ellerini yıkayıp yıkamadığını düşünmekten rahatsız oluyorum bu yüzden evcil hayvanıma yedirmek bile istemiyorum :D mutlaka evimizde birileri yiyor ama ben olsam çöpe atardım.
Komşudan gelen yiyecekleri atar mısınız yoksa yer misiniz?
Bu hangi komşum ona bağlı eğer yakın olduğum ve iyi anlaştığım bir komşumsa, temiz olduğundan eminsem alır yerim. Eğerki rastgele bir komşum olursa alacağımı sanmıyorum bazen oluyor hayır için filan dağıtıyorlar o zaman belki yiyebilirim çöpe atmam.
Komşudan gelen yiyecekleri bu yüzden atan biri restoran ya da kafe gibi yerlerde asla yemesin bence. Temiz olduğundan eminsem ve sevdiğim bir şeyse yerim.
yukarda bahsettıgın gormedıgım kısıler yemek yemek durumu bende senın gıbı bu konuda takıntılıyım ve haklısın bunda mutabıkız.
ama dısarda veya ıcerse bır hayvan beslenıyor dokunuluyor bu benı acayıp rahatsız etmıs olur ve su bıle ıcmezdım bu sneınle alakalı degıl genel yargım bu. çiş kaka yapan kıl doken bır türden bahsedıyoruz.
evet haklısın ama hayvan sahipleri kendi hayvanlarından tiksinemiyor. ben daha çok sokaktaki hayvanlara dokunmam uzaktan severim başkasının hayvanını eldivenle bile sevmem. :D hak veriyorum biraz.
işte bunu hayvan sahıplerıne anlatmak zor gudubet gıbıler . hayvan temızdır bvelev kı kedı dılı antiseptiktir bılıyoruz ama tıksınıyoruz buda boyle bır huy.
lisenin yarısından fazlasında ailem telefonuma el koydu çünkü yanlış işler yapıyordum bu yüzden lisede 1,5 yıl okula telefon götürdüm o da ailem artık hangi arkadaşımı arayıp nerede olduğumu öğreneceklerini şaşırdılar çok fazla arkadaşım vardı.