AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
136Cevap
Bence internetten bak ve öğren yap... dışarıdan çok fazla yemek yemek sağlık açısından da iyi değil. Ayrıca yazık o paralara...
Böyle gitmez bence netten yemek yapmayı öğrenmelisin nefis yemek tarifleri var ordaki tarifler birebir tutuyor. Dene bence
Dışarıdan yemek söylemek ara sıra olur
Mide bu çorba ister
Bağırsak sağlığı için lifli probiyotik şeyler yemen lazım
Yorumları okudum da ne kadar acımasız yorumlar yapmışsınz öyle ya herkes yemek yapmayı bilcek diye bir kural yok
Bende böyleydim. Başta küçük şeylerle başla yemeği dışardan söyle ama evde yanına meze salata filan yap mesela. Sonra sana zevk verecek kurabiye tatlı tariflerine filan geç. Ardından yaptıkça yapasın geliyor zaten
Gözünü seveyim dünya kadar tarif var internette adamı evlenip masraf yaptığına pişman etme 😀😀😀😀😀😀😀
Kadının ev hanımı olduğunu nerden biliyorsun belliki kendi maaşı ver
Ayrıca böyle şeyler ortak yapılır
@48382727 eğer yemek yapmaktan bahsediyorsak erkek işten geldiğinde tabi yaptığı işe de bağlı, yorgun argın gelmemişse yemeğin 1 çeşidini yapabilir. Mesela kendi üzerimden örnek köri soslu tavuğu güzel yaparım, o pilavı çorbayı yapsın tavuğu da ben yaparım.. Ya da erkek salatayı hazırlar falan. Öyle yapılabilir dışarıdan söylemektense.. Diğer konuya gelince evet çalışıyor da olabilir veya gayrimenkulden kira geliri vardır vb ya da bi şekilde aileden varlıklıdır, bu da mümkün tabi. Hadi alacak durum var diyelim nereye kadar fast food, paket getirenlerin çoğu fast food çalışıyor insana çorba da lazım fasulye de lazım kereviz, brokoli, karnabahar vb şeyler de lazım
İki kişi çalışıyorsa ortak yapılır. Onun haricinde erkek çalışıyor kadın çalışmıyorsa kadın yapabilir
Evet
aynı durumu ben yaşamış olsaydım kızın annesine kızardım senin yetiştriğin kızın bu mu diye kızınızı alın 2 kap yemek yapmayı öğretin derdim kesin
sorun aynı bazen evde yapıyorum bazen dışarıdan söyluyoruz aşırı sıkılıyorum bazen bugün ne yaptın dıye baskalarına sorup ona göre yapıyorum
Sağlıksız.. bir arkadaşım vardı tv’de çıkan yemek proglamlarında ne yapıyorlarsa o gün onu yapardı. Belki sen de deneyebilirsin.
Haftalık mevsimine göre menü oluştur ona göre malzemeni al hem tasarruf edersin hem zamandan kazanırsın.
Pratik yemek tariflerine bak. Dışarıdan yemek söylemeye devam ederseniz 1 senede 20 kilo alırsınız aman aman obez çift olup çıkarsınız yoksa.
Biraz fazla yap ertesi günde aynı yemeği yiyin sevdiğiniz yemekler olsun birer gün ara ile yemek yapma derdin olmaz o da yeter bence.
bence çözümü bulmuşsunuz. ya da yayla markasının hazır yemekleri var. onları alıp ısıtıp servis edebilirsiniz. ev yemeğinden farkı yok.
Yemek bilmedigindendmi ne pisirecegini bulamadigindanmi disardan soyluyosunuz
Bulamadığımdan maalesef fikir gelmiyor
Hafta basinda bir alisverise cikin esinle ya da tek. orada gordygun yemekliklerden bir haftaya yetefek kadar al. Dolabi ac yap
Sana youtube cok guzel yardimci olur hatta Refikanın Mutfağı var bayılıyorum ona ya kadın muhtesem onu izle
yemek kitabı alarak başta kolay yemeklerle başlamalısn semen gerek mutfakta geçen zamanı
Oh valla kız öyle koca binde bir çıkar gel keyfim gel. Ben bekarım ama her gün yemek yapyorum 🤦♀️
Dm kutun neden kapalı güzellik abidesi
zaten olay yemek yapmanın zorluğu değil ki ne yapacağını bilmemek
Aynen
O kadar yemek cesidi var yahu kafana gore takil iste.
YouTube'dan yemek videoları izle hem heveslenirsin hem öğrenirsin.
Dışarıdan yemek söylemek bir zaman sonra ev bütçesine zarar olur bunu da düşünmek gerekir bence bir yerlerden başlamak gerekir yani eşinizle birlikte yapmayı deneyin.
Açık konuşmak gerekirse gerçekten her gün ne yemek yapacağım sorusu da muamma O yüzden imkanınız varsa dışarıdan Söyleyin bir şeyler yapın işte ama birbirinizi çok sevin
Aman be ne uğraşıyorsun her gün ne pişirsem derdi pişir derdi temizlik ütü sen bunlarla uğraşacak insan değilsin be hayat kısa tadını çıkarmaya bak zevk almadığın şeylerlede uğraşma
Esinede soyledigini dusunursek aylik en az 600 lira yemege gider yemek yapsan yemeklik icin 300 tl harcasan geriya kalan 300 tl ile alabilecegin makyaj malzemelerini dusun😂😂😂
çeşitli tarifler araştır videolarla birlikte yap, hiç mi canın ev yemekleri istemiyor be kızım
Hepsinin yeri ayrı sıcak ev yemekleri de iyi dışardan söylemek de bir dengesini kurarsınız zamanla
Kolay olan ve sevdiğin yemeklerden başla. Yemek yapmak da bir sanattır.
Eşinle birlikte yapın ev işleri sadece kadına ait değil
Çok saçma. TR ekonomisinde sürekli dışardan yemek yiyecek bütçeyi nasıl buluyorsunuz?
Yemek yapmayı ogrenebilirsin artık videolar var her yerde
Yemek yapmayı öğrenebilirsin, önce kolay tariflerden başlarsın
Yemek yapmayı öğrennen gerek. Her gün dışarıdan olmaz. Sonuçta bunun sağlığı da var.
Kolay atıştırmalıklardan yapmaya başla her gün denemeye çalış bir şeyler
Daha yolun başında sikilmissiniz siz ileride ne uapicaksiniz
adamda gidip çalışıyor eve ekmek getiriyor ona zor gelmiyormu sanıyorsun?
kadında çalışıyor kolay mı sanıyorsun hem kendi evi yapıcak tabi
@İnsnlrdnBktmHerYrdlr merak etme ev işi çok yaptım bilirim
tamam o zaman şartlar eşit
çalışmak o kadar da zor değil
@İnsnlrdnBktmHerYrdlr yerine göre değişir.
amaan para alıyon zaten ne zoru işin ucunda para varsa yorgunluk mu kalır
@İnsnlrdnBktmHerYrdlr şimdi yaşın 18 miş seni yaşla vurmak istemiyorum ama paranın Türkiye gibi bı yerde cidden kolay kazanıldığını ve ucunda para varsa yorgunluk kalmadığını mi düşünüyorsun?
Kaç insan sırf para kazanmak karnını doyurmak barınabilmek ailesine bakabilmek için mutsuz istemediği işte istemediği şartlarda çalışıyor farkında mısın?
Yemek yaparak 😂pratik yemekler ile kızartma ile dondurulmuş yiyecekler ile
Yemeği 2 günlük yapıyorum ben biraz daha ideal oluyor hergün uğraşmamış oluyorum
Aslında temelde hepsi aynı zor değil. Zor olan ne yapacağını bulmak
Doğru yolu bulmuşsunuz işte ben de dışarıdan yiyorum genelde
Nereye kadar dışardan söylenir ki🤷🏻♀️Bir yemek listesi hazırlarsan her şey çok daha kolay olur😊
Nefis yemek tariflerinde günün menüsü önerileri oluyor
bence sen daha evliliğe ısınmamışın arkadaşım haya çok yoğun çalışıyorsun
Ben tek yaşıyorum ben bile temizlik ve yemek yapıyorum neden zor geliyor size hanfendi 😂
yemek yapmak temizlikten daha kolay aslında neden bu kadar zorlandın ki anlamadım 🤔
aman pişirme allah aşkina evini temiz tut yeter evde yapinca yağindan tuzundan ssbzesinden bakliyatindan bissürü para
Patlıcan patlıcan musakka fasulye makarna çorbalardan ezogelin tarhana yayla bir sürü yemek var
Zor gelmesin hem yemek yaptıkça zevk alıyor insan yapmaktan
Merak ettigim birsey var egitim durumunuz mezun oldugunuz bölüm nedir
Eger iyi bir bölümden mezunsanız donanımlıysanız, işe girin böylelikle yemek yapmaktan kurtulursunuz
Çalışan bir kadınsan eğer gayet kabul edilebilir. Ya da geliriniz iyise bu durumda da kabul edilebilir.
Eşime benziyorsun. Artık altı sene oldu ve ben kızmaya başladım. Evde yemek yapan kadın çekiciliği diye bişey var sonuçta
internetten bakıp yapabilirsiniz..
aylık listeler var..
🤣🤣
Valla en güzeli evlenmemek, işte bu yüzden evlenmedim😂🙈
Bu yuzden diye kılıf uydurma cırkınsın evde kalmışsın havalara giriyor hala da
Evde kalmış hatta odada bile kalırsın bu gidişlr
😂😂normal tabi görmedğn için böyle düşünmen 😚
Ayrıca senin yaşındaki biri evlnme teklif etti 3 aydır yalvarıyor, yemeği de yaparım zaten restoranım var diyo ama özgürlük daha güzel, tüm genç erkeklerin benim plması daha güzel🙈😻
Kolay gelsın o zaman 🤣 eninde sonunda evleneceksın kaçış yok
Eşini dışarıya alıştır bu gün karnını dışarıdan doyurur yarın ruhunu bedenini aferin sana 🤗
Evliliğin ilk zamanları böyle olabailir çünkü eşinin neler istediğimi bilmediğinden dolayı
her gün dışarıdan söylerken bu gün ne söylesem diye düşünmüyor musunuz
Anladığım kadarıyla yemek yapmayı biliyorsun yapmayı sevmiyorsun ama disar daki yemekler pekde sağlıklı değil onun için eşinden yardım al beraber bir şey ler yapmayı deneyim bence
internette youtube da kaynak çok
Hergün dışardan söylersen para dayanmayabilir
Ayrıca evde yemk pişmesi gerekli bnce
Tembellik iyi değil
Dışatdan arada bir yenmelli
Paran varsa al sanki benim cebimden mi çıkıyor banane
Yemek yapmaya başla zamanla alışırsın tavsiyem kolay yemeklerle başla