Vücudum bütün benliğiyle istiyor, yemezsem ölecekmişim gibi hem de shshs bağımlıyım ben çikolataya... sigara alkol değil, sadece çikolata 🍫 bence masum bir bağımlılık, çok ta şey yapmamak lazım 👀
Hep bu reklamlar yüzünden 🤣🤣🤣 Eskiden çikolata sevmezdim, hatta bir paketi yiyemezdim, o zamanlar çok zayıftım da. Şimdi düşününce çikolata zaafım olmuş benim. Serotonin salgıladığı için olsa gerek mutlu olmak için çikolata yiyoruz. Hep siz erkeklerin suçu biz kadınları mutsuz ediyorsunuz ve biz de bol bol çikolata yiyoruz. Sonra gelsin kilolar sonra yine mutsuz oluyoruz kilo aldık diye yine çikolata yemeye devam.. Bu döngü böyle sürüp gidiyor 🤣
Sanırım bağımlılık etkisi de var. Kadınlar reklamlardan daha fazla etkileniyor olabilirler. Bizde uzun süredir çikolata, gofret, bisküvi.. vs eve girmiyor. Seyrek olarak bazen kola alıyoruz.
Yediklerinde salgılanan mutluluk hormonları nedeniyle verdiği geçici mutluluk hissi. Nutellayı penise sürüp yese daha mutlu olacak, farkında değil. İşte bunlar hep az sevişmekten hocam 🤣
Regl döneminde canları acayip tatlı çekiyor bir de serotonin salgilatiyor ya serotonin kadınlarda erkeklere göre daha düşük o yüzden daha cabuk depresyon anksiyete filan geçiriyorlar
erkek mutsuz olduğundan ülkedeki sosyal statü gereği alkol, sigara ve çeşitlilik bkaımından daha fazla şeyin bağımlısı olabiliyor. kadınlar çoğunlukla anadolu zihniyetinden dolayı alkol ve sigara kullanamıyor rahat. böylelikle saldırabileceği en kolay şey çikolata. gerçek bu üzgünüm