başlamak ve daha iyi hissetmek için spor yap. 0 0 Yorumla
Ayseldiyorki Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Bir mega paket lays sade veya yogurtlu yersem o hayattan zevk aliyorum. 0 0 Yorumla
Pollyana685 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl zor zamanında yanında olan kişiyle birlikte olmak beni daha mutlu ediyor 0 1 Yorumla Pollyana685 +1 yıl hayattan keyif almamı sağlayan şey Lays yemek Yorumla
Tylerr_ Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Hayatta keyif almamı. Sağlayacak şey sevgi ve saygı onun dışında spor ve gezi 0 0 Yorumla
YiĞiDo3535 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl En çok keyif aldığım sesiz sakin bir ortamda hafif müzik eşliğinde biradan yudumlamak. 😂 0 0 Yorumla
Exercitus00 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Yoğurtlu ve klasik lays bir de canımdan çok sevdiğim sevgilim 0 0 Yorumla
gulbikee Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Spor yapmak şarkı söylemek ve ölüp bitene kadar gezmek 0 0 Yorumla
Tilkiboys Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Halısaha ve eşi benzeri bulunmayan aşk yaşatacak kadın 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
513Cevap
Tabi ki de güzel bir manzaraya sahip Kamp alanında çadırımın içindeki sıcacık uyku tulumunda uyandıktan sonra enfes bir kahvaltı yapmak
Şimdi şöyle bir Lays Fırından Olsa yoğurt sosuyla birlikte evde film ve içecek eşliğinde mükemmel olurduuu!!
Açık havada yürüyüş yapmak heleki deniz kenarında ya da ormanlık alanda , şehir kalabalığı sıkıyor heryer insan.
Hayattan keyif almamı sağlayan şey şarkılar, kitaplar, ibadetler, ve yazı yazmak. Bir de yiyecek ve cipsler keyif katıyor diyebiliriz :)
Müzik yürüyüş uyku ve sevgiliye sarılmak keyif aldığım 4 şey , 3'ü tamam Bilin bakalım eksik olan şey nedir 😂
Yaşamak zaten hayattan keyif almanın bir yansıması olmalı eğer zaten seni yansıtmıyorsa ne yapsan boş maalesef
Sevdiğim adamın nefesiyle uyumak.
Güne en iyi kahvaltı ile başlamak.
En sevdiğim şarkıyı dinlemek.
Ve en sevdiğim tatları tatmak.
Bütün güzel anların hepsine bu kadar iyi eşlik eden başka bir atıştırmalık var mı? Ben bulamam bulmakta istemem lays yanında olmasi yeterli.
Kahve içmek, en sevdiğim diziyi izlemek, arkadaşlarımla çok özlediğim sohbetleri yapmak, dans etmek
Spor yapmak, kahve içmek sevdiklerimle sohbet etmek
Teşekkür ederim emeğine sağlık gayet severek yediğim ürünler
laysi yoğurtla seviyorum ben çok lezetli oluyor kesinlikle deneyin derim
Size katılıyorum yoğurt kekik nane süper
Banyodayken suyun altında vakit geçirmek.. Uyuyorum bazen çok güzel oluyor tavsiye ederim🤣
Herkes yapamaz😁
Pencereden bir kova su dökmek beni cok rahatlatiyor
Tadı çokk güzel kıtır kıtır canım çekti gece gece😋
Lays çok iyi bi marka çok iyi bi tat özellikle lays fırından beni benden aliyor
Hayattan keyif almamı sağlayan tek şey hayatta olmam
Eğlenmek, mutlu olmak ve sevdiğin insanlarla gezmek tozmak
lays gerçektend çok mükemmel. tadı olsun tuz oranı olsun mükemmel. yedikçe yiyesim geliyor.
Film/dizi izlemek boş vakit buldukça dışarıya atılmak
Lays ince ve sade olanına bayılıyorum. cips olarak lays benimde favorim diyebilirim. özellikle
Cips değil başka bir şey. Film izlerken lays fırından vazgeçilmezim oldu
Lays bayılıyorum birazda paketin içinde daha fazla bulunsa hayır demeyiz 😁
film dizi izlerken mükemmel oluyor lays bayılıyorum tadına
Hayattan keyif alamıyorum artık ama önceden hayvanlar hayatımın rengiydi♡
Yemek yapmak, gezmek, alışveriş yapmak, yeni giysiler almak.
Akşam tv de netflix + lays ve kola bundan daha güzel bir keyif olamaz
Tabiki de hayata pozitif şekilde bakmam. Modum düşükse modumu yükseltmem
Hayattan keyif almam icin sevdiğim yanımda olsun yeter.
Hayattan keyif almak için para sağlık ve huzur lazım
layse bayılıyorum tuz oranı gevrekliği tadı muhteşem.
Tabii ki de film, layssiz film filmsiz lays olmaz :D
ufff cips gordum ve cipsim olmadigini fark ettim su anda hayattan hic keyif alamiyorum mlsf
laysin tuz oranına gerçekten bayılıyorum. yedikçe yiyeysim geliyor.
en güzel cips markası lays film izlerken yanında cips olmalı mutlaka
Etrafında güzel insanlar olması hayattan keyif almana sebeptir.
Güne iyi başlamanın en güzel yolu iyi bir kahvaltı ve tabiki en önemlisi Spor yap 💪 💪 💪
#Lay's Fırından olur olmasa da hepsi güzel olur ben seviyorum Lay's yemeyi
benim hayattan keyif almamı sağlayan şeyler spor müzik ikilisi
hayattan keyif alma nedenlerim düşündüm de şimdilik yok gibi
Uykumu tam aldiktan sonra cogu seye positif bakabiliyorum, son bir kac ayda bunu fark ettim.
Sabah gun doğumunu izler iken, kuşların civiltisini dinleyip manzarayi seyretmek
paylasim guzel olmus. muzik dinlerim yuruyus yaparim arkadaslarimla bulusur guzel vakit geciririm :)
Tabii ki Film İzlemek. Pek tercih etmem normalde ama Fırından güzel.
İstediğim şeyleri yapmak hayattan keyif almamı sağlar
cips dedigin nezaketli olucak isirdinda alisacak agzin
Baharatlı lays 10 numara tadının değiştiğini hiç hatırlamıyorum 😂😂
Kitap okumak ve okurken kayseri yemek hayattan zevk almamı sağlıyor
Sevdiğim insanlarla çevrili olmak en sade ve hoş cevap benim için açıkçası.
Sevdiğim bir şarkıyı açıp dans etmek , o zamanın nasıl geçtiğini unutturan hobilerimdendir🤗
Sevdiğim kişi hariç kimse hayatıma renk katmıyor 😁
Para kazanmak para harcamak Ukrayna'ya gitmek dünyanın en iyi aktiviteleri
Güne güzel başlamak ve daha iyi hissetmek için spor yap.
Bir mega paket lays sade veya yogurtlu yersem o hayattan zevk aliyorum.
zor zamanında yanında olan kişiyle birlikte olmak beni daha mutlu ediyor
hayattan keyif almamı sağlayan şey Lays yemek
Hayatta keyif almamı. Sağlayacak şey sevgi ve saygı onun dışında spor ve gezi
En çok keyif aldığım sesiz sakin bir ortamda hafif müzik eşliğinde biradan yudumlamak. 😂
Yoğurtlu ve klasik lays bir de canımdan çok sevdiğim sevgilim
Spor yapmak şarkı söylemek ve ölüp bitene kadar gezmek
Halısaha ve eşi benzeri bulunmayan aşk yaşatacak kadın